2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Iyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm
Merhaba canim sarı ve renksiz beyazımsı akinti normaldir ama yeşil enfeksiyona işaret eder .doktora gitmeden fayda var.

B bugza o çok az bebekten biri de benim oğlumdu. Günde 6 km yol yürümeme rağmen 41+5te Dr müdahalesi ile dünyaya geldi.tam 3 gün uğraştı lar normal doğum olsun diye.

Iyi aksamlar hanımlar .. Bende 2 haftadır sarı renkli kokusuz akıntı var bu iki gündür de yesilimsi .. böyle olan var mi gebelikte oluyo diolar anlamadm
evet olmuştu bende de ama idrar yolu enf da gecırdım ben

Kızlar bugün ultrason için gittim çok heyecanlandım ya önce devlete gittim boşu boşuna çok kötüydü onca saatte boşa bekledim.
Sonra sonunda Ankarada tam istediğim gibi bir doktor buldum :)

Eklentiler

• IMG_20160628_215244.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 71
Ay maşallah bebisine Rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin canimm

yesil olmasi iyi degil. onun disinda benim her gun bir kez yumurta aki kivaminda uzayan bir yaratikla karsilasmisligim var. cok nadir de acik kahve biseyler oluyor icinde. basta oldugunda sordum doktora. ip gibi kahverengi bisey vardi. artarsa ve kanamaya donerse gel demisti. donmedi.
adet gunleri gelince de bunye o gunleri yasatmaya calisiyormus bildigim kadariyla.
yarin da yesil olursa sor bi doktora istersen

B bugza o çok az bebekten biri de benim oğlumdu. Günde 6 km yol yürümeme rağmen 41+5te Dr müdahalesi ile dünyaya geldi.tam 3 gün uğraştı lar normal doğum olsun diye.
oy oy oyyyy masallah. 42 olcakmis nerdeyse !!!! erkek bebekler genelde daha gec doguyor diye soylenir. sen uydun buna.
temmuz annelerini de takip ediyorum. kızlar patır patır dogmaya basladı 2 haftadır. erkek dogan yok daha nerdeyse.

cordeliac canjm bu arada mesajını unutmuşum. Yaşlılık :) bem tam 8 sene çalıştım van da .en güzel arkadaşlıklarım, en güzel yıllarım. Evimde gol arası 2 km idi.her gün giderdim.o kadar özledim ki.

Milli Eğitimden gelen kiralıklar bitmedi daha bizde tatlım. performans notları gunun konusuydu bugun. torpil torpil nereye kadar.sistem ne hale geldi!!!!
O konu bizde de vardı canım bi de ayrılan bi öğretmenimize sırf cemaat bağlantısı yüzünden 73 puan vermiş ki işini çok düzgün yapan bir öğretmendir ben üzüldüm onun adına bu arada bizde film filan yok ben de lisedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…