Tatlım ben bir kez gittim ve çok memnun kaldım. Şöyle söyleyim hrs yi iki gün önce akşam aradım akşam acil durumda açıktır belki diye. Direk kadın doğum üzerine ya hani. Ben sekreteri arıyorum sekreter doktoru doktor sekreteri sekreter tekrar beni falan dedim ki ağır bi kanama olaydı düşürmüştüm yani telefonla konuşana kadar. Normalde eşim sigorta sorun çıkartırsa daha uygun bi hastaneye gideriz falan derdi. Dün sigortada bi sorun çıktı onu denemek için dedim ki "ya önemli değil bu muayeneden sonra başka uygun yere gideriz stres yapmayalım" kesinlikle olmaz buranın Doğum paketini alırız gerekirse ben bu doktoru çok sevdim dedi. Bi kere randevum 1 dakika bile kaymadı bekletmediler beni.( ki randevuda 10 dk kayması sıkıntı olmaz olabilir bişey) doktor acayip sakin Güler yüzlüydü. Cinsiyet tahminini ben sormadan söyledi. Ve en önemlisi daha ben hiç söylemeden bana numarasını verdi whatsapdan sıkıntın olunca yazarsın diye. Ben muayenedeykem bi hastası aradı mesela. Kadının sancısı artmış onu sakinleştirdi yapması gerekenleri anlattı kısaca. Direk kendi muhattap oldu yani. Bir sürü ultrason çıktısı verdi renkli de dahil olmak üzere. Uzunca inceledi nabzını söyledi bulunduğu aralıktan bahsetti. El sallar gibi bişey yaptı bebeğim onu izletti :) ende kalınlığına baktı. Ense kalınlığı Hakkı'nda bilgi verdi. Muayene sırasında hep bizimle konuştu yani. Eşimin sorularına Cenap verdi. Kanama Hakkı'nda içimi çok rahatlattı. Sekreterlikde ki kan almada ki bayanalr da çok güleryüzlüdü ki saat 17 olmuştu ve kızın biri bizim sigorta işi için servisi kaçırdı. Ona rağmen kesinlikle bi surat yada ters bişey demedi. Hatta biz çok ısrar ettik bırakalım sizi eve içimiz rahat Etsim diye eşi gelecekmiş teşekkür etti. Doktorun odası geniş ferahtı. Ve ben muayene olurken kapıyı kitlediler ki buda bence çok önemli bi ayrıntı. Doktorun duvarlarında doğan bebeklerle çekilmiş resimleri vardı :) ve ultrason resimleri :) oradaki erkek hocalar Hakkı'nda da çok güzel seyler söylüyorlar ama ben bayan tercih ediyorum. Bida ki randevum 27 temmuz ama Nasıl geçecek bilemiyorum :)
Sen neden değiştirmek istiyorsun peki