2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ben de dün gittim ikili test sonucunu öğrenmeye, sonuçlar gayet iyi dedi doktor, çok şükür :) son iki muayenede erkek demesine rağmen bu defa göremedi, cinsiyeti çok merak edersen iki hafta sonra gel, istemezsen normal muayenen 1 ay sonra dedi. Benim acelem yok da eşim doktora direkt o iki haftayı da beklemeden gelsek olur değil mi dedi bana da diyo ki "nasıl doktor ya sanki 1 ay bebeğimizi görmeden bekleyebilirmişiz gibi"

Ozel sigortanmi war cnm benimde bir arkdsim.hamile kalinca yaptirdi herseyi yuzde 50 oduyordu anlasma oyleymjs

Sadece su tüketiyorum gibi bir şey canım yemek istesede Midem bulanıcsk diye elim gitmiyor

ben hep dalga geçtim kıZlarla aralıkta çocukmu dogurulur die ama nasip kısmet büyük konuşmuş olmayım

Çocuğumun kışın ortasında doğacağı hiç aklıma gelmezdi.
Yaz çocuğu olduğumdan dolayı belki de.
Bir kadın vardı Ocak doğumlu, ay sen yıl geldi mi direkt yaşına girdin diyordum..
Bu kadar mı tesadüf, Aralık sonu - Ocak başı doğacak bebeğim.

büyük konuşmamak lazım ama olsun kış bebekleri dayanıklı olurmuş :)

Sadece su tüketiyorum gibi bir şey canım yemek istesede Midem bulanıcsk diye elim gitmiyor
bende yinede yemeyi dene canım miğdeni bulandırsada. yemek yerken sıvıyı en sona bırakacaksın doktorum öyle dedi münkün olduğunca kuru yemekler sulu zeytınyağlılar daha çok bulandırırmış

Yanma mi var midende cnm

Yok canım sadece sabah akşamları bulantı var ama kusamıyorumda genelde öğürme acı su çıkarma var.
Iki gündür karnımda bir ağrı oluyordu doktora sordum gebelik ile alakalı değil reflü apandisit başlangıcı olabilir dedi.
Sürekli tok hissediyorum kendimi

bende yinede yemeyi dene canım miğdeni bulandırsada. yemek yerken sıvıyı en sona bırakacaksın doktorum öyle dedi münkün olduğunca kuru yemekler sulu zeytınyağlılar daha çok bulandırırmış

Evet benim doktorum da 3 ay dönemde şunu ye diye zorlamıyoruz az az da olsa ye yeterli mideni bulandırıcı şeyleri tüketme ton balığı adaçayı tüketme dedi

Kızlar merhaba bu grubu yeni gördüm bende ocak annesi olucam inşallah 2 hafta oldu bebeğimi görmeyeli çok zorlanıyorum sürekli iyimi acaba düşünüyorum paranoyak haller falan cumartesi görücez inşallah:) kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum ilaçlar falan berbat çoğu şeyden tiksindim et görmeye bile dayanamıyorum benim gibi olan var mı ki :/

dudağımda uçuk çıktı uçuk kremi de zararlı kafam kadar bir uçuk bu napsam ne sürsem nasıl geçecek hamilenin gariban uçuğu

Günaydın hosgeldin hibor ignemi kullanıyorsun ilk bebek mi

Ben de evde et kokusuna dayanamıyorum sadece öğlen saatlerinde dışarda güvendiğim yerlerde iyi pişmil eti yiyorum haşlanmış da olabilir ama evde asla evde yeşil mercimekli soğanlı bulguru ev yoğurduyla yiyorum protein değeri yüksek deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…