ahh canım aynı durumdayız artık eşim dua ediyo igne yaparken acımasın diye mosmor göbegim bikini giyecegim tatilde esime mayo alalımmı dedim ki nefret ederim mayodan oda yok bikinini giyersin dedi mayo alsak cok üzülürümHmm seninki yüksekmiş bana 4000 ilk verdi benimde artık yakmaya başladı karnım mossmor gören acıyor halime ben kan bile aldıramazdım şimdi hiç düşünmeden kendime iğne yapıyorum herşeye katlanılırmış yeterki iyi olsunlar inşallah
bi bomba esittir internet erişimi sıfır tövbe yaaaBenimde YouTube açılmıyor baya kasıyor Can'ım. Muhtemelen erişim yoğunluğu vardır. Facebook sanırım güvenli duruma almış kendini ana kontrol merkezinden
Benim bulantim cok ama kusmadim hic.Bulantılar bitene kadar çok kilo verdin mi?
paralelin işi bunlar yahuuher patlama sonrası sosyal medya kapatılıyor ya canım :)
çok haklısın.ben bundan 10 gün önce böyle şeyleri düşünerek ağlamıştım.ve eşime bizler çok benciliz kendi mutluluğumuz için böyle bir dünya ya çocuk getiriyoruz demiştim.hatt eşimde ona yaşama şansını veren Allah bizim haddimize değil böyle düşünmek demişti.malesef gerçekler böyle
Benim bulantim cok ama kusmadim hic.
Icim disima cikacak gibi oguruyorum ama kusmuyorum nasilsa.
3kg verdim, yavastan aliyorum ama hala bulantilar devam ediyor.
Gecmis olsun, benim de cikti. Vucut harap dustu ondan herhalde.dudağımda uçuk çıktı uçuk kremi de zararlı kafam kadar bir uçuk bu napsam ne sürsem nasıl geçecek hamilenin gariban uçuğu
Beyaz leblebi ve yesil elma bana iyi geldi canım, onlarla bastirmaya calisiyorum. Cubuk kraker falan yiyemedim ben midemi eksitti o da. Disimizi sikacagiz gececek insallah.Aynen benimde öyle bulantı çok ama kusamıyorum ama iştahsızlık kilo kaybıda devam ediyor
dinimiz geregi cogalmak adina evlat sahibi olanlar ne kadar guzel bir cumle kurmuşsun inan 2 cocuklu aileler var tanidigim suan 3.ye hamileler o cocuklar surekli hasta ayaklarinda ki coraplar yırtik beslenme çantaları bos okul etkinliklerine para vermiyolar ictikleri sut en markasiz yedikleri cikolatalarin adını hic duymadim Allah aşkına 3. cocuk senin neyine iki cocuguna adam gibi bak büyüt eğit yeter yazık diilmi çocuklara neyse daha yazacak cok sey varda...Eşin haklı, bende senin gibi düşünüyordum.
Böyle bir dünyaya çok getirmek bencillik geliyordu.
Hatta bende çikolata kisti vardı. 4 aylık evliyken tesadüf jinekolojik muayene de çıktı.
O günden hamile kaldığım güne kadar doktor '' çocuk yap '' baskısı yaptı bana.
İlaç yazmayacağım, çocuk yap '' diyordu. Zorla ilaç yazdırıyordum.
Çocuğum olmayabilirdi. Bu riski göze alıyordum yani.
Sebep her şey!
Çocuk bana göre o kadar büyük bir sorumluluk ki, etrafımda böyle rahat rahat çocuk sahibi olanları görünce '' kendilerine ne kadar çok güveniyorlar '' diyordum.
Ama bir çoğu çocuk büyütmekten bir haber, dinimizin gereği çoğalmak adı altında evlat sahibi olan insanlar.
Benim sebeplerim '' ona ne verebilirim, layıkıyla yetiştirebilir miyim vs. vs ''
Maddi durumumuz kötü değil ama borçlarımız var. Hepsi de düğün borcu, beni çok bunaltmıştı.
Kaldı ki mesela ben çalışmasam geçinemiyoruz. Maaşlarımızın tamamı hala borca gidiyor.
Düşününce çocuk fikri mantıklı gelmiyordu haliyle.
Hadi sen sıkıntı çekeceksin, çek! Ama onu da buna mecbur edemezsin diyordum.
Eşim kızıyordu, bencil diyordu. Allah sana bu yüzden çocuk vermeyecek zaten diyordu.
İlacı bıraktım eşimin zoruyla, ve sadece 1-2 kez korunmadım. Ve 3 ay da sadece 1 kez adet gördüm.
Mayıs' ta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Adet görmeden hamile kalmışım.
Doktoruma söylediğim de ilk tepkisi '' sen o kadar şanslısın ki, bu çocuk olmasa senin enin sonun tüp bebekti '' dedi. Yani ertelemeye devam etseydim..
Yüce Allah '' sen benden daha mı çok düşüneceksin onun rızkını '' diye buyurunca, kendime geldim..
Biraz mecburiyet Can'ım ortalığın sakinlemişti ve yanlış bilgi yayılması için. Brüksel patlamasında da Almanya'ya aynı şeyi yapmıştı. Devletlerin politikası bu sanırım. Yoksa yalan yanlış haberler alıyor başımı gidiyor.bi bomba esittir internet erişimi sıfır tövbe yaaa
beyaz leblebiyi yemekten tiksindim rsmen ve çubuk krakerden :) Benimde kusmam olmadı ama çoktu bulantım şuan azcık hafifledi. Ama ben ona rağmen kilo aldım.Beyaz leblebi ve yesil elma bana iyi geldi canım, onlarla bastirmaya calisiyorum. Cubuk kraker falan yiyemedim ben midemi eksitti o da. Disimizi sikacagiz gececek insallah.
ahh canım aynı durumdayız artık eşim dua ediyo igne yaparken acımasın diye mosmor göbegim bikini giyecegim tatilde esime mayo alalımmı dedim ki nefret ederim mayodan oda yok bikinini giyersin dedi mayo alsak cok üzülürüm
Kızlar merhaba bu grubu yeni gördüm bende ocak annesi olucam inşallah 2 hafta oldu bebeğimi görmeyeli çok zorlanıyorum sürekli iyimi acaba düşünüyorum paranoyak haller falan cumartesi görücez inşallah:) kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum ilaçlar falan berbat çoğu şeyden tiksindim et görmeye bile dayanamıyorum benim gibi olan var mı ki :/
Kistler olabiliyor, doktorlar onemsemiyor pek. Sen canini sikma, ciddi bir sey olsa dr soylerdi zaten. Benim onlarca kistim var, su anki durumumu bilmiyorum ama hamile kalmama engel olmadi, insallah bundan sonra da sorun cikarmaz. Bir tanesi 3,5 cm di. Yumurta kadar demisti dr, kayboldu sonradan. Korkma sen bir sey olmaz.Kızlar sahi dün ultrasonda sağ tarafta yumurtalıklarda 3 santimlik kist gördü doktor.
Gebeliğin başlarında olabiliyor 3. Aydan sonra kaybolur genelde bunun takibini yapıcaz dedi.
Bilmiyorum korktum yine de bişey olur mu? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Annem kürtaj olduğunda kist olduğunu öğrendik aldırdı yayılmış bir daha ameliyata girdi derken rahim alınmasını yaşadı. Ona benzer şeyler yaşamak istemiyorum sanki bu çocuk ilk ve tek olacakmış gibi geliyor,bir dönem o kadar aldırmayı düşünürken sanki şimdi son şans gibi hissediyorum.
Yayılır mı ki bu
Doktor önemsemedi pek ama
Onu Nasıl becerdin kız :)beyaz leblebiyi yemekten tiksindim rsmen ve çubuk krakerden :) Benimde kusmam olmadı ama çoktu bulantım şuan azcık hafifledi. Ama ben ona rağmen kilo aldım.
dinimiz geregi cogalmak adina evlat sahibi olanlar ne kadar guzel bir cumle kurmuşsun inan 2 cocuklu aileler var tanidigim suan 3.ye hamileler o cocuklar surekli hasta ayaklarinda ki coraplar yırtik beslenme çantaları bos okul etkinliklerine para vermiyolar ictikleri sut en markasiz yedikleri cikolatalarin adını hic duymadim Allah aşkına 3. cocuk senin neyine iki cocuguna adam gibi bak büyüt eğit yeter yazık diilmi çocuklara neyse daha yazacak cok sey varda...
smuwiLa , benim de 4 senedir polikistik overim var. Dr bana da aynen senin gibi cocuk yap ilerde olmaz pisman olursun dedi her seferinde. Gunun birinde cocuk isteyeceksen hemen birak korunmayi tedaviler cok zor vs...ama ben hic istemedim ayni kaygilarla.
Ve olmaz ama önümüzu gorelim artik deyip korunmayi biraktigim ay hamile kaldim.
Allah korktuklarimizi yasatmasin, saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?