2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
allah analı babalı büyütsün nelere aşerdin peki ilk zamanların nasıl geti bulantı var mıydı

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün nelere aşerdin canın ne çekti bulantın oldu mu ilk dönemlerde

Asli çok sevindim senin adina. Kizlarin dileği tuttu desene. Gözünuz Aydin :)

Kız şuan süper ama sonra çok ağırlaşacağızBen gezip tozup, 1-2 gün kala temizlik yapıp,hastanedeyken de odamı süsleyip doğuma girmiştim; ufak göbüşün kıymetini bilmek lazım
Sen 1 2 gün önce yapmışsın. Ben doğum yapacağım gün bütün evi halıları filan kaldırıp temizlemiştim. Kayınvaldem vardı yanımda hiç umursamamıştı beni bütün evi temizledim duşa girdim suyum geldi. O zaman arabamız yoktu. Eşim komşuyu aramış hanımın suyu geldi diyen adam heyecandan ne yapıp ettiğini bilmiyordu.

Oksimoron @asli2434 Kızlar size erkek olduğunu kesin olarak söylediler mi?
Teşekkürler kızlar allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza aldırsın. Can'ım kesin demedi ama erkek dedi eşimde çok net gördüğünü iddia ediyor bilmem ben şoktaydım o an

Selam kızlar ben şimdiye kadar perde arkasından okuyordum yazmak bugün nasip oldu diyelim ben izmirliyim ama karabuk te yaşıyorum es durumundan dolayı..yaz tatili için İzmire ailemin yanına gelicem ve o tarihler 2 li test için son günlerim olacak o yüzden bi kontrole gitmem gerekecek bana hastane ve Dr tavsiyesi veren olur mu acaba ? Özel su hastanesi melek aybaba ya gidecektim ay sonunda hastaneden ayrılıyormus kuzenim in Dr u o tavsiye etmişti Ailem karabaglarda o civarda olabilir bir de özel hastanede ikili test yaptıran arkadaşlar ücretleri nasıl?

Teşekkürler kızlar allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza aldırsın. Can'ım kesin demedi ama erkek dedi eşimde çok net gördüğünü iddia ediyor bilmem ben şoktaydım o an

Bana da biri %80
Diğeri de %70 erkek dedi.
Birinde 11+4 diğerinde 12 haftanın içindeydim.
Ben o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum henüz..

bende lisedeyim. 3 günde 3 film izleyecekmişiz inşallah hepsi böyle değildir.hala ilk 10 dk nın etkisinden kurtulamadım.
Milli Eğitimden gelen kiralıklar bitmedi daha bizde tatlım. performans notları gunun konusuydu bugun. torpil torpil nereye kadar.sistem ne hale geldi!!!!

neden ki?nasıl ölmüş cocuklar?zehirli miymiş?kırılıp ustune mi dusmus? dur haberi arayayım ben de?

coktan hamile kıyafetlerine gectim ben. niye sıkıyorsun ki kendini?

Bana da biri %80
Diğeri de %70 erkek dedi.
Birinde 11+4 diğerinde 12 haftanın içindeydim.
Ben o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum henüz..
cinsiyet değişirse de hiçbir hayal kırıklığım olmaz Can'ım hazırlık yapmayı da henüz düşünmüyorum. Doktor her muayenede sağlıklı demeye devam etsin de varsın cinsiyeti 30. Haftada belli olsun inan bugün muayene girmeden öyle korktum ki bir sorun var diyecek diye ozaman anladım ki cinsiyet benim için gerçekten önemsiz

en iyisini yapıyorsun canım..artık bende giymem zaten..elbise etek vs ile geçirmek lazım bu yazı..
aslında onlarda da pastörize yazıyor baktım ben..ama ayrı kapta paketli olmayınca insanın içine sinmiyor..en iyisi marketten almak yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…