ya canım bir hevesle aldım ama hamile pantolonları düşüyor belimden giyemiyorum..başka şeyler denicem artık.. elbise etek tarzı şeyler giycem..arada giyodum ama sürekli de giyilmiyor ama mecbur giycem artık..coktan hamile kıyafetlerine gectim ben. niye sıkıyorsun ki kendini?
%100 dedi.artık değişmez testislerini bile gördüm dedi.
çok sağol Can'ım benim.hiç aklımda üçüncü çocuk yokken KAza ile oldu.ama dileğim gerçek oldu.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızıAsli çok sevindim senin adina. Kizlarin dileği tuttu desene. Gözünuz Aydin :)
midem nerdeyse hiç bulanmadı.çok fazla halsizlik ve uykum oldu.bi ara psikolojim bozulacak gibi oldu.evde iki çocuk ben hamile evi b.k götürüyor ve ben kafamı kaldıramıyorum.aşerme ise Can'ım deli gibi İskender istedi.bide limonlu soda ve vişne suyunu çok içtimhayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünnelere aşerdin canın ne çekti bulantın oldu mu ilk dönemlerde
hayırlı olsun canımKızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olmasıBoyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder
bende ögrenemedim kiherkese hayırlı olsun bi de ben öğrenseydim cinsiyetini çatlıyacağım ya meraktan
Ayy ayni bende senin gibi dusunuyorum canim iki tane s beden hamile pant aldim geri werdm bu sicakta bacaklarimi sikar onlar piserim diye dusundum elbise etek iyi oluyor pufur pufurilk çocukta geç çıkar ikincisinde daha çabuk çıkar göbek diyorlar. Ama benim ilk olmasına rağmen şimdiden çıktı. Gerçi bir haftadır "aa karnın çıkmış " diyenlere yok ya şişlik var daha belli olmaz herhalde diyordum ama şişlik de 1 hafta olmaz herhaldeBen seviniyorum ama yaa göbeğim çıksın diyip duruyordum zaten
Kıyafetten bahsedilmiş de benim de pantolonlarım olmuyor ama ben zaten ayda yılda bir pantolon giydiğim için şimdilik hamile kıyafeti almadım, elbiselerimden de dar olanlar olmuyor ama rahat elbiselerim çok rahat oluyor şimdilik. Kızlar bi de bu sıcakta pantolonla nasıl rahat ediyosunuz yaa elbiseden şaşmayın
C candy1907 bak senin kıza arkadaş geliyor.sunrise senin ki de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada cordeliac S sevyeter C candy1907
hadi gözün aydın canımMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada cordeliac S sevyeter C candy1907
Can'ım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inş sağlıkla doğurur güle güle büyütürsün kızınıMerhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada cordeliac S sevyeter C candy1907
cinsiyet değişirse de hiçbir hayal kırıklığım olmaz Can'ım hazırlık yapmayı da henüz düşünmüyorum. Doktor her muayenede sağlıklı demeye devam etsin de varsın cinsiyeti 30. Haftada belli olsun inan bugün muayene girmeden öyle korktum ki bir sorun var diyecek diye ozaman anladım ki cinsiyet benim için gerçekten önemsiz
Kız benceMerhaba ocak anneleri ; Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu da benim miniciğim Şu an sadece bu fotolar var yanımda Cinsiyet tahmini bende alabilirmiyim?
Merhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada cordeliac S sevyeter C candy1907
icgudusel bir durum bu. hayvanlar da doguracagı zaman temiz yer arar orayı ıyıce temizler ve bebege hazırlar. icgudulerimiz neler yapacagımızı soyluyor biz farketmesek de. Dogum yapacagı gun temizlik yapan banyo yapan cok arkadasım var. ardından da suları sancıları gelip dogurdular.kız doğumdan önce anneye bir enerji gelirmiş okumuştum bir yerde
gozun aydın.darısı bize inşallah. ben de cok istiyorum oglum olsun diye. kısmet artık.hayırlısı erkektir ınsallah.kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
neden ki?nasıl ölmüş cocuklar?zehirli miymiş?kırılıp ustune mi dusmus? dur haberi arayayım ben de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?