2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
52 ile başladım 48 e düştüm ben de yaw...

Günaydın ben tam vazgecmistim bebekten bu ulkede tecavüzün sehitlerin hırsızlığın önune gecilmedigi surece cocuk dunyaya getirip sehit mi edecekler tecavüzmü diye delirmenin mantıgı yok derken hooop gebeyim çok fazla korkum var açıkçası ddvir kötü

sarra13 canım bol telveli bi Türk kahvesi iç ama sallaya sallaya telvesiyle iç. İshali baya keser. Yada patates haşla ye o da baya tutar

Kahveyi hemen yapayım bari ölücem halsizlikten bulantından hayır sanki arabada tutuyor gibi artık adım atınca Midem kalkıyor bi de üstüne bu eklendi cidden

çok iyimiş canım ya aklımda olsun, önemli olanda o güven değil mi? insan canını yavrusunu emanet ediyor sonuçta çok sevindim senin adına

inşallah canım hayattan bezdim yemin ederim...neredeyse topu topu bir öğün yiyebiliyorumdur toplamda...
sarra13
2,5 kg verdim canım dün doktor 12.-13. haftaya kadar beslenenemek çok problem değil bebiş annenin deposundan alıyor dedi ama bundan sonra ki haftalarda dikkat etmem gerektiğini belirtti süt yoğurt çok önemli dedi yiyemiyordum hiç 2 gündür bulantılar kesilince başladım yeniden yemeye. su icebiliyormusun bari su çok önemli

beslenmesinin durması nasıl oluyor canım nasıl anladılar neden olurmuş

beslenmesinin durması nasıl oluyor canım nasıl anladılar neden olurmuş
Şöyle oluyor Can'ım 29. Haftada plasenta yaşlanmaya başlamıştı. Yani plasenta etrafına yanlış hatırlamıyorsam kalsiyum yapışmaya başlıyor. Bi süre sonra o kadar çok yapılıyor ki plasenta besin geçirmemeye başlıyor. Hem plasenta görüntüsü hemde bebeğin kilo almamış olması gözlenmesiyle karar veriyor doktor

Ya ben de süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum, zaten eti normalde de yemezdim şimdi görünce midem bulanıyor :/ böyle olunca doktor hem D vitamini, magnezyum, çinko olan bi vitamin hem de omega-3 içeren vitamin verdi. Bu arada kanım da 10-11 civarıdır hep ve o nedenle sürekli kan hapı da alıyorum... yani haplarla besleniyorum diyebilirim. bulantılardan dolayı bunları da içemiyordum ama bi de bulantı hapı almaya başlayınca bu vitaminleri içiyorum artık :) ayy anlatırken yoruldum. Her şeyi yiyip içebilenlere hayranım ya, bebeğime kötülük ediyorum diye içim acıyor ama elimde olan bir şey de değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…