- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
52 ile başladım 48 e düştüm ben de yaw...Midemi üşütmüşüm sanırım ben ya ishal olmuşum üstüne midemde zaten aşırı bulanıyor ne yapsam iyi gelirhamile kalmadan önce 53 kiloydum iştahsızlık,mide bulantısı derken 50 oldum şimdi bir de ishal eklendi.
Doktor bir ay daha kilo verebilirsin mide bulantısından dolayı demişti.bu gidişle 45 e inicem galiba
inşallah canım hayattan bezdim yemin ederim...neredeyse topu topu bir öğün yiyebiliyorumdur toplamda...
Ben ilk defa dün 2 öğün 2 ara öğün yedim. 5 haftadır ilk kez :)Bulantılar bitene kadar çok kilo verdin mi?
52 ile başladım 48 e düştüm ben de yaw...
Ben ilk defa dün 2 öğün 2 ara öğün yedim. 5 haftadır ilk kez :)
Günaydın ben tam vazgecmistim bebekten bu ulkede tecavüzün sehitlerin hırsızlığın önune gecilmedigi surece cocuk dunyaya getirip sehit mi edecekler tecavüzmü diye delirmenin mantıgı yok derken hooop gebeyim çok fazla korkum var açıkçası ddvir kötüIyice oyuncaga dondurduler. Bizim orda bi laf vardir. Delinin seyiyle oynadigi gibi derler.
Devir onlarin devri sekerim. Isimi yapmak disinda birsey yapmam. Okul kapisinda idarecilerle isim biter. Okulda mecburen selam veriyorum. Makamina saygidan. Kisisel olarak yuzlerine tukurmeye degmez.
Cok uzucu. Ve biz bu ulkeye bu dunyaya cocuk getiriyoruz. Saglikli olsun diye acik peynir kapali peynir tartışıyoruz. Hangi sampuan az zarar verir diye saçımizi yikamaya korkuyoruz. Sonra birileri bi bombayi patlatiyor. Onlarin da anneleri en az bizim kadar itina gostermislerdir hamileyken buyuturken. Simdi yaslarini tutacaklar. Hala kendime soruyorum. Acaba iyi bisey mi yaptik bebek yapmakla diye?????
sarra13 canım bol telveli bi Türk kahvesi iç ama sallaya sallaya telvesiyle iç. İshali baya keser. Yada patates haşla ye o da baya tutar
benim doktorum da şuan yapilan tahminler cok gerçekçi olmaz 15 temmuzda söyleyeceğim dediAslında ben baya zaman geçince öğrenmek istiyorum bir yandan kime sorsam kız denip erkek çıkmış erkek dedikleri kız çıkmış :)
dün ilk kez gittim müjde koyuncuya canım ve çok memnun kaldım liv ve medicanayla anlaşması var liv 4500 medicana 4000. ikisinden birinde artık doğumumu yapacağım hayırlısıyla. kadın çok güven işledi içimize çok ilgilendi. 15 dk usg de bebişi izledik düşün. muayenesi 200 TL aylık ama ister 1 kere git ister 5 kere o ay kullanabiliyorsun. Ankaradaki herkese tavsiye edebilirim
inşallah canım hayattan bezdim yemin ederim...neredeyse topu topu bir öğün yiyebiliyorumdur toplamda...
@candycloud canım bende 11+2 de gitmiştim doktor tahminini söyleyiverdi. Gerçi ben lesin olmadan bişey almam o ayrı
Kızlar şimdiden doğumun ocak başı aralık sonu düşünmeyin pek. Bebek kendi de belli ediyor Çünkü biraz. Şunan sata uyumlu gitse de ilerde 1-2 hafta öne geçip yada geriye düşebiliyor. O zaman doktor ona göre karar almak zorunda kalıyor.bende 37 de beslenmesi durduğu için 38 olduğu gün alınmıştı mesela.
41 42 haftada Doğan bebeklerde öyle bazen kendilerini 1-2 hafa geriye attıkları için o kadar uzun sürüyor. 35. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olur asıl doğum tahminleri
aaa süper valla :) hayırlı olsunAy hastaneden aramışlar sigorta bizim işi halletmiş gelin oranızı iade edelim diye. Eğer böyle olursa koruda sekiz muayene ve tetkikler artı doğum ve bir gece kalışı 1800 liraya halletmiş olucam sadece doğumu 4500 lira olan hastanede :))))
aaa süper valla :) hayırlı olsun
Şöyle oluyor Can'ım 29. Haftada plasenta yaşlanmaya başlamıştı. Yani plasenta etrafına yanlış hatırlamıyorsam kalsiyum yapışmaya başlıyor. Bi süre sonra o kadar çok yapılıyor ki plasenta besin geçirmemeye başlıyor. Hem plasenta görüntüsü hemde bebeğin kilo almamış olması gözlenmesiyle karar veriyor doktorbeslenmesinin durması nasıl oluyor canım nasıl anladılar neden olurmuş
Ya ben de süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum, zaten eti normalde de yemezdim şimdi görünce midem bulanıyor :/ böyle olunca doktor hem D vitamini, magnezyum, çinko olan bi vitamin hem de omega-3 içeren vitamin verdi. Bu arada kanım da 10-11 civarıdır hep ve o nedenle sürekli kan hapı da alıyorum... yani haplarla besleniyorum diyebilirim. bulantılardan dolayı bunları da içemiyordum ama bi de bulantı hapı almaya başlayınca bu vitaminleri içiyorum artık :) ayy anlatırken yoruldum. Her şeyi yiyip içebilenlere hayranım ya, bebeğime kötülük ediyorum diye içim acıyor ama elimde olan bir şey de değil kisarra13
2,5 kg verdim canım dün doktor 12.-13. haftaya kadar beslenenemek çok problem değil bebiş annenin deposundan alıyor dedi ama bundan sonra ki haftalarda dikkat etmem gerektiğini belirtti süt yoğurt çok önemli dedi yiyemiyordum hiç 2 gündür bulantılar kesilince başladım yeniden yemeye. su icebiliyormusun bari su çok önemli
Tamamlayıcı sağlık sigortası Canım ama hamile kalmadan önce yapılıyor maalesefSigorta derken?
Koruyu Bende istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?