2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar, günaydın bulantılardan çok fenayım hala var mı aynı durumu yaşayan, artık psikolojik olarak da etkileniyorum 2 aydır açlıktan susuzluktan((
Benim başlarda pek yoktu ama son iki haftadır bulantıdan ve kusmaktan mahvoldum ben de. Dr sıcaklar da etkiliyordur dedi, bugün ilaç yazdı premesis adı. Sabah akşam al dedi, bakalım umarım işe yarar

Bak hâlâ pipi diyor. Bu sefer kendi doktoruma gitmeyeceğim nihahaha. Ikili için devletten randevu aldım. Arkadaşım da hastanede, doktoru tanıyor. Bakalım, karambole alacağız.

bebişimi görememe acısını sütlü nescafe ve ekmeğime sürdüğüm nutelladan aldım iyimi uzun zamandır ilk kez nutella yedim tatlı yiyemiyordum

Ay yasak masak ama ben şu Nescafe'nin sütlü köpüklü latte'sine ölüp bitiyorum. Kutunun dışını yalayıp yutasım geliyor. Öf, yine aklıma getirdin hayın Sunrise. Eşim gelmeden gidip bi'tane de ben yapacağım. Yakarlarsa kaynana gibi dirdirdir ediyor. Çocuk doğunca işim var benim bunlan.

Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????

Ben kizimda ilk dört ay bulanti kusma sebebiyle ara ara hastanede yattim sonra azaldi ama doğuma gideceğim sabah bile kustum gittim. Bunda da ayni ilerliyo ama cinsiyet bilmiyoruz henüz

Diğer hamile 9-17 çalışıyor ama

E servis falan sorun olmayacak mı?

Bu benim dediğimden mi oluyo başka mı?
Cahil anne adayı bildirdi.
Ya ceyz hatırladın mı burayı sen söylemiştin bana

hmm mantıklı şık ve başarılı

kızlar adet zamanım şuaralar ve acayip sancım var. normal de de aşırı sancılı geçirirdim. sizde de oluyomu böle

Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????

O doktorun alnından öpebilir misin benim için. Ne kadar içim kaynadı ona yaa. Annem de erkek kardeşlerimde kusmuş dokuz ay. Bende de tık yok. İnşallah kızdır.
Totosunu sevsinler onun.

merhaba kızlar cinsiyetler paylaşılmaya başlanmış ne güzel herkese hayırlı olsun inşallah. benim de bayramdan sonraki 12. haftada 2 li testim var hastane personeliyim inşallah tüyo verir doktorcuğum çok meraklıyım kız olmasını çok istiyorum bir oğlum var eşim bu da erkek kesin diyor çok taktım o yüzden hergün yalvarıyorum Allah a. Allah ım önce sağlıklı ve hayırlısı sonra da inşallah kızdır diye ya var mı benim gibi olan?

BEN. BEN. BEN. BEN.
Bu gidişle pipi görsek bile doktor doktor gezeceğim herhalde kordondur o kesin diye.

E servis falan sorun olmayacak mı?

Bu benim dediğimden mi oluyo başka mı?
Cahil anne adayı bildirdi.
Ya ceyz hatırladın mı burayı sen söylemiştin bana
Servisim yok canım,arabayla gidip geliyorum.Trafiğe kalmazsam yakıttan da büyük miktarda yırtarım.
Bu beşik senin dediğinden canım,sen de büyütülenden bahsetmiştin diye hatırlıyorum?
Aaa sen o zaman mı keşfetmiştin bu topiği? Hatta ben o zaman hamile değildim Hatta ve hatta hamile kaldığımda buralarda dolaşırken senin konunu tesadüfen gördüm,hemen katıldım.Sana söyleyecektim,o konuşmamızı hatırlamazsın diye söylemedim, şansa bak

Evet büyüyo ama 90x190 olmuyo 60x160 oluyo. Beş yaşına kadar falan takılır diye düşünüyorum.

Konumu geç şu hamilelik işinde bana az mı emeğin oldu ceyz konuşmamızı unutur muyum hiç.

Evet büyüyo ama 90x190 olmuyo 60x160 oluyo. Beş yaşına kadar falan takılır diye düşünüyorum.

Konumu geç şu hamilelik işinde bana az mı emeğin oldu ceyz konuşmamızı unutur muyum hiç.

bebişimi görememe acısını sütlü nescafe ve ekmeğime sürdüğüm nutelladan aldım iyimi uzun zamandır ilk kez nutella yedim tatlı yiyemiyordum
seni yanaklarından öpüyorum sayende nutellayı dibine kadar kaşıkladım ya olmasaydı evde skandal olurdu☺

Kızlar ev taşıma isleriyle uğraşıyorum .merak etmeyin beni .ara ara girerim .camlar falan yoruldum .zaten yavaş yavaş tasiyoruz ,bayrama kadar anca tasırız herhalde. Kendinize iyi bakin .bebislerede tabi
kolay gelsin dikkat et canım bebise ve kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…