2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Gell misafirim ol :) her zaman beklerim.. Hamile hamile arsinlariz sokaklari

Sen doktorundan memnundun neden değiştiriyorsun ki
Telefonlarıma çıkmıyor sekreterıyle muhatsp oluuorum hep. Bugunde eger geri aramasaydı bıtırıyofum gercekten. Aynende söyledım doktora bunu. Dur bakslım bundan sonrada duzelmezse drğiştireceğim

Kızlar güneş kremı ne aldınız yada ne alacaksınız. Doktor bana mustelayı önerdi. Siz ne düşünüyosunuz
Solante pregna diye bir krem aldım ben hamilelere özel üretilmiş. Korumasından da çok memnunum biraz ağır hafif sivilcelenme yaptı bende ama leke olmasından iyidir diye düşünüyorum.

Kac defa aradım doktorla görüşmek istedıgımı söyledım. Hep bır bahane ya toplantıda oluyor ya çok yoğun. Ikı dakıka konusmak bıle zor gelıyor sanki. Nihayet bugun konuşabıldık. Aynen söyledım hocam ben sızınle görüşmek istıyorum ama hiç bana gerı dönmuyodunuz dedım. Ben sızınle görüşmek istıyorum dedım. Bır suru döktum içimdekıleri. Kusura bakmayın dedı. Tatlı dıllı konuştu. Şimdilik devam kararı aldık. Bırdaha olursa değiştireceğim

Bu Dr a ulaşamamak konusu en sinir bozucu olan kismi zaten. Tamam herşeye aranmaz ama hamile insan ne zaman ne olacagi belli değil insan bi şey olduğunda drunu muhatap olarak görmek istiyor. Kadin dogumcularin geneli için bir yoğunluk söz konusu her zaman. Ulaşılabilir Dr istiyoruz hakli olarak. İnşallah bundan sonra daha hassas olur belirttiğin için bence dikkat eder

aaaa burda da ocak anneleri topiği varmıışşş :O şaşırdım ben diğerindeydim burdan haberm olmadı hiiç :) selam kızlar 11+3üm nasipse bende anne oluyorum çook şükür. Bugun randevum vardı ve ultasonla sat'ım eşit gidiyo. nub teorisinden anlayan var mı diye araştırma yaparken denk geldim sayfaya açıkçası :) hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan itibaren kız hissediyorum. eğer anlayanınız varsa bu bebeğimin fotoğrafı :) yorum veya tahmin ederseniz ben çook mutlu olurum :) Çook öpüyorum haberlerinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• IMG-20160625-WA0001.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 47
hoş geldin hayırlı olsun bebeğin Allah gönlüne göre versin inşallah

İnşallah canım. Ayıracagı beş dakıka bıle değil yani. Bırde bu hamılelık baska bişey değilki. Bır tane doktora guvenıyoruz o ne derse inanıyoruz. Kadınların hayatında çok önemlidir bence kadın doğum doktorları. Önce Allaha sonra onlara gıvenıyoruz

Hoşgeldın canım

Düzeltirse bildiğin doktora devam etmek kesinlikle daha iyi canım

Solante pregna diye bir krem aldım ben hamilelere özel üretilmiş. Korumasından da çok memnunum biraz ağır hafif sivilcelenme yaptı bende ama leke olmasından iyidir diye düşünüyorum.

Benim doktorum da bunu önermişti. Solenta'dan gerisini hatırlayamıyordum bir türlü. Bi'daha gittiğim de sorarım diyordum yazdığın iyi oldu kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…