- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Vitamin taraftarı olmayan sevgili doğal dogumcu doktoruna vitamin sorum. İlerde demir takviyesine başlıca vitamin gerek yok dedi. Seviyorum bu kadını. Balık yok tazesi zor bulunuyor çok yiyemiyorum dedim. Sorun değil dedi. Ceviz yersin yerine dedi. 2 kilo almışım dedim. Çok güzel dedi. Normal doğuma koçak da gitsin dedim. Ben alıyorum normale dedi. Sezeryane alamıyoruz dedi. Ultra rahat ve motive edici doktoruna bayılıyorum
Çok hoş canım, bende bunu düşünüyorum..
O yatağı tutan plaka yükselip alçalabiliyor, alt kısma pile takılabiliyor..
Eki Görüntüle 1851406
Ben özel Dr a gıdıyorum birçok hastane ve tüp bebek merkezi bu fırmayla calısıyo,fırmanın adı genoks.merkezlerı Ankara ,Dr Kanı Alıp bu merkeze yolluyo ve Ankara ya gıdıyo,10 güne sonuç çıkıyormuş.fırma ıle görüştüm zorlu center da ofıslerı var daha uygun fıyat olurmu dıye sız kan alıyomusunuz dedım,sadece testı yapıyorlarmış,fıyata gelınce herkes kafasına göre fıyat belırlemış en pahalısı Acıbadem,benım Dr bana 2 ye ınerÜniversite mi veriyor sonucu? Fiyat ne dediler sana?
Bana da doktorum Nace testi söyledi ama şu an için gerekli görmüyor. Prenatal o da. Karar verdiği taktirde kit geliyor. Kan alınıp yurtdışına gidiyor.
Ben özel Dr a gıdıyorum birçok hastane ve tüp bebek merkezi bu fırmayla calısıyo,fırmanın adı genoks.merkezlerı Ankara ,Dr Kanı Alıp bu merkeze yolluyo ve Ankara ya gıdıyo,10 güne sonuç çıkıyormuş.fırma ıle görüştüm zorlu center da ofıslerı var daha uygun fıyat olurmu dıye sız kan alıyomusunuz dedım,sadece testı yapıyorlarmış,fıyata gelınce herkes kafasına göre fıyat belırlemış en pahalısı Acıbadem,benım Dr bana 2 ye ıner
canım benimki çok benzer buna hemen hemen aynı ben kullanamadım ama çok yer kaplıyor sonradan yatağımın yanına sığacak sallanır başka bir beşik aldık her yere taşıyoruz ve hala onu kullanıyoruz, 2. gelince sultan yerini kardeşine bırakır herhalde
Kızlar şimdi biz haftaiçi 08:00-18:00 arası çalışıyoruz. İnternetten okumuştum, hamileler 7 buçuk saatten fazla çalışamazmış yasal değil. Bizim şirkette benden önce 3 hamile arkadaş vardı,sanırım onların bu kanundan haberi yoktu,zaten benim de yeni oldu. Normal saatlerde gelip gidiyorlardı yani.
Şirkette şuan 2 hamileyiz,diğer arkadaş 5 aylık. 9-17 arası çalışıyor bu kanundan dolayı. Ben de insan kaynaklarına söyledim,genel müdürle konuştu ama ses seda yok.Sizin bu konuda bilginiz var mı? Bana bir sıkıntı çıkarırlar mı sizce? Bizim şirkette biraz adaletsizlik var,herkesin izni bilmem nesi yöneticisinin insiyatifinde.Bendeki de şans ki direk en baştaki huysuza bağlıyım
aaayy inşallah Can'ım önce sağlık sonra erkek olursa iyi olur valla ::;Gözün aydın canım. İnşallah tahmin tutar
Benim yer sorunum yok. Oda da yapabilirim mesela ama bekleyeceğim. O yüzden sanırım bunu alırım ama daha erken. Bide bu masa oluyor ya çok hoşuma gitti ileride oyun hamuru falan yapar 5 yaşına kadar falan kullanırım.
Yasal olarak zorlama şansın ne? Yani şirkete öttürürüm lan sizi atarı yapabilir misin?
canım yemek molası 30 dk 7.30 saat çalışmıs oluyorum zaten bu yüzden sormadım ben. sizde nasıl bilmiyorum ama ben yorulduğum zaman bol bol oturuyorum ofisde bişey yapmıyorum arkadaşlar ilgileniyor. uiii sen 10 saate yakın çalışıyorsun çook fazla haftasonu iki gün boşmu oluyosun o zaman?Kızlar şimdi biz haftaiçi 08:00-18:00 arası çalışıyoruz. İnternetten okumuştum, hamileler 7 buçuk saatten fazla çalışamazmış yasal değil. Bizim şirkette benden önce 3 hamile arkadaş vardı,sanırım onların bu kanundan haberi yoktu,zaten benim de yeni oldu. Normal saatlerde gelip gidiyorlardı yani.
Şirkette şuan 2 hamileyiz,diğer arkadaş 5 aylık. 9-17 arası çalışıyor bu kanundan dolayı. Ben de insan kaynaklarına söyledim,genel müdürle konuştu ama ses seda yok.Sizin bu konuda bilginiz var mı? Bana bir sıkıntı çıkarırlar mı sizce? Bizim şirkette biraz adaletsizlik var,herkesin izni bilmem nesi yöneticisinin insiyatifinde.Bendeki de şans ki direk en baştaki huysuza bağlıyım
Çıkar. 10 ,hafta yeterlikızlar aklıma takılan bişeyi sorucam sizlere,benım doktor randevum haftaya o gun 11+2 olucam inşallah.dr um o gun için nifty test randevusu verdi,Ogün bayram tatılınden dolayı son iş gunuymüş,sızce erken degılmi? Çıkar mı?
Aylar sonraki şartlar ne olur bilmiyorum ama doğum sonrası devam etmeyi düşünmüyorum,ona rağmen zıt da düşmek istemiyorum çünkü bana bir çok konuda çok güzel olanaklar sağlamışlardı. Mesela 2013te doğum yaptığımda ayrılmıştım,1 buçuk yıl sonra daha iyi bir maaşla şıp diye geri dönebildim. Cumartesileri çalışmak zor olmaya başlamıştı çocuktan ötürü,ayrılacaktım.Bana bir sürü çözüm sundular,gelme o halde dediler 5 güne düşürdüler vb. Atar yapmak istemiyorum o yüzden.Yasal olarak zorlama şansın ne? Yani şirkete öttürürüm lan sizi atarı yapabilir misin?
Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????
eccuk daha büyümüş olur belki pipisini çıkarır gösterir bize o zamandaDövmem kuzum sağlık olsun. Perşembe de ben gidiyorum artık peşpeşe öğreniriz inşallah.
Bizim iş saati 9 saat,öğle arasıyla 10 saat. Diğer arkadaş gibi 9-17 arası yapsınlar istiyorum,evim uzak çünkü. Kızım da kreşe başlayacak akşam onu da almam gerekecek yani en çok ona üzülüyorum. İş yüküm ağır değil,mescidde gidip dinlenebiliyorum ama gelip gitmek sıkıntıcanım yemek molası 30 dk 7.30 saat çalışmıs oluyorum zaten bu yüzden sormadım ben. sizde nasıl bilmiyorum ama ben yorulduğum zaman bol bol oturuyorum ofisde bişey yapmıyorum arkadaşlar ilgileniyor
ha yerin varsa sorun yok öyle cici şeyler var ki ikea da ki masa ve renkli çekmeceli güzel oyuncak dolaplarına da bak, yerim olsa kızımda atlayacaktım ama artık evi değiştirince anca oda kurarım ben
Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????
Aylar sonraki şartlar ne olur bilmiyorum ama doğum sonrası devam etmeyi düşünmüyorum,ona rağmen zıt da düşmek istemiyorum çünkü bana bir çok konuda çok güzel olanaklar sağlamışlardı. Mesela 2013te doğum yaptığımda ayrılmıştım,1 buçuk yıl sonra daha iyi bir maaşla şıp diye geri dönebildim. Cumartesileri çalışmak zor olmaya başlamıştı çocuktan ötürü,ayrılacaktım.Bana bir sürü çözüm sundular,gelme o halde dediler 5 güne düşürdüler vb. Atar yapmak istemiyorum o yüzden.
Diğer hamile 9-17 çalışıyor amaEşya almayacağım ki.
Dolap bile almayacağım. Sıkışsın bize.
Temizlik gerekir onlara üşenirim ben
Tersi diyorlardı.
Atar yapma bence de o zaman.
8 18 çok abes de değil ki.
Şimdı testı ınceleyen merkezle görüştüm,bazen 10. Haftada yoğun sonuç çıkıyo bazen ılerıkı haftalarda daha belırsız oluyo,net bışey dıyemem kışıden kışıye degışıyor.sız bılırsınız gıbı yuvarlak laflar ettı,ayrıcaaa cınsıyet bellı oluyormus bu testte ama turkıye de yasak olduğu ıcın paylaşamıyorlarÇıkar. 10 ,hafta yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?