2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benim doktorum full kocama çalışıyor ya.
İkisi bir olup beni eziyorlar falan.
Dün diyorum ki bebek çirkin sana benziyo dr ordan atlıyo çirkinse sana benziyodur.
Saçımı boyayım diyorum yoo ne alakası var boya falan yok çirkin kal diyo.
Cinsiyeti sana 20 haftadan önce söylemicem çatla falan diyor.
İşinde harika bir kadın ve başlardaki o sert yapısı kalmadı.
Eğlenceli olması beni çok rahatlatıyor.
İnternette hakkında kötü yorum bulup korkmuştum. Boşunaymış.
Değiştirmeyi az düşünmedim ama değiştirmicem kesinlikle.

Çok hoş canım, bende bunu düşünüyorum..
O yatağı tutan plaka yükselip alçalabiliyor, alt kısma pile takılabiliyor..

Eki Görüntüle 1851406

Daha sonra bunun ön trabzanı çıkıp en alt seviyede koruma kolu ile 6-7 yaşa kadar kullaniliyormus. Hensvik serisinin sifonyeri yok yalnız, hemnes'in sifonyeri buna uyuyor. Ben de dolabı ve beşiği bundan alıp sifonyerle tamamlayacagim. Hem beşik masif ahşap.

Üniversite mi veriyor sonucu? Fiyat ne dediler sana?

Bana da doktorum Nace testi söyledi ama şu an için gerekli görmüyor. Prenatal o da. Karar verdiği taktirde kit geliyor. Kan alınıp yurtdışına gidiyor.
Ben özel Dr a gıdıyorum birçok hastane ve tüp bebek merkezi bu fırmayla calısıyo,fırmanın adı genoks.merkezlerı Ankara ,Dr Kanı Alıp bu merkeze yolluyo ve Ankara ya gıdıyo,10 güne sonuç çıkıyormuş.fırma ıle görüştüm zorlu center da ofıslerı var daha uygun fıyat olurmu dıye sız kan alıyomusunuz dedım,sadece testı yapıyorlarmış,fıyata gelınce herkes kafasına göre fıyat belırlemış en pahalısı Acıbadem,benım Dr bana 2 ye ıner

Canım onlar zaten pinnertest gibi bir kan alma kiti yolluyorlarmış. Kit olduktan sonra kan çok kolay alınır zaten. Hali hazırda zaten vardır anlaşmalı dr'larda. Aksinde kan giderken bozulma riski var. Anlaşmalı kurumları yüzünden böyle cevap vermişlerdir muhtemelen. Fiyat zaten serbest, ne tutturursam mantığı.

Benim yer sorunum yok. Oda da yapabilirim mesela ama bekleyeceğim. O yüzden sanırım bunu alırım ama daha erken. Bide bu masa oluyor ya çok hoşuma gitti ileride oyun hamuru falan yapar 5 yaşına kadar falan kullanırım.

Yasal olarak zorlama şansın ne? Yani şirkete öttürürüm lan sizi atarı yapabilir misin?

kızlar aklıma takılan bişeyi sorucam sizlere,benım doktor randevum haftaya o gun 11+2 olucam inşallah.dr um o gun için nifty test randevusu verdi,Ogün bayram tatılınden dolayı son iş gunuymüş,sızce erken degılmi? Çıkar mı?

ha yerin varsa sorun yok öyle cici şeyler var ki ikea da ki masa ve renkli çekmeceli güzel oyuncak dolaplarına da bak, yerim olsa kızımda atlayacaktım ama artık evi değiştirince anca oda kurarım ben

canım yemek molası 30 dk 7.30 saat çalışmıs oluyorum zaten bu yüzden sormadım ben. sizde nasıl bilmiyorum ama ben yorulduğum zaman bol bol oturuyorum ofisde bişey yapmıyorum arkadaşlar ilgileniyor. uiii sen 10 saate yakın çalışıyorsun çook fazla haftasonu iki gün boşmu oluyosun o zaman?

Son düzenleme:
Çıkar. 10 ,hafta yeterli

Yasal olarak zorlama şansın ne? Yani şirkete öttürürüm lan sizi atarı yapabilir misin?
Aylar sonraki şartlar ne olur bilmiyorum ama doğum sonrası devam etmeyi düşünmüyorum,ona rağmen zıt da düşmek istemiyorum çünkü bana bir çok konuda çok güzel olanaklar sağlamışlardı. Mesela 2013te doğum yaptığımda ayrılmıştım,1 buçuk yıl sonra daha iyi bir maaşla şıp diye geri dönebildim. Cumartesileri çalışmak zor olmaya başlamıştı çocuktan ötürü,ayrılacaktım.Bana bir sürü çözüm sundular,gelme o halde dediler 5 güne düşürdüler vb. Atar yapmak istemiyorum o yüzden.

Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????

canım kızımda doğurana kadar kustum ben, koku hassasiyeti de cabası evden işe gidene kadar hal gelirdi, evde de cam kenarında yatardım öyle, düşün aşağıda araba çalışsa ben 8. kattan kokusunu alıyordum öyle fenaydım... şimdi de iyotsuztuz hani diyor ya arada katır gibiyim diye işte öyleyim bunun cinsiyetini bilmiyorum ama

Dövmem kuzum sağlık olsun. Perşembe de ben gidiyorum artık peşpeşe öğreniriz inşallah.
eccuk daha büyümüş olur belki pipisini çıkarır gösterir bize o zamanda salıya aldık randevuyu bakalım yine aksilik çıkmazsa. ikili için geç olmaz daha dedi. 4 gün daha bekleriz kavuşmayı napalım iyi olsunda. sen perşembe sonuç alacaksın dimi canım güzel haberlerle gelirsin yine inşallah

canım yemek molası 30 dk 7.30 saat çalışmıs oluyorum zaten bu yüzden sormadım ben. sizde nasıl bilmiyorum ama ben yorulduğum zaman bol bol oturuyorum ofisde bişey yapmıyorum arkadaşlar ilgileniyor
Bizim iş saati 9 saat,öğle arasıyla 10 saat. Diğer arkadaş gibi 9-17 arası yapsınlar istiyorum,evim uzak çünkü. Kızım da kreşe başlayacak akşam onu da almam gerekecek yani en çok ona üzülüyorum. İş yüküm ağır değil,mescidde gidip dinlenebiliyorum ama gelip gitmek sıkıntı

ha yerin varsa sorun yok öyle cici şeyler var ki ikea da ki masa ve renkli çekmeceli güzel oyuncak dolaplarına da bak, yerim olsa kızımda atlayacaktım ama artık evi değiştirince anca oda kurarım ben

Eşya almayacağım ki.
Dolap bile almayacağım. Sıkışsın bize.
Temizlik gerekir onlara üşenirim ben

Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????

Tersi diyorlardı.

Atar yapma bence de o zaman.
8 18 çok abes de değil ki.

Eşya almayacağım ki.
Dolap bile almayacağım. Sıkışsın bize.
Temizlik gerekir onlara üşenirim ben

Tersi diyorlardı.

Atar yapma bence de o zaman.
8 18 çok abes de değil ki.
Diğer hamile 9-17 çalışıyor ama

Büyüyebilen beşikler çok kullanışlı kızlar,aynen katılıyorum. Biz 2-2 buçuk yaşındayken büyüttük, çıkan parçayı masa olarak kullanıyoruz hatta şimdi bebek doğunca onu da beşik olarak kullanacağım Resim de ekleyeyim hatta daha açıklayıcı olur :) Masa olanı ters koyacağız ayrı bir beşik olacak. Çok alçak olursa ayak da yaptırırız altına ( Bir de düz beyaz tavsiye ederim,sticker önermiyorum)

Çıkar. 10 ,hafta yeterli
Şimdı testı ınceleyen merkezle görüştüm,bazen 10. Haftada yoğun sonuç çıkıyo bazen ılerıkı haftalarda daha belırsız oluyo,net bışey dıyemem kışıden kışıye degışıyor.sız bılırsınız gıbı yuvarlak laflar ettı,ayrıcaaa cınsıyet bellı oluyormus bu testte ama turkıye de yasak olduğu ıcın paylaşamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…