- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Aynen .. Tamam müfettişte tek günde adil bir değerlendirme yapamiyodu ama bu sistem hepten kötü oldu. Mesela bizim o tarafta da başka sorunlar var. Adam bölücü bildiğin terör sempatizani milliyetçi öğretmenlere karşı baski ve puanla sindirme politikası güdüyor kime şikayet edicem ? Mem müdürün arkasinda duruyor genelde ya direk suç duyurusu vs o durumda ayni kurumda çalışmaya devam etmen imkânsiz. Gibi gibi bi sürü farkli şey.İsyan edenler oldu.adam diyor ki ben adil davrandim.madem adil davrandin o zaman verdiğin puanın arkasında dur.mesela bizim bir arkadas iki kere elbise giymişti kılık kiyafet e sıklıkla uyar yazmış. Bunun böyle olacağını bilmeleri lazım. Müdür ve öğretmenini karşı karşıya getirdiler.daha geçen hafta haberlerde hamile öğretmenlere oruç tutmuyor lar diye baskı yapan bir mudur vardı. Şimdi o adamdan ne beklioun?
Bence en mantiklisi aralik ocak annesi olmak zaten bebek kucuk oluyor ilk 3 ay evde oluyorsun sonra ilk bahar yaz tam cocukla gezme zamani biz bilmeden iyi tutturmussuz:)ben hep dalga geçtim kıZlarla aralıkta çocukmu dogurulur die ama nasip kısmet büyük konuşmuş olmayım
Arkadaslar on hafta iki gunluk gebeyim ne aserdim ne midem bulandi acaba aserdimde fark etmedimmi :)
evet en azından bu süre içerisinde dediğin gibi kapalıya yönelmek lazım ama kapalılarda bi şarküteri peyniri tadı vermiyor ki... ben çok sewerim peyniri ama markalı peynirlerde o hazzı alamıyorum :)))en iyisini yapıyorsun canım..artık bende giymem zaten..elbise etek vs ile geçirmek lazım bu yazı..
aslında onlarda da pastörize yazıyor baktım ben..ama ayrı kapta paketli olmayınca insanın içine sinmiyor..en iyisi marketten almak yine de.
günaydın canım... hep duam huzurlu bir gün olması ama maalesef ülkemizde yaşanan bu olaylardan dolayı insan hep tetikte yaşıyor. dün akşamki patlama çok etkiledi beni şans eseri yaşıyoruzHerkese Günaydın, huzurlu bir gün olsun inşallah.
kızlar sanırım ben en önce doğuracaklardan biriyim de mi aranızda
Bende :)Ben de varım..
Ben 41 hafta dogurmak istiyorum :) ayni gun seninle dogum tarihimiz. Cinsiyet belli degil daha di mi?
Bizde kapikulu askerleri yuksek aldi. Sadece isiyle ilgilenenler dersine girip cikanlar dusuk aldi. Ama bir kalemi elinde aksama kadar idareci odalardinda reklam edenler -ki derse de girmezler reklam yapmaktan- cok yuksek aldi.O konu bizde de vardı canım bi de ayrılan bi öğretmenimize sırf cemaat bağlantısı yüzünden 73 puan vermiş kii işini çok düzgün yapan bir öğretmendir ben üzüldüm onun adına bu arada bizde film filan yok ben de lisedeyim
13 nisan benim son adet tarihimCanım son adetın ne senın. Benım 12 nisandı.
Sene sonu ondan :) Ama dediğiniz gibi tam zamanı yaza inşallah büyümüş olcak rahat rahat gezeriz:)Bence en mantiklisi aralik ocak annesi olmak zaten bebek kucuk oluyor ilk 3 ay evde oluyorsun sonra ilk bahar yaz tam cocukla gezme zamani biz bilmeden iyi tutturmussuz:)
Iyice oyuncaga dondurduler. Bizim orda bi laf vardir. Delinin seyiyle oynadigi gibi derler.B bugza @SweetNovember30 vallahi kizlar büyük hakzisliknoldu.üstelik aramaya felan puanları yukseltenler felan oldu.bence geri adım atılmalı.
Devir onlarin devri sekerim. Isimi yapmak disinda birsey yapmam. Okul kapisinda idarecilerle isim biter. Okulda mecburen selam veriyorum. Makamina saygidan. Kisisel olarak yuzlerine tukurmeye degmez.Bu puan sistemi de tutmayacak. Bizim okulda da çok isyan eden oldu notlara mudur resmen kişisel ilişkilere gore puanlamis.
Cok uzucu. Ve biz bu ulkeye bu dunyaya cocuk getiriyoruz. Saglikli olsun diye acik peynir kapali peynir tartışıyoruz. Hangi sampuan az zarar verir diye saçımizi yikamaya korkuyoruz. Sonra birileri bi bombayi patlatiyor. Onlarin da anneleri en az bizim kadar itina gostermislerdir hamileyken buyuturken. Simdi yaslarini tutacaklar. Hala kendime soruyorum. Acaba iyi bisey mi yaptik bebek yapmakla diye?????Aynen .. Tamam müfettişte tek günde adil bir değerlendirme yapamiyodu ama bu sistem hepten kötü oldu. Mesela bizim o tarafta da başka sorunlar var. Adam bölücü bildiğin terör sempatizani milliyetçi öğretmenlere karşı baski ve puanla sindirme politikası güdüyor kime şikayet edicem ? Mem müdürün arkasinda duruyor genelde ya direk suç duyurusu vs o durumda ayni kurumda çalışmaya devam etmen imkânsiz. Gibi gibi bi sürü farkli şey.
Zaten gece gece resmen sanci saplandi. Atatürk havalimani gibi bi yerde yaşananlarAllahim bu mübarek ayda kaç yuvaya daha ateş düştü. Kaç çocuk babasiz anasiz kaldi kaç insan eşini kaci evladini kaybetti yine
aynı şeyi düşünüorum ama herşey bir imtihan. Çok üzücü Rabbim esirgesin şu mübarek günde fırsat vermesin onlara. Bakamıyorum haberlere bileIyice oyuncaga dondurduler. Bizim orda bi laf vardir. Delinin seyiyle oynadigi gibi derler.
Devir onlarin devri sekerim. Isimi yapmak disinda birsey yapmam. Okul kapisinda idarecilerle isim biter. Okulda mecburen selam veriyorum. Makamina saygidan. Kisisel olarak yuzlerine tukurmeye degmez.
Cok uzucu. Ve biz bu ulkeye bu dunyaya cocuk getiriyoruz. Saglikli olsun diye acik peynir kapali peynir tartışıyoruz. Hangi sampuan az zarar verir diye saçımizi yikamaya korkuyoruz. Sonra birileri bi bombayi patlatiyor. Onlarin da anneleri en az bizim kadar itina gostermislerdir hamileyken buyuturken. Simdi yaslarini tutacaklar. Hala kendime soruyorum. Acaba iyi bisey mi yaptik bebek yapmakla diye?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?