2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Aynen o testler canım. Diğerlerine gerek kalmıyor. İspanya ya da Amerika'ya gönderiliyor diye biliyorum. Onlarda çıkıyormuş.

Evet, bize de Amerika demişti. Şimdi doktor ikili teste de gerek duymadı ya, buna söylemeyi unuttum bir de ben röntgen olayını? Gerçi dörtlü yapılacak ama?

Bir de kızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var. Sabah ayakkabılarımı alırken camdan asıldım (hamileliğimi unutmam başıma bela olacak bir gün) şuan korkuyorum..

Kızlar kanama sezaryen doğumda mı daha az yoksa normal doğumda mı? Ben hemofili hastasıyım, kanım pıhtılaşmıyor. Kanama zamanlarım uzun. Doktor doğumda kan bulunduralım dedi.
Hani ona göre bir doğum tercih edilecek olursa hangisi tercih edilir?

14. haftada gittiğin zaman soyle muhakkak.
O ağrı biraz iş yapınca aynı şekilde bende de oluyor. Nefret ediyorum o yüzden. 2-3 saattir ben de çekiyorum aynısını. Sola yatıp dinlenince geçiyor.

Yan etki falan yapıyor mu?
Benim demirim az düşük çıkmış bide hemoglobin 13e düşmüş. Hemofili hastasıyım bide sanırım ondan verdi.

Yok canım iştah açar dediler, gerçi bünye ile alakalı sanırım?
Tam tersi benim hiç iştahım yok. Resmen zorla yemek yiyorum.

O kişiden kişiye değişir diye biliyorum iyotsuz ama ameliyatta kan kaybı daha fazla olmaz mı ya. Ha bu durumda doğum sonrası kanama da önemli senin için. O da sezaryende azdı galiba.

14. haftada gittiğin zaman soyle muhakkak.
O ağrı biraz iş yapınca aynı şekilde bende de oluyor. Nefret ediyorum o yüzden. 2-3 saattir ben de çekiyorum aynısını. Sola yatıp dinlenince geçiyor.

Beni 16. hafta çağırdı yani resmen 1 ay sonra çok geç değil mi ya?

Merhaba kizlar. Hayirli cumalar. Kontrolleri iyi geçmiş herkesin çok güzel
İnşallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi..

C CeYz senin bulantin ne durumda. Ben premesis bulamadim eczanede. Bugün farkli bi yerden baktiracagim.

Canim bende röntgen çektirdim, dolgu yaptirdim anestezi ile ,grip ilaclari kullandim. Sonra bi öğrendim beş haftalik ! Tabi büyük stres. Gerçi Dr çok yeni olduğu için etkilememiştir falan dedi ama Allaha emanet artik. Karar verdin mi testleri yaptirmaya ?

Doktor ben şuana kadar bir problem olanı görmedim dedi, etkilemez dedi.
Akciğer filmi çektirmiştim bu arada, yani bizim de Allah'a emanet..

O kişiden kişiye değişir diye biliyorum iyotsuz ama ameliyatta kan kaybı daha fazla olmaz mı ya. Ha bu durumda doğum sonrası kanama da önemli senin için. O da sezaryende azdı galiba.

Benim vücudum dikiş atılmasını da kabullenemiyor ki. Kendini tekrar tekrar tamir edip aşırı kabarık iz bırakıyor.
Keloid oluyor. Tüm uçları b.klu değnek.

Hepgurbet bugün 1 kere istiğfar oldu,normalde 3-4 kere olur.Yani azalttı.
İlaçtan dolayı mı bilmiyorum ama biraz başım ağrıyor bugün,bir de karnımda gerginlik var. Baş ağrısı devam ederse doktora danışacağım,belki iş stresinden de olabilir

Prenetal,nifty ve harmony diye uç çeşitler. 1500_3000 lira arasında değişiyor. Kan yurtdışına gidiyor. Çoğu kesin tanı koyuyor. Zeka gelişimi sendrom vs var mı dna taraması vs. Bugün doktora sordum bu testleri. İkili testin yaştan dolayı yüksek riskli çıkacak zaten dedi o da. Ben de bunu bekliyorum zaten. Şüpheden kurtulmak için bu testleri yaptırabilirsiniz dedi. 11temmuzda ikili test yapılırken perinatolgla da konuşup o hafta yaptırıriz sanırım.

iyotsuztuz canim en iyisi birkaç farkli dr dan görüş al bu konuda. Burada ne desek tibbi bi açıklama olmayacak. Herkesin farkli olmuştur herhalde. Benim sezaryen sonrasi cok az kanamam oldu. Yani dört gün ped kullandim kalan zamanda günlük ped falan koydum o derece azdi. Ama tabi ameliyatta ne gitti bilmiyorum. Kan revan gözüküyordu tavandaki lambanin yansimasinda

Bayanlaar, konuşuldu mu bilmiyorum ama kilo artışınız ne durumda. 10+1 deyim üç kilo kadar aldım. Çok mu hızlı gdiyorum merak ettim. Mide bulantım pek olmadı hiç kilo vermedim o yüzden

1,5 aylıktım öğrendiğim de 48,5 kiloydum.
Şuan yeme durumuma göre değişiyor.
Doktor 48 olarak tarttı
Ben evde 50-51 çıkıyorum o günden bugüne.

Tamam canim sağol. Su icebiliyor musun ? ben bulanti yüzünden çok az iciyorum. basim agriyor deyince dr suyu fazla tuket demişti tabi ne mümkün su icsem lavaboya koşuyorum. Bu donemde rapor alsan yoğunluk yoksa ? Ben rapor aldim evde yatak yorgan moddayim.

Bugüne kadar totalde 5 dra gittim.
Hepsinin söylediği şimdi konuşmak için erken. E ben de biliyorum erken de bi fikrin olsun yani.
Bi kendi devam ettiğim doktorum kan bulunduralım dedi.
Benim kansızlık sorunum hiç olmadı. adet dönemlerinde bile hemoglobin 16 falan çıkardı ki kadınlarda 11 12yi normal kabul ediyorlar. Benim bi şu an 13,6ya düşmüş ona da düşmüş dersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…