2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
he bebeğin durusuyla cinsiyetin hiç alakası yoktur onu ben bilemem gecenlerde tahmin yapılıyordu sanırım ondan soruldu.

Aynen diyemeyiz tabi ki, senin doktorda sırf inatçılığı yüzünden söylemiyor he, mutlaka bir tahmini vardır, mutlaka..

smuwiLa bi'de attığın fotoğraflarda kese teorisi de tutmuş yalnız şimdi dikkatimi çekti. Erkekte kese fasulye gibi olur, kızda da yuvarlak derler ya. Bunlar tam öyle.

Kese için ilk haftalara bakıyorlar ama? Ben pek inanmıyorum ona ya, doktorun cihazı karında oynatmasıyla alakalı gibi geliyor bana, bastırıp gezdirdikçe daralıp, genişliyor çünkü..

Aynen diyemeyiz tabi ki, senin doktorda sırf inatçılığı yüzünden söylemiyor he, mutlaka bir tahmini vardır, mutlaka..

Normalde hep erken söylüyor ve tutuyormuş onunkiler. Eşimin arkadaşının eşine 10+3'de tahminde bulunmuş. Seninki gibi. Başka birine 11. haftada falan. Bana da normalde önümüzdeki pazartesi söyleyecekti sözde 12.'nin içine girince yani. Artık kısmet canım ya. Daha da sormam zaten.

Bende 11+4 ' tüm işte, senin merak ettiğini anladıysa gıcıklık yapıyor. Bir daha gittiğinde söyleyeceğim bile dese sen iyi takip et ultrasonla bakarken, senin doktorun sağı solu belli olmaz. Mutlaka bacak arasına bakar, es geçmez. Benim doktorum da 10 haftalıkken normal bakıyor birden durdu bacak arasını yakınlaştırmaya başladı, bir taraftan da inceliyor. Hani erken, nasılsa belli değildir olsa, sallar geçer.

Dediğin gibi onların bir tahminleri oluyor mutlaka..

Pazartesiyi iple cekiyorum benim doktorum gıcıklık yapmaz yaa 16. hafta da belli olur dedi ama görürse söyler diye düşünüyorum

Pazartesiyi iple cekiyorum benim doktorum gıcıklık yapmaz yaa 16. hafta da belli olur dedi ama görürse söyler diye düşünüyorum

Evet organ oluşumları 16. hafta tamamlanıyormuş.
Benim bir önceki doktorum da 12. hafta civarı ben hastalarıma bir tahminde bulunuyorum.
Tahminlerim de %80 tutuyor demişti. Kimse tutmaz demez zaten neyse :)
Bu nub teorisine göre yapılıyor 16.haftadan önceki tahminler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…