- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
- 18
Benim başlarda pek yoktu ama son iki haftadır bulantıdan ve kusmaktan mahvoldum ben de. Dr sıcaklar da etkiliyordur dedi, bugün ilaç yazdı premesis adı. Sabah akşam al dedi, bakalım umarım işe yararArkadaşlar, günaydın bulantılardan çok fenayım hala var mı aynı durumu yaşayan, artık psikolojik olarak da etkileniyorum 2 aydır açlıktan susuzluktan((
eccuk daha büyümüş olur belki pipisini çıkarır gösterir bize o zamandasalıya aldık randevuyu bakalım yine aksilik çıkmazsa. ikili için geç olmaz daha dedi. 4 gün daha bekleriz kavuşmayı napalım iyi olsunda. sen perşembe sonuç alacaksın dimi canım güzel haberlerle gelirsin yine inşallah
bebişimi görememe acısını sütlü nescafe ve ekmeğime sürdüğüm nutelladan aldım iyimi uzun zamandır ilk kez nutella yedim tatlı yiyemiyordum
Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????
Diğer hamile 9-17 çalışıyor ama
Büyüyebilen beşikler çok kullanışlı kızlar,aynen katılıyorum. Biz 2-2 buçuk yaşındayken büyüttük, çıkan parçayı masa olarak kullanıyoruz hatta şimdi bebek doğunca onu da beşik olarak kullanacağımResim de ekleyeyim hatta daha açıklayıcı olur :) Masa olanı ters koyacağız ayrı bir beşik olacak. Çok alçak olursa ayak da yaptırırız altına ( Bir de düz beyaz tavsiye ederim,sticker önermiyorum)Eki Görüntüle 1851443 Eki Görüntüle 1851444
hmm mantıklı şık ve başarılıBüyüyebilen beşikler çok kullanışlı kızlar,aynen katılıyorum. Biz 2-2 buçuk yaşındayken büyüttük, çıkan parçayı masa olarak kullanıyoruz hatta şimdi bebek doğunca onu da beşik olarak kullanacağımResim de ekleyeyim hatta daha açıklayıcı olur :) Masa olanı ters koyacağız ayrı bir beşik olacak. Çok alçak olursa ayak da yaptırırız altına ( Bir de düz beyaz tavsiye ederim,sticker önermiyorum)Eki Görüntüle 1851443 Eki Görüntüle 1851444
Çok bulantı ve kusma olmadığı için kız olabilir dedi doktor bugün. Erkek bebekler daha çok bulantı ve yapıyormuş. Tecrübeli anneler doğru mu ki acep????
merhaba kızlar cinsiyetler paylaşılmaya başlanmış ne güzel herkese hayırlı olsun inşallah. benim de bayramdan sonraki 12. haftada 2 li testim var hastane personeliyim inşallah tüyo verir doktorcuğum çok meraklıyım kız olmasını çok istiyorum bir oğlum var eşim bu da erkek kesin diyor çok taktım o yüzden hergün yalvarıyorum Allah a. Allah ım önce sağlıklı ve hayırlısı sonra da inşallah kızdır diye ya var mı benim gibi olan?
kızlar adet zamanım şuaralar ve acayip sancım var. normal de de aşırı sancılı geçirirdim. sizde de oluyomu böle
biz bugün gittik bizim sıpa bağdaş kurmuş dr emin olamıyorum ama erkek gibi dedi %60Cinsiyetini gorenler oldumu kizlar
Servisim yok canım,arabayla gidip geliyorum.Trafiğe kalmazsam yakıttan da büyük miktarda yırtarım.E servis falan sorun olmayacak mı?
Bu benim dediğimden mi oluyo başka mı?
Cahil anne adayı bildirdi.
Ya ceyz hatırladın mı burayı sen söylemiştin bana
Normal canım. Ben adet depresyonu bile geçirmiştim. Bi' tek regl gelmedi. O derece. Sola yat, dinlen.
Canim Haftamiz ayni .senin bebis USG de kaç haftalik gözüktü en sonkızlar adet zamanım şuaralar ve acayip sancım var. normal de de aşırı sancılı geçirirdim. sizde de oluyomu böle
Servisim yok canım,arabayla gidip geliyorum.Trafiğe kalmazsam yakıttan da büyük miktarda yırtarım.
Bu beşik senin dediğinden canım,sen de büyütülenden bahsetmiştin diye hatırlıyorum?
Aaa sen o zaman mı keşfetmiştin bu topiği? Hatta ben o zaman hamile değildimHatta ve hatta hamile kaldığımda buralarda dolaşırken senin konunu tesadüfen gördüm,hemen katıldım.Sana söyleyecektim,o konuşmamızı hatırlamazsın diye söylemedim, şansa bak
Evet büyüyo ama 90x190 olmuyo 60x160 oluyo. Beş yaşına kadar falan takılır diye düşünüyorum.
Konumu geç şu hamilelik işinde bana az mı emeğin oldu ceyz konuşmamızı unutur muyum hiç.
seni yanaklarından öpüyorum sayende nutellayı dibine kadar kaşıkladım ya olmasaydı evde skandal olurdu☺bebişimi görememe acısını sütlü nescafe ve ekmeğime sürdüğüm nutelladan aldım iyimi uzun zamandır ilk kez nutella yedim tatlı yiyemiyordum
kolay gelsin dikkat et canım bebise ve kendimeKızlar ev taşıma isleriyle uğraşıyorum .merak etmeyin beni .ara ara girerim .camlar falan yoruldum .zaten yavaş yavaş tasiyoruz ,bayrama kadar anca tasırız herhalde. Kendinize iyi bakin .bebislerede tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?