2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İsyan edenler oldu.adam diyor ki ben adil davrandim.madem adil davrandin o zaman verdiğin puanın arkasında dur.mesela bizim bir arkadas iki kere elbise giymişti kılık kiyafet e sıklıkla uyar yazmış. Bunun böyle olacağını bilmeleri lazım. Müdür ve öğretmenini karşı karşıya getirdiler.daha geçen hafta haberlerde hamile öğretmenlere oruç tutmuyor lar diye baskı yapan bir mudur vardı. Şimdi o adamdan ne beklioun?

Aynen .. Tamam müfettişte tek günde adil bir değerlendirme yapamiyodu ama bu sistem hepten kötü oldu. Mesela bizim o tarafta da başka sorunlar var. Adam bölücü bildiğin terör sempatizani milliyetçi öğretmenlere karşı baski ve puanla sindirme politikası güdüyor kime şikayet edicem ? Mem müdürün arkasinda duruyor genelde ya direk suç duyurusu vs o durumda ayni kurumda çalışmaya devam etmen imkânsiz. Gibi gibi bi sürü farkli şey.
Zaten gece gece resmen sanci saplandi. Atatürk havalimani gibi bi yerde yaşananlar Allahim bu mübarek ayda kaç yuvaya daha ateş düştü. Kaç çocuk babasiz anasiz kaldi kaç insan eşini kaci evladini kaybetti yine

evet en azından bu süre içerisinde dediğin gibi kapalıya yönelmek lazım ama kapalılarda bi şarküteri peyniri tadı vermiyor ki... ben çok sewerim peyniri ama markalı peynirlerde o hazzı alamıyorum :)))

Gunaydin arkadaslar,
Ben orta okulda öğretmenim film bizde de izlenecekti ama dunku enfeksiyon derdinden rapor verdigi icin dr ben gidemiyorum.
Bir de puan isini soyle yapmis bizim mudur. (Erkeklerden haberim yok kadinlar icin konuşuyorum )
Okulda gruplasma var malesef. Oldukca da kalabaligiz.grubun birine 90, birine 92 vermiş. Tek kisiyi bile sektirmemis gruplardan. Ben 92lik gruptayim
Kriterleri gorunuyor mu? Ondan haberim yok.
Kilik kiyafet falansa mesele ben 2 senedirbir kere bile yonetmelige uygun giyinmedim

Esra gorunuyor canim sağ taraftaki yazdır butonuna bastığında çıkıyor hepsi.bizim hep farklı .bir puan belirlemis kafasında ona göre secmis bir şeyler. Sonra itiraz edenler arayanlar oldu,hemen yükseltti Onlarınkini.

Bu arada İSTANBUL da yaşanan patlama için başsağlığı diliyorum, bıktık artık.bu son olsun insallah.Allah hayatını kaybedenlere sonsuz rahmet eylesin.tahammül sınırları çoktan aşıldı.

Bizde kapikulu askerleri yuksek aldi. Sadece isiyle ilgilenenler dersine girip cikanlar dusuk aldi. Ama bir kalemi elinde aksama kadar idareci odalardinda reklam edenler -ki derse de girmezler reklam yapmaktan- cok yuksek aldi.
Not onemli degil 0 da 100 de ayni benim icin. Adil ve vicdanli davranilmamasi sıkıntı

Benim dr da ya yilbasindan once ya sonra aliriz diyor. Oncesi erken geliyor, sonrasindan da korkuyorum ya kendiliğinden sancim baslarsa ( ilki oyle oldu , 39+5) ya doktoruma ulasamazsam diye. Ah keske sezeryan sonrasi normal yaptirsalar sonuna kadar beklerim, ama ona da asla diyor.
Erkenden alinsin da hic istemiyorum. Kizim kendi gununde dogmustu.

B bugza @SweetNovember30 vallahi kizlar büyük hakzisliknoldu.üstelik aramaya felan puanları yukseltenler felan oldu.bence geri adım atılmalı.
Iyice oyuncaga dondurduler. Bizim orda bi laf vardir. Delinin seyiyle oynadigi gibi derler.

Bu puan sistemi de tutmayacak. Bizim okulda da çok isyan eden oldu notlara mudur resmen kişisel ilişkilere gore puanlamis.
Devir onlarin devri sekerim. Isimi yapmak disinda birsey yapmam. Okul kapisinda idarecilerle isim biter. Okulda mecburen selam veriyorum. Makamina saygidan. Kisisel olarak yuzlerine tukurmeye degmez.
Cok uzucu. Ve biz bu ulkeye bu dunyaya cocuk getiriyoruz. Saglikli olsun diye acik peynir kapali peynir tartışıyoruz. Hangi sampuan az zarar verir diye saçımizi yikamaya korkuyoruz. Sonra birileri bi bombayi patlatiyor. Onlarin da anneleri en az bizim kadar itina gostermislerdir hamileyken buyuturken. Simdi yaslarini tutacaklar. Hala kendime soruyorum. Acaba iyi bisey mi yaptik bebek yapmakla diye?????

aynı şeyi düşünüorum ama herşey bir imtihan. Çok üzücü Rabbim esirgesin şu mübarek günde fırsat vermesin onlara. Bakamıyorum haberlere bile Rabbim sabır versinn geride kalanlara keşke elimizden birşeyler gelse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…