benimkiler tamda anlattığın gibi oldu. Yani 90 falan takıyorum . ama süt falan verdikten sonraki halini düşünemiorum ablam süütten kesince çocugu gögüsleri 70 lik ninelere benzedi
Canım benim doktorum marka söylemedi eczanedekiler bilir gebelikte hormon dengesini bozmayacak ürünler var onlardan biri olabilir kaç faktör olduğu çok önemli değil dedi bi de sonuçta D vitaminine de ihtiyaç var onun için de güneşe
Canım benim doktorum marka söylemedi eczanedekiler bilir gebelikte hormon dengesini bozmayacak ürünler var onlardan biri olabilir kaç faktör olduğu çok önemli değil dedi bi de sonuçta D vitaminine de ihtiyaç var onun için de güneşe
Bende d.bakir memorial yunus bey e gidiyorum ama gecen hafta bulanti kusma yüzünden şahin e basladim orda acil durumlar için. Abdurrahimle ilk gebelikten kötü anilarim var :))
Ben 2009 rotasyonla atandim oraya. O tarihle su an arasında bile ciddi fark var. Birçok şey ulasilabilir oldu. Bir tane özel hastane var ama devletle yarisir yani adi özel rekabet olmayınca kafalarına göre takiliyorlar.
Evet :) gerçi su an memlekete geldim ama orda yasiyorum öğretmenim. Bi gün bende ne günlerdi demek istiyorum mm :))
Bende d.bakir memorial yunus bey e gidiyorum ama gecen hafta bulanti kusma yüzünden şahin e basladim orda acil durumlar için. Abdurrahimle ilk gebelikten kötü anilarim var :))
İnşallah birgün sizde dersiniz. Mardin'in güzel hatıraları var hayatımda. Tekrar yaşamak için değilde gezmeye gelmek isterim. O eski Mardin'in çarşılarında dar sokaklarında gezmek isterimm
Ayy o hatıralar geldi aklıma. Oğluma doğum yapacağım gün akşama kadar gezmiştim. Akşamınada oğlum sürpriz yapıp doğuvermişti