Bugün sudan dolayı kustum biliyor musun.Yemeklerden kusmadım yani ve ilk defa sudan tiksindim. Rapor almak istemiyorum,bayram haftası cuma yokum ve sonraki 3 gün izinliyim fazla göze batarımTamam canim sağol. Su icebiliyor musun ? ben bulanti yüzünden çok az iciyorum. basim agriyor deyince dr suyu fazla tuket demişti tabi ne mümkün su icsem lavaboya koşuyorum. Bu donemde rapor alsan yoğunluk yoksa ? Ben rapor aldim evde yatak yorgan moddayim.
Benim vücudum dikiş atılmasını da kabullenemiyor ki. Kendini tekrar tekrar tamir edip aşırı kabarık iz bırakıyor.
Keloid oluyor. Tüm uçları b.klu değnek.
Haftaya ben yaptırıcam nifty testi,artık yurt dışına degıl Ankara ya gonderılıyormuşAynen o testler canım. Diğerlerine gerek kalmıyor. İspanya ya da Amerika'ya gönderiliyor diye biliyorum. Onlarda çıkıyormuş.
Yaraların çok hızlı iyilestigi için o. Kardeşimde de var. Önüne gecilmezse solucan formundan basur memesine dönüyor adeta. Contratubex diye bir krem kullanmıştı o dikiş sonrası epey uzun bir süre. Yeterli olmayınca kortizon ya da kriyoterapi yapıyorlarmis.
En doğrusuna doktorun karar verecek ama epidural normal falan imkanı yok mu?
Hangi şehirdesin? Hangi sirkete sormuştum canım?Haftaya ben yaptırıcam nifty testi,artık yurt dışına degıl Ankara ya gonderılıyormuş
yaaaa sali gününe kaldi nasilda heycanlanmistimBuSunrise82 nerede daha gelmedi mi kontrolden?
Sayfalar çok hızlı ilerliyor. Arada kaçırdığım arkadaşlar olduysa kontrolden gelen hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Doğum esnasını bilmiyorum da Can'ım ben sezeryan doğumdan sonra 2 gün topun kanamam oldu sonra normal ped kullandımKızlar kanama sezaryen doğumda mı daha az yoksa normal doğumda mı? Ben hemofili hastasıyım, kanım pıhtılaşmıyor. Kanama zamanlarım uzun. Doktor doğumda kan bulunduralım dedi.
Hani ona göre bir doğum tercih edilecek olursa hangisi tercih edilir?
Tebrübeli annitolar bu nasıl?
http://www.evidea.com/banana-baby-kids-bhm-501-hamak-buyuyen-besik-beyaz-DFF170/p/629061
Doktor ben şuana kadar bir problem olanı görmedim dedi, etkilemez dedi.
Akciğer filmi çektirmiştim bu arada, yani bizim de Allah'a emanet..
Benim vücudum dikiş atılmasını da kabullenemiyor ki. Kendini tekrar tekrar tamir edip aşırı kabarık iz bırakıyor.
Keloid oluyor. Tüm uçları b.klu değnek.
Haftaya ben yaptırıcam nifty testi,artık yurt dışına degıl Ankara ya gonderılıyormuş
Bu her türlü tedavi uygulanmış hali. Ben aldırdım. aldırdığım ben 2 mm yoktu bu 2 cm falan. 8 sene oldu yaptıralı. Estetik dikiş bide plastik cerrahide yapıldı falan. Sıfır iz bekliyorduk. Açıkçası karnımda da bunu istemiyorum.
Doğum korkum hiç yok normali epiduralsiz falan yapabileceğime inanıyorum.
Ist dayım,yapan fırma genoks,acıbademler,tüp bebek merkezlerı vs bu fırmayla calışıyomuşHangi şehirdesin? Hangi sirkete sormuştum canım?
Bugün sudan dolayı kustum biliyor musun.Yemeklerden kusmadım yani ve ilk defa sudan tiksindim. Rapor almak istemiyorum,bayram haftası cuma yokum ve sonraki 3 gün izinliyim fazla göze batarım
Eki Görüntüle 1851405 Bebek için ana kucağı bakan arkadaş vardı bitane kimdi hatırlamıyorum ama ben şunları çok kullanışlı buluyorum
Tebrübeli annitolar bu nasıl?
http://www.evidea.com/banana-baby-kids-bhm-501-hamak-buyuyen-besik-beyaz-DFF170/p/629061
Dövmem kuzum sağlık olsun. Perşembe de ben gidiyorum artık peşpeşe öğreniriz inşallah.yaaaa sali gününe kaldi nasilda heycanlanmistim( sende dövme bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?