2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar kısmet olursa bız tatıle cıkıyoruz bırkacgun sonra. Arabayla gıdecegız. Bır sıkıntı olmaz değilmi. Doktora haber bıraktım arayınca konuşacagım. Ben açık tenli okdugum için yürürken bıle yanıyorum. Her tatılde mutlaka doktorluk oluyorum. Acaba bebege zararı olurmu kızlar yanmanın

Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????
Canım ben ilk gebeliğimde de bunda da 1kere bile bulantı sorunu yaşamadım.hatta kusma falanda olmadı bulantı olmayınca. Ilk bebeğim erkekti...annem bana hamileyken 9ay boyunca hastanede yatmış bulantı ve kusma dolayısıyla. Yani bu pek sağlıklı bir bilgi değil gibi geldi bana. Belki istatistiksel birsey olabilir ama

dr Um bana kesinlikle güneşlenmek ve Güneşte fazla vakit geçirmeyi Düşünme yüksek faktörlü bir Güneş kremi ve geniş kenarlı şapka kullan dedi.. Bir arkadaşın Dr U da Sıcakta damarlarda Genişleme oluğu için gebeler çok Güneşte kalmamalı demiş.bir de her 2saatte 1 mola verin dedi.şimdiden iyi tatiller :)

Biz de araçla Antalyaya gideceğiz,sürekli mola verilirse sorun olmaz.Çok güneşte kalma yalnız,ben önceki gebeliğimde sahilde baygınlık geçirmiştim.O zaman da yazın 2 aylık hamileydim.Mutlaka şapka, gözlük olsun

Ben bugün kusmaktan bitik düşüp yine gittim doktora, premesis verdi. Gitmişken 2'li tesi de yaptırdık. ultrasonla bakarken cinsiyet tahmini yapmış mıydım dedi dr, ben de evet diyince, erkek dedim herhalde çünkü erkeğe benziyor dedi tekrar. kız olmasını deli gibi isterken diyodum ama ben bu kadar istiyosam kesin erkek olacak diye :) hayırlısı olsun tabii ki..

Bu arada kontrole gidiip güzel haber alan herkesi de tebrik ediyorum, gözümüz aydın hepimizin :)

Kızlar doktora gittim koştura koştura çok şükür bir şey yokmuş, bebek iyi görünüyor dedi doktor, ama ağrılarımın neden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapmadı. Sadece ilaç vermeyim, çok iyi bir şey değil ilaç içmek dedi. Normal olarak algıladım ben bu yüzden. İyi düşüneyim, iyi olsun.

Ne olduki canım ne rahatsızlığın vardı ben görmedım yazdınmı

seni yanaklarından öpüyorum sayende nutellayı dibine kadar kaşıkladım ya olmasaydı evde skandal olurdu☺
amann Allahımmm iyimi yaptım kötümü yaptım şimdi bilemedim hamişler dolu burası yani salak ben ne bekliyon tabiiki sizinde canınız çekecek afiyet olsun yarasın kuzum bebişler göbişde 4 dönüyor aldıkları şeker deposundan

em
emaaann arada kaçamaklar olsun yahuu abaetmıyoruz ya hem herşeyide bilmek zorunda değiller yarasınn yarasınnn
ahahaha pipiiii sen bakma doktoruna daha belli olmaz o iş

Ne olduki canım ne rahatsızlığın vardı ben görmedım yazdınmı

Sabahtan beri adet sancısı çekiyorum sanki belim, alt batın bölgem ağrıyor. Kendi doktorumla konuştum normal bir durumda olabilir, ciddi bir şey de dedi. Ki hala ağrı oluyor. Kendi doktoruma gidemedim, çalıştığım yere yakın bir hastaneye gittim. O da işte bebek iyi görünüyor dedi ama ağrıların sebebini söylemedi.

yok tatlım öyle düsünme alt tarafı cikolata yarasın bize ve bebislere☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…