2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bi benim göğüslerim büyümüyor yahu. Kızımda 70 den 75 E çıktı hala 75. Şöyle 95-100 olup süt dolu göğüslerw çok özeniyorum

Internette kücük bir arastirma yaptim ve gercekten her anne acaip memnun bu babybjörnden. Bir tane mutsuz annenin yorumuna denk gelmedim.

Bende ilerde almayi düsünüyorum. Bi 4-5 aylik olayim da yavas yavas aliriz herseyi :)

Baaaak pozitifte olabiliyorum yani

K kararsiz_2013 bebeklerimizin muhtemel dogum günleri aynı bakalim hangisi erken dünyaya merhaba dicek

Haha, görürüz daha, hangisi ilk "eh yetti be bu ana karni, dünyayi görmek istiyom ben" diyecek yada hangisi "burasi cok rahat be, hep burda kalcam" dicek

O günleri cok merak ediyorum, herkes burda dogum hikayesini paylasir. Cok güzel seyler yani.

Doktora gittin mi canım. İhmal etme sakın. Ne olur ne olmaz

aynen tatlım bende yorumları okudum herkes memnun at bu beşiğe işlerini gör güzelce :)) ayyy evett yaa sonunda gel yola şöyle tatlımm harıkasınnnn oleyyy

aynen tatlım bende yorumları okudum herkes memnun at bu beşiğe işlerini gör güzelce :)) ayyy evett yaa sonunda gel yola şöyle tatlımm harıkasınnnn oleyyy

Hahaha artik negatif megatif düsünce yok canim. Bebek kiyafetlerine bakiyorum, cook tatli ya. Inanamiyorum bi 7 ay sonra bende o minicik kiyafetleri giydirecegimi

bende var bi tuhaflik duymamısım mışıl mışıl uyumuşum

Normaldir diyeceğim abes olacak. Yıllar yıllar evvel İzmir'de çok şiddetli depremler olurdu. Gece 7.0'nin üzerinde deprem olmuş, yattığım odada yanımdaki duvar çatlamış. Ben uyanmamıştım.

Bazilarimizin uykusu tatlı.

halbuki derin nefes alinsa yanımda uyanirim ama hamilelik işte ☺

halbuki derin nefes alinsa yanımda uyanirim ama hamilelik işte ☺

Bende de tam tersi oldu mavilim yaa. Normalde atom bombası atılsa uyanmayacak insan olmamla meshurken, şimdi gecede 75685 kez uyanıyorum. Eşimin koluyla, bacağıyla göbeğime müdahalelerini uykuda havada yakalar hale geldim.

Bu çocuk uyutmayacak kesin. Yarasa olacağız.

Yurtdışı sitesinden baktım modelleri çok güzeldi en yakın zamanda mağazasına gidicem haber veririm

ben hamile oldugumu bilmiyodum 4 hafta boyunca her gun 7de uyandım ve hic bisey yiyemiyodum eşimde ne oldu sana uyku yok iştah yok mevsimsel heralde dedi sonra bi baktim ki hamileyim hala sabahlari erken uyaniyorum ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…