2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
coktan hamile kıyafetlerine gectim ben. niye sıkıyorsun ki kendini?
ya canım bir hevesle aldım ama hamile pantolonları düşüyor belimden giyemiyorum..başka şeyler denicem artık.. elbise etek tarzı şeyler giycem..arada giyodum ama sürekli de giyilmiyor ama mecbur giycem artık..

Asli çok sevindim senin adina. Kizlarin dileği tuttu desene. Gözünuz Aydin :)
çok sağol Can'ım benim.hiç aklımda üçüncü çocuk yokken KAza ile oldu.ama dileğim gerçek oldu.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün nelere aşerdin canın ne çekti bulantın oldu mu ilk dönemlerde
midem nerdeyse hiç bulanmadı.çok fazla halsizlik ve uykum oldu.bi ara psikolojim bozulacak gibi oldu.evde iki çocuk ben hamile evi b.k götürüyor ve ben kafamı kaldıramıyorum.aşerme ise Can'ım deli gibi İskender istedi.bide limonlu soda ve vişne suyunu çok içtim

Merhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor 13+3 üz bu arada cordeliac S sevyeter C candy1907

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 78
Ayy ayni bende senin gibi dusunuyorum canim iki tane s beden hamile pant aldim geri werdm bu sicakta bacaklarimi sikar onlar piserim diye dusundum elbise etek iyi oluyor pufur pufur

C candy1907 bak senin kıza arkadaş geliyor.sunrise senin ki de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hadi gözün aydın canım

Can'ım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inş sağlıkla doğurur güle güle büyütürsün kızını

Aynen katılıyorum size, sağlıklı olsunlar inşallah..

Kız bence

Yaaa, demek ki totoyu havaya diken zilli oluyormuş. Kıyamam ona ben. Darısı benim başıma. Sen beni kızdırıp durur musun öyle. Oh! Kızlarımız çoğalsın böyle işte.

kız doğumdan önce anneye bir enerji gelirmiş okumuştum bir yerde
icgudusel bir durum bu. hayvanlar da doguracagı zaman temiz yer arar orayı ıyıce temizler ve bebege hazırlar. icgudulerimiz neler yapacagımızı soyluyor biz farketmesek de. Dogum yapacagı gun temizlik yapan banyo yapan cok arkadasım var. ardından da suları sancıları gelip dogurdular.

gozun aydın.darısı bize inşallah. ben de cok istiyorum oglum olsun diye. kısmet artık.hayırlısı erkektir ınsallah.

neden ki?nasıl ölmüş cocuklar?zehirli miymiş?kırılıp ustune mi dusmus? dur haberi arayayım ben de?

Devrilip üzerlerine düşmüş canım. Çekmeceyi açınca ağırlık merkezi öne geliyor herhalde. Sabah okuduğumda çocuk sayısı 3'tü. 6 çocuk ölmüş, 36'sı yaralı. Bir de ne hikmetse haber kaldırılıyor yavaş yavaş.

Merhaba hamişlerBende az once geldim dr dan hersey gayet iyi dedi burun kemigi bile olusmus bu saglikli oldugunu gosteriyor dedi cok az kanama alani kalmis 1 hafta daha progstana dewam dedi bebek acayi zipliyordu sok olduk zipladi zipladi dondu popoyu esimde diyo hissettinmi nasil hissetmezsincumartesi ikili test war ense kalinligina bakti cok.iyi dedi ama bikac gun daha bekliyelim ikili test icin dedi cunku 1 hafta onden gidiyo ultrsonda ama sat farkli hatta sat tarihini karistirmiyosunuz dimi dedi.anlamadm bnde karistirmiyorumdur heralde birde saglikli oldugunu duyunca esim cinsiyet ne diye yuklendi adamcagiza oda erkek gibi dedi cumartsi bakicam yine karizmayi cizmiyelim dedi yaninda ki ebe ablada 37 senedr ben bu isi yapiyorum bu cocuk erkek diye esimi gazladi .icimden gecen hep kiz 7 yasinda bir kizim daha var iki kiz buyusunler birlikte diye dusunuyordm istiyordum hep ama esimin gonlundende erkek geciyo bakalim cumartesi belli olucak sanirim saglikli hayirli ewlat olsunda ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…