Merhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor 13+3 üz bu arada @cordeliac@sevyeter@candy1907
Bana da 2 doktor aynı cinsiyeti söyledi hani ikisi de yanılabilir mi bilemiyorum ama, insan duyduklarından etkileniyor o yüzden şuymuş, buymuş diyemiyorum..
16. haftamda ki kontrolü bekliyorum.
Bbugza
aynen canim.yarın akşam kontrolum.11+1 olacak sanmıyorum söyleyeceğini keşke söylese. Bazen çok ani hareket yapıyorum felan korkuyorum bir şey mi oldu diye.ikinci bebeğimin kalbinin durduğunu iki hafta anlamamistim.sadece yüzümde bir şeyler çıkmıştı, ve içimde inanılmaz bir huzursuzluk vardı. Şimdi yine bazen öyle hissediyorum.Allah bagislasin sağlıcakla.
dün ilk kez gittim müjde koyuncuya canım ve çok memnun kaldım liv ve medicanayla anlaşması var liv 4500 medicana 4000. ikisinden birinde artık doğumumu yapacağım hayırlısıyla. kadın çok güven işledi içimize çok ilgilendi. 15 dk usg de bebişi izledik düşün. muayenesi 200 TL aylık ama ister 1 kere git ister 5 kere o ay kullanabiliyorsun. Ankaradaki herkese tavsiye edebilirim
Midemi üşütmüşüm sanırım ben ya ishal olmuşum üstüne midemde zaten aşırı bulanıyor ne yapsam iyi gelir hamile kalmadan önce 53 kiloydum iştahsızlık,mide bulantısı derken 50 oldum şimdi bir de ishal eklendi.
Doktor bir ay daha kilo verebilirsin mide bulantısından dolayı demişti.bu gidişle 45 e inicem galiba
candycloud
canım bende 11+2 de gitmiştim doktor tahminini söyleyiverdi. Gerçi ben lesin olmadan bişey almam o ayrı
Kızlar şimdiden doğumun ocak başı aralık sonu düşünmeyin pek. Bebek kendi de belli ediyor Çünkü biraz. Şunan sata uyumlu gitse de ilerde 1-2 hafta öne geçip yada geriye düşebiliyor. O zaman doktor ona göre karar almak zorunda kalıyor.bende 37 de beslenmesi durduğu için 38 olduğu gün alınmıştı mesela.
41 42 haftada Doğan bebeklerde öyle bazen kendilerini 1-2 hafa geriye attıkları için o kadar uzun sürüyor. 35. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olur asıl doğum tahminleri