2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İlk önce pembe geldi sonra kahverengiye döndü ama mayısın sonundan beri yatiyorum artık sıkıldım belki de ondan çok moralim bozuldu
Dr a yıne bı gıt progestan kullanıyomusun? Stres yapma çok benım 3 hafta sürdü ama ıgne ol ve dınlen canım

Bi benim göğüslerim büyümüyor yahu. Kızımda 70 den 75 E çıktı hala 75. Şöyle 95-100 olup süt dolu göğüslerw çok özeniyorum
benimkiler tamda anlattığın gibi oldu. Yani 90 falan takıyorum . ama süt falan verdikten sonraki halini düşünemiorum ablam süütten kesince çocugu gögüsleri 70 lik ninelere benzedi

Kızlar güneş kremı ne aldınız yada ne alacaksınız. Doktor bana mustelayı önerdi. Siz ne düşünüyosunuz

Kizlar gogus ucu kasintisi icin ne yapiyorsunuz cok kasiniyor ya

Bebe yagi ile yumusatinca geçiyor kasinti canim.

Canım hala kendime gelemedim kusma bulantı işte, Bayram'dan sonra kontrolüm var sen nasılsın nasıl geçiyor

Sewalll sen kime gidiyorsun Mardinde ?

Kızlar güneş kremı ne aldınız yada ne alacaksınız. Doktor bana mustelayı önerdi. Siz ne düşünüyosunuz

Biz kizima da kendimize de mustela kullaniyoruz canim. Kizin bebekken Dr önermişti öyle devam ettik

Canım benim doktorum marka söylemedi eczanedekiler bilir gebelikte hormon dengesini bozmayacak ürünler var onlardan biri olabilir kaç faktör olduğu çok önemli değil dedi bi de sonuçta D vitaminine de ihtiyaç var onun için de güneşe

Ben 50 fakyor kullanırım hep. Cildim çok hassas. Beyaz tenlıyım. Yürürken bıle kıpkırmızı oluyorum. Şimdi dahada dıkkat etmemiz lazım.

Biz kizima daze de mustela kullaniyoruz canim. Kizin bebekken Dr önermişti öyle devam ettik
Aaa Mardin demi? Benim ilk 2 gebeliğim Mardin de geçti. O zaman Hüseyin Görmüş diye bir doktor vardı. Vayyy... Ne günlerimiz geçti

Biz kizima da kendimize de mustela kullaniyoruz canim. Kizin bebekken Dr önermişti öyle devam ettik
Can'ım ben Diyarbakır a gidiyorum Zeki akkum a, burda acil bişeyler olunca mardinparka Abdurrahim bey e gidiyorum. Sen?

Benim cildim çok hassas. Oturduğum yerde yanıyorum oyuzden şimdi dahada ıyı bişey kullan dedi doktor. Yanmaman lazım dedı
o zaman eczaneden al canim sor bakalim

Eczanede 100 tl şuanda. 200 ml lik. İyimi srnce fıyatı
turkiyenij fiyatlarini bilmiyorum 17 euro aldim kızıma ama nivea urunleri turkiyede cok pahali buraya bakarak

Aaa Mardin demi? Benim ilk 2 gebeliğim Mardin de geçti. O zaman Hüseyin Görmüş diye bir doktor vardı. Vayyy... Ne günlerimiz geçti

Evet :) gerçi su an memlekete geldim ama orda yasiyorum öğretmenim. Bi gün bende ne günlerdi demek istiyorum mm :))

Can'ım ben Diyarbakır a gidiyorum Zeki akkum a, burda acil bişeyler olunca mardinparka Abdurrahim bey e gidiyorum. Sen?

Bende d.bakir memorial yunus bey e gidiyorum ama gecen hafta bulanti kusma yüzünden şahin e basladim orda acil durumlar için. Abdurrahimle ilk gebelikten kötü anilarim var :))

sewallll .!.:
Biz 2003 2006 da Mardindeydik o zaman özel hastane filan yoktu. Şimdi epey bi değişiklik oldu diyorlar Mardinde

Biz 2003 2006 da Mardindeydik o zaman özel hastane filan yoktu. Şimdi epey bi değişiklik oldu diyorlar Mardinde
Ben 2009 rotasyonla atandim oraya. O tarihle su an arasında bile ciddi fark var. Birçok şey ulasilabilir oldu. Bir tane özel hastane var ama devletle yarisir yani adi özel rekabet olmayınca kafalarına göre takiliyorlar.

İnşallah birgün sizde dersiniz. Mardin'in güzel hatıraları var hayatımda. Tekrar yaşamak için değilde gezmeye gelmek isterim. O eski Mardin'in çarşılarında dar sokaklarında gezmek isterimm

Ayy o hatıralar geldi aklıma. Oğluma doğum yapacağım gün akşama kadar gezmiştim. Akşamınada oğlum sürpriz yapıp doğuvermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…