Tamam canim sağol. Su icebiliyor musun ? ben bulanti yüzünden çok az iciyorum. basim agriyor deyince dr suyu fazla tuket demişti tabi ne mümkün su icsem lavaboya koşuyorum. Bu donemde rapor alsan yoğunluk yoksa ? Ben rapor aldim evde yatak yorgan moddayim.
Bugün sudan dolayı kustum biliyor musun.Yemeklerden kusmadım yani ve ilk defa sudan tiksindim. Rapor almak istemiyorum,bayram haftası cuma yokum ve sonraki 3 gün izinliyim fazla göze batarım
Benim vücudum dikiş atılmasını da kabullenemiyor ki. Kendini tekrar tekrar tamir edip aşırı kabarık iz bırakıyor.
Keloid oluyor. Tüm uçları b.klu değnek.
Yaraların çok hızlı iyilestigi için o. Kardeşimde de var. Önüne gecilmezse solucan formundan basur memesine dönüyor adeta. Contratubex diye bir krem kullanmıştı o dikiş sonrası epey uzun bir süre. Yeterli olmayınca kortizon ya da kriyoterapi yapıyorlarmis.
En doğrusuna doktorun karar verecek ama epidural normal falan imkanı yok mu?
Vitamin taraftarı olmayan sevgili doğal dogumcu doktoruna vitamin sorum. İlerde demir takviyesine başlıca vitamin gerek yok dedi. Seviyorum bu kadını. Balık yok tazesi zor bulunuyor çok yiyemiyorum dedim. Sorun değil dedi. Ceviz yersin yerine dedi. 2 kilo almışım dedim. Çok güzel dedi. Normal doğuma koçak da gitsin dedim. Ben alıyorum normale dedi. Sezeryane alamıyoruz dedi. Ultra rahat ve motive edici doktoruna bayılıyorum
Yaraların çok hızlı iyilestigi için o. Kardeşimde de var. Önüne gecilmezse solucan formundan basur memesine dönüyor adeta. Contratubex diye bir krem kullanmıştı o dikiş sonrası epey uzun bir süre. Yeterli olmayınca kortizon ya da kriyoterapi yapıyorlarmis.
En doğrusuna doktorun karar verecek ama epidural normal falan imkanı yok mu?
Bu her türlü tedavi uygulanmış hali. Ben aldırdım. aldırdığım ben 2 mm yoktu bu 2 cm falan. 8 sene oldu yaptıralı. Estetik dikiş bide plastik cerrahide yapıldı falan. Sıfır iz bekliyorduk. Açıkçası karnımda da bunu istemiyorum.
Doğum korkum hiç yok normali epiduralsiz falan yapabileceğime inanıyorum.
Kızlar kanama sezaryen doğumda mı daha az yoksa normal doğumda mı? Ben hemofili hastasıyım, kanım pıhtılaşmıyor. Kanama zamanlarım uzun. Doktor doğumda kan bulunduralım dedi.
Hani ona göre bir doğum tercih edilecek olursa hangisi tercih edilir?
Saglikla aliriz inşallah kucagimiza. Rabbim koruyor ya. Ben kizim büyürken defalarca tanik oldum, çocuktan sonra inanilmaz teslimiyetçi oldum. Bir şey oluyor gitti çocuk allahim bitti diyorsun melekler koruyor sanki her seferinde. Minik mucizelerimiz ❤
Benim vücudum dikiş atılmasını da kabullenemiyor ki. Kendini tekrar tekrar tamir edip aşırı kabarık iz bırakıyor.
Keloid oluyor. Tüm uçları b.klu değnek.
Allah yardimcin olsun. İnşallah sorunsuz geçecek doğumdan sonra diyeceğiz ya neler düşündük çok şükür kucagimizdalar artik diye. Evrene pozitif mesaj yollama gunumdeyim bugün
Kız kardeşimin kızının odası. O bu sene yenisini alacak. Bunu da Deniz'imizin oda yapicaz. Kız olursa aynı kalır. Erkek olursa çiçekli yapıştırmalar çıkıyor. Hatta çilek mobilya da erkek için çıkartmalar da var belki ondan alırım bilemiyorum su an. Sade en güzeli olur duzgunce yırtmadan çıkarabilirsem. Beşiğin altında yatağı var. Çekmecesi dalgayı çıkarınca normal yatağa dönüşüyor. 5 sene kullandı Öykü. Deniz de bi 5 sene yatar.
Bu her türlü tedavi uygulanmış hali. Ben aldırdım. aldırdığım ben 2 mm yoktu bu 2 cm falan. 8 sene oldu yaptıralı. Estetik dikiş bide plastik cerrahide yapıldı falan. Sıfır iz bekliyorduk. Açıkçası karnımda da bunu istemiyorum.
Doğum korkum hiç yok normali epiduralsiz falan yapabileceğime inanıyorum.
Bugün sudan dolayı kustum biliyor musun.Yemeklerden kusmadım yani ve ilk defa sudan tiksindim. Rapor almak istemiyorum,bayram haftası cuma yokum ve sonraki 3 gün izinliyim fazla göze batarım
Yaa seni çok iyi anliyorum. Ben banyo yapana kadar canim cikiyor eziyet gibi. Şebeke suyu bildiğin şekerli su gibi tadiyo bana agzima geldikçe bogulacak gibi oluyorum.
Bu salincak benim hayatimi kurtarmisti kizimda. Kendi kendine sallaniyor elektrikliydi. Ben gaz sancisi döneminde kullandim. Bir de uykuya gecisi kolaylastirmak icin. Bir yas sonuna kadar kullaniliyor çünkü 13 kg agirlik kapasitesi en çok öyle hatirliyorum. Depodan cikartacagiz bizde .
canım benimki çok benzer buna hemen hemen aynı ben kullanamadım ama çok yer kaplıyor sonradan yatağımın yanına sığacak sallanır başka bir beşik aldık her yere taşıyoruz ve hala onu kullanıyoruz, 2. gelince sultan yerini kardeşine bırakır herhalde
Kızlar şimdi biz haftaiçi 08:00-18:00 arası çalışıyoruz. İnternetten okumuştum, hamileler 7 buçuk saatten fazla çalışamazmış yasal değil. Bizim şirkette benden önce 3 hamile arkadaş vardı,sanırım onların bu kanundan haberi yoktu,zaten benim de yeni oldu. Normal saatlerde gelip gidiyorlardı yani.
Şirkette şuan 2 hamileyiz,diğer arkadaş 5 aylık. 9-17 arası çalışıyor bu kanundan dolayı. Ben de insan kaynaklarına söyledim,genel müdürle konuştu ama ses seda yok.Sizin bu konuda bilginiz var mı? Bana bir sıkıntı çıkarırlar mı sizce? Bizim şirkette biraz adaletsizlik var,herkesin izni bilmem nesi yöneticisinin insiyatifinde.Bendeki de şans ki direk en baştaki huysuza bağlıyım