2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaslar on hafta iki gunluk gebeyim ne aserdim ne midem bulandi acaba aserdimde fark etmedimmi :)

Aşerme yok bende de zaten psikolojik olduğu söylenen bir şey. Ama son haftadır Midem çok kötü çok hassas

canım gözün aydın çok sevindimboşuna dememişler her anaya bir kız her kafaya bir göz diye

Cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?

12+3 te randevu verdi doktor testler içinde cinsiyetini de öğrenmiş olur muyuz

Aslında ben baya zaman geçince öğrenmek istiyorum bir yandan kime sorsam kız denip erkek çıkmış erkek dedikleri kız çıkmış :)

Bana da 2 doktor aynı cinsiyeti söyledi hani ikisi de yanılabilir mi bilemiyorum ama, insan duyduklarından etkileniyor o yüzden şuymuş, buymuş diyemiyorum..
16. haftamda ki kontrolü bekliyorum.

B bugza aynen canim.yarın akşam kontrolum.11+1 olacak sanmıyorum söyleyeceğini keşke söylese. Bazen çok ani hareket yapıyorum felan korkuyorum bir şey mi oldu diye.ikinci bebeğimin kalbinin durduğunu iki hafta anlamamistim.sadece yüzümde bir şeyler çıkmıştı, ve içimde inanılmaz bir huzursuzluk vardı. Şimdi yine bazen öyle hissediyorum.Allah bagislasin sağlıcakla.

12.haftada gittiğimde henüz söyleme dicem ben birden heves ederim de:))

canım gözün aydın çok sevindimboşuna dememişler her anaya bir kız her kafaya bir göz diye
dün ilk kez gittim müjde koyuncuya canım ve çok memnun kaldım liv ve medicanayla anlaşması var liv 4500 medicana 4000. ikisinden birinde artık doğumumu yapacağım hayırlısıyla. kadın çok güven işledi içimize çok ilgilendi. 15 dk usg de bebişi izledik düşün. muayenesi 200 TL aylık ama ister 1 kere git ister 5 kere o ay kullanabiliyorsun. Ankaradaki herkese tavsiye edebilirim

Midemi üşütmüşüm sanırım ben ya ishal olmuşum üstüne midemde zaten aşırı bulanıyor ne yapsam iyi gelir hamile kalmadan önce 53 kiloydum iştahsızlık,mide bulantısı derken 50 oldum şimdi bir de ishal eklendi.
Doktor bir ay daha kilo verebilirsin mide bulantısından dolayı demişti.bu gidişle 45 e inicem galiba

candycloud canım bende 11+2 de gitmiştim doktor tahminini söyleyiverdi. Gerçi ben lesin olmadan bişey almam o ayrı
Kızlar şimdiden doğumun ocak başı aralık sonu düşünmeyin pek. Bebek kendi de belli ediyor Çünkü biraz. Şunan sata uyumlu gitse de ilerde 1-2 hafta öne geçip yada geriye düşebiliyor. O zaman doktor ona göre karar almak zorunda kalıyor.bende 37 de beslenmesi durduğu için 38 olduğu gün alınmıştı mesela.
41 42 haftada Doğan bebeklerde öyle bazen kendilerini 1-2 hafa geriye attıkları için o kadar uzun sürüyor. 35. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olur asıl doğum tahminleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…