2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar bebeğimin kafasının arkasında enseye yakın sağda ve solda fasulye tanesi büyüklüğünde 3 tane beze var bilgisi olan varmı acil cevap yazarmısınız

Yaaa, demek ki totoyu havaya diken zilli oluyormuş. Kıyamam ona ben. Darısı benim başıma. Sen beni kızdırıp durur musun öyle. Oh! Kızlarımız çoğalsın böyle işte.
inanırmısın usg de izlerkende hep göbeği havaya atıyordu bacaklarıyla göbek ayar gibi doktor bile rahat dur biraz güzel kızım accik izleyelim seni dedi darısı sana kuzucum

hayırlı olsun canım maşallah

niye tedirgin oldunuz anlamadım ben? dogururken napcanız?
Acı anında insanın aklına hiçbir şey gelmiyor. Belki hiç vajinal muayene olmadıysa insan tedirgin oluyor. Arkadaşa hak veriyorum.
Ay herkez erkek doguruyo bi benim kiz galiba kizim yanliz kalmasin :)
Bende kızım olsun diye dua ediyorum. İnşallah Rabbim hakkımda hayırlısını kalbimden geçeni kısmet eder

Hayırlı olsun canım. Darısı bizlere

İşte o benim doğum yapmadan evi temizleyip banyoda suyu gelen

cnm cok sevindim heleki esininn adina cok sevindim simdi ikisinin ask hallerini izleyeceksin kiskanacaksin baba kiz iliskisi cok farkli oluyor

Bugün gittiğim doktor doğum için resmen bir servet istedi hastanelerin doğum paketlerinin gözünü seveyim. Doktorların çoğu çıldırmış doğum mu yapıyoruz çocuğu mu evlendiriyoruz belli değil. Kız olsun erkek olsun farketmez ama büyüyünce doktor olsun istiyorum ben

kızlar bebeğimin kafasının arkasında enseye yakın sağda ve solda fasulye tanesi büyüklüğünde 3 tane beze var bilgisi olan varmı acil cevap yazarmısınız
Canım bebeğin erkek mi? Erkek bebeklerde daha sıklıkla görülen bir durummus. Benim oğlumda da var arada kontrol ediyorum.farklı doktorlara götürdüm 7 8 yaşlarında tamamen kayboluyor.bir çok anne farketmiyor bile dedi.

Kızlar cinsiyetler belli olmaya başlamış ayyy benim kontrol cumartesi burda okudukça iyice meraklandım belli olur mu ki
Doktorun çok aksi değilse mutlaka bir yorum yapar ama bu yorumlar ne kadar tutacak bunu 1 ay sonra göreceğiz. Benim doktor arayışım sürdüğünden cumartesi başka birine gidip tahmin alacağım bakalım tutacak mı ikisi

Iyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…