Benim adetimi.üç gün geçerken bu değer 5.036.00 oldu bu değer den on gün sonra gittim doktora ultrosonda bebeklerin ikisini de gördük ultrosonda anlaşılıyor eğer ultrosonda gözükmezse sekizinci haftaya kadar çoğul gebelik olup olmadığı kalp atışlarından anlaşılıyor atışlar tek mi çift mi anlaşılıyor muş.bide genelde böyle yüksekse çoğul gebelik olasılığı olabiliyor. Ama benim ablamın son bebeğine adetini 1 gün geçerken 5.000.00 lerdeymiş tekil gebelikti... Herkesde
Benimde yuksekti cogul vebelik dendi ilk once ama sonra tekmis bebis ama olsun bir sirirdan iyifir saglikli olsunda .bebek iyi tutununcada hcg yuksek cikarmis
Günaydın arkadaslar. Galiba erkek tahminleri önde gidiyor gibi. Ben dün biraz korku yaşadım. Ailem Antalya da. Ben Ankara da. Kardeşim trafik kazası geçirmiş. Çok şükür iyiymiş ama ben biraz panik oldum korktum üzüldüm. Ondan mıdır nedir dünden beri karnımın altında hafif ağrı hissediyorum. Ne güzel gayet rahattım. Kanama filan göreydim doktora gidecektim. Allah a şükür kalamam yada lekelenme yok.
Birde acayip mide ağrım var. İlaçda alamıyorum. Mide ağrısı sebebide stres yaptım ondan oldu. Dünden beri yatıyorum.
Sunrise82
ever Evet buda iyi. Ben gönderdiğim resimdekine aklım kaldı kızımda almamıştım saf gibi şimdide almam Çünkü çok dikkat çekici kızım kardeşini yatırmaz :) ben direk bi park yatak alıp onun içine koyucam bebeği kızımla evdeyken çünkü kızım normalde bile severken insanları eli baya ağır sert seviyor
Geriden okuyup geliyodum kızlar topigi baktim olacak gibi değil çok hızlı ilerliyo atladım geldim bende 56 kiloyla hamile kaldim ilk bebegim acil tip teknisyeniyim beni de ekler misiniz
nuru4207
canım çok geçmiş olsun. Arada benim de Ağrı'm giriyo dün doktora sordum önemli değil rahim kasılıyordur sesi. İçin rahat olsun. Miden için de yumuşatan şeyler ye isterse
Günaydın gencler:) istanbul ve Yalova da olan arkadaşlaara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden esirgesin.
cordeliacSunrise82
kizlar bahsettigim ana dizi chicconunkinin benzeri .ben elektrikli olandan almadim zaten sallamaya da çok alistirmadim.hafif tingirdattim anne karnı şeyi olsun diye malum artık avrupa bizim terkettiklerimizi uyguluyor. Sakın sallamayacaksin bebekleri diye başınıza ususenler olacaktır ama artık gelişmiş ülkelerde sakin bebekler için 5S yöntemi kullanıliyor .sar, salla ,kulağına sst de gibi.
Ayrıca kizlar nacizane tavsiyem kanguru değil de slinglere yönelmeniz. Ben oğlumda bir yaşına kadar ring sling kullandım. Ne sırtım ağrıdı ne bir sey .doğar doğmaz kullanmaya başlıyorsunuz. Ev supururken, dolaşırken size yapışık ve güvenli. Bir araştırın derim.momfortbaby bu sira gozdelerden
Sunrise82
ever Evet buda iyi. Ben gönderdiğim resimdekine aklım kaldı kızımda almamıştım saf gibi şimdide almam Çünkü çok dikkat çekici kızım kardeşini yatırmaz :) ben direk bi park yatak alıp onun içine koyucam bebeği kızımla evdeyken çünkü kızım normalde bile severken insanları eli baya ağır sert seviyor
ayy sakın canım o zaman alma kızın onu ordan düşürür. zaten havada sallandığı için ben istemem bu modeli iyice kıpırdamaya başlayınca emniyetde olmaz bunda. babybjörn modelini çok tavsiye ederim gerçekten arkadaşımın bebişinde gördüm çok hareketli oluyordu bunun içinde çok zevk alıyordu
Ben de eşime kullandirmak için almak istiyordum ama onun daha haberi yok.
candycloud
momfort'unkiler de kanguru. Sling'i düşündüm fazla kullanamayiz kış kıyamet buralar. Oturum şeklinde de pek rahat gelmedi onlar bana.
Anakucagi da aynı şekilde manuel sallanan bir şey daha mantıklı. Ben de sallama taraftarı değilim pek.
Mrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz
Günaydın arkadaslar. Galiba erkek tahminleri önde gidiyor gibi. Ben dün biraz korku yaşadım. Ailem Antalya da. Ben Ankara da. Kardeşim trafik kazası geçirmiş. Çok şükür iyiymiş ama ben biraz panik oldum korktum üzüldüm. Ondan mıdır nedir dünden beri karnımın altında hafif ağrı hissediyorum. Ne güzel gayet rahattım. Kanama filan göreydim doktora gidecektim. Allah a şükür kalamam yada lekelenme yok.
Birde acayip mide ağrım var. İlaçda alamıyorum. Mide ağrısı sebebide stres yaptım ondan oldu. Dünden beri yatıyorum.
cordeliac
aynen canim momfortbaby kanguru olarak gözde demek istedim :) gezgin sunucu vardı ya özlem Tunca idi galiba onunla da bayagi meşhur oldu.aslında o kadar rahatsız edici değil diğer markalarinkine göre. Sling için haklısın bir bez sadece bilmiyorum acaba soğuk yerler için var mı? Ama mesela evde kendin için alabilirsin ben çok darlandigimda onda uyuttum hatta en son 14 kiloydu yetti gayri dedim kaldırdım.:) en iyisi deneyimlemek ve kafasını tutmaya başlamadan önce sadece kucaklamak:)