Bizim iş saati 9 saat,öğle arasıyla 10 saat. Diğer arkadaş gibi 9-17 arası yapsınlar istiyorum,evim uzak çünkü. Kızım da kreşe başlayacak akşam onu da almam gerekecek yani en çok ona üzülüyorum. İş yüküm ağır değil,mescidde gidip dinlenebiliyorum ama gelip gitmek sıkıntı
Geriden okuyup geliyodum kızlar topigi baktim olacak gibi değil çok hızlı ilerliyo atladım geldim bende 56 kiloyla hamile kaldim ilk bebegim acil tip teknisyeniyim beni de ekler misiniz
cordeliac
aynen canim momfortbaby kanguru olarak gözde demek istedim :) gezgin sunucu vardı ya özlem Tunca idi galiba onunla da bayagi meşhur oldu.aslında o kadar rahatsız edici değil diğer markalarinkine göre. Sling için haklısın bir bez sadece bilmiyorum acaba soğuk yerler için var mı? Ama mesela evde kendin için alabilirsin ben çok darlandigimda onda uyuttum hatta en son 14 kiloydu yetti gayri dedim kaldırdım.:) en iyisi deneyimlemek ve kafasını tutmaya başlamadan önce sadece kucaklamak:)
14 kilo mu? İyi taşımışsın. Ben memede uyusun çok istiyorum ya. Öyle uyumaya alışsın. Emziği de uyku öncüsü olarak kullananlar var. Normal zamanlarda vermeyip, uyku öncesi verince pıt diye emzikte uyuyan bebekler var hiç sallanmadan. Ana kucağını da hem evin her yanında yanımda olsun, hem de etrafı seyretsin diye istiyorum. Çocukluk arkadaşım kolik döneminde başa çıkamayınca, şu bebek hamaklarından almıştı. Onsuz uyutmak mümkün değildi. O olmadı mı, nevresim gibi bir şeyde sallayarak uyutuyorlardı.
Bazı kangurularin soğuk yerler için iç aparatı var ama biz yine de 4. aydan sonra kullanırız gibi geliyor. Bu chicco'nun vardı bir ara yenidogan için yatar pozisyon alan kangurulari sling gibi. Ya şimdi doğumdan sonra kilo da olacak. Sling de sarınca yürüyen poğaça gibi dururum artık ben.
Günaydın kızlar benim göğüslerimle başım dertte hiç bi sütyenim olmuyo siz ne aldınız arkadaşlar marks and spencer önerdiler hem hamilelikte hem emzirme için başka önerisi olan var mı
Günaydın kızlar
Moralim bozuk bugün benim gece namaz için kalktığında kanamamin olduğunu gordum çok moralim bozuldu kaç haftadır sıkıntı yoktu sonra uyudugumdada hep kötü rüyalar gordum çok canım sıkıldı çok inşallah biran önce atlatirim bu durumu dua edin ne olur çok kanamam yok ama kahverengi ye döndü
Tatlım ben bir kez gittim ve çok memnun kaldım. Şöyle söyleyim hrs yi iki gün önce akşam aradım akşam acil durumda açıktır belki diye. Direk kadın doğum üzerine ya hani. Ben sekreteri arıyorum sekreter doktoru doktor sekreteri sekreter tekrar beni falan dedim ki ağır bi kanama olaydı düşürmüştüm yani telefonla konuşana kadar. Normalde eşim sigorta sorun çıkartırsa daha uygun bi hastaneye gideriz falan derdi. Dün sigortada bi sorun çıktı onu denemek için dedim ki "ya önemli değil bu muayeneden sonra başka uygun yere gideriz stres yapmayalım" kesinlikle olmaz buranın Doğum paketini alırız gerekirse ben bu doktoru çok sevdim dedi. Bi kere randevum 1 dakika bile kaymadı bekletmediler beni.( ki randevuda 10 dk kayması sıkıntı olmaz olabilir bişey) doktor acayip sakin Güler yüzlüydü. Cinsiyet tahminini ben sormadan söyledi. Ve en önemlisi daha ben hiç söylemeden bana numarasını verdi whatsapdan sıkıntın olunca yazarsın diye. Ben muayenedeykem bi hastası aradı mesela. Kadının sancısı artmış onu sakinleştirdi yapması gerekenleri anlattı kısaca. Direk kendi muhattap oldu yani. Bir sürü ultrason çıktısı verdi renkli de dahil olmak üzere. Uzunca inceledi nabzını söyledi bulunduğu aralıktan bahsetti. El sallar gibi bişey yaptı bebeğim onu izletti :) ende kalınlığına baktı. Ense kalınlığı Hakkı'nda bilgi verdi. Muayene sırasında hep bizimle konuştu yani. Eşimin sorularına Cenap verdi. Kanama Hakkı'nda içimi çok rahatlattı. Sekreterlikde ki kan almada ki bayanalr da çok güleryüzlüdü ki saat 17 olmuştu ve kızın biri bizim sigorta işi için servisi kaçırdı. Ona rağmen kesinlikle bi surat yada ters bişey demedi. Hatta biz çok ısrar ettik bırakalım sizi eve içimiz rahat Etsim diye eşi gelecekmiş teşekkür etti. Doktorun odası geniş ferahtı. Ve ben muayene olurken kapıyı kitlediler ki buda bence çok önemli bi ayrıntı. Doktorun duvarlarında doğan bebeklerle çekilmiş resimleri vardı :) ve ultrason resimleri :) oradaki erkek hocalar Hakkı'nda da çok güzel seyler söylüyorlar ama ben bayan tercih ediyorum. Bida ki randevum 27 temmuz ama Nasıl geçecek bilemiyorum :)
Sen neden değiştirmek istiyorsun peki
Günaydın kızlar
Moralim bozuk bugün benim gece namaz için kalktığında kanamamin olduğunu gordum çok moralim bozuldu kaç haftadır sıkıntı yoktu sonra uyudugumdada hep kötü rüyalar gordum çok canım sıkıldı çok inşallah biran önce atlatirim bu durumu dua edin ne olur çok kanamam yok ama kahverengi ye döndü
Can'ım kanama parlak ve kırmızıysa sıkıntılı durum olabilir benim doktorum dün. Ama kahverengi akıntıyla gelen küçük kan damlaları önemli değil dinlenmek yeterli dedi
Günaydın kızlar
Can'ım kanama parlak ve kırmızıysa sıkıntılı durum olabilir benim doktorum dün. Ama kahverengi akıntıyla gelen küçük kan damlaları önemli değil dinlenmek yeterli dedi
Tabi sen doktoruna danış mutlaka ama o bende de oldu. Doktor içerde çok küçük bi kanlı bölge var ama aktif değil. Akıntıyla biraz daha gelebilir yorma kendini yeter sesi. İğne bile vermedi. Parlak kırmızı kanama olursa hemen ara beni dedi
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar benim göğüslerimle başım dertte hiç bi sütyenim olmuyo siz ne aldınız arkadaşlar marks and spencer önerdiler hem hamilelikte hem emzirme için başka önerisi olan var mı
Ben lcw pure secret'tan almıştım ilk sutyenlerimi. Rahat ama dayanıklı diyemem. Ge Be markasından internetten aldım 2 tane. Hem görüntüsü çok güzel. Hem çok rahat. Kruvaze tip olduğu için emzirme döneminde de kullanılıyor ama klasik emzirme sutyenlerine benzemiyor. Bana da arkadaşım triumph diye bir marka önermişti ama bildiğin babaanne işi. :/ Zaten çoğu yerde hamile ve emzirme sutyenini karıştırıyorlar birbirine. M&S'i bilmiyorum. Alırsan ve memnun kalırsan bildir. Alsancak mağazasında gebe reyonu var mı onların?
Tamam canim, ben biraz panikciyimdir yani ondan bu tavsiye. Kahve rengi olmasi gercekten iyi. Umarim hicbiseycik yoktur ve bebisini sag salim kucagina alirsin