2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya ben isin mayo kismini hic dusunmedim, 1 ay sonra gidecegiz gecen seneki olmaz herhalde de mi
Gecen sene daha ilk gun gunes alerjisi oldum hic cikamadim gunese bir daha.
Bu sene daha hassasim, zaten yuzme de bilmiyorum, tatile yemekten temizlikten kurtulmaya gidiyorum. Hic mayo giymeden atlatamaz miyim ki

Onu Nasıl becerdin kız :)
yaa manyak gibi bastırsın die ne bulursam yedim Allah var yerken bastırıodu ama sonrasında tekrar başlıodu bu ay daha dikkatliyim . Hamile kalmadan karatay yapıodum . Ekmek hiç yememiştim demek bünyem ekmeği nekadar istediyse zeytin koyup yiodum severek

Inşallah canım doktorda kaybolur dedi ama annemde kist olduğunu hatırladıkça acaba bu kadar büyük sorun olur mu Bendede dedim. 38 yaşındaydı annemde çok ileriki yaşlarında da yaşamayınca sorununu çok çekti

Ya ekmek de öyle bişey ki. Hele eşim işten gelirken yeni çıkmış ekmek alır. Bazen yememek için alıp koklarım eşim dalga geçer ilk 6 ayı ne kadar az atlatırsam o kadar iyi Çünlü son 3 ay neler yiyorum bilemezsin. Bu hamileliği 10-12 arası bitirmem lazım

Günaydın iyiyim ben sen nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükür .bi dahaki kontrol be zamana verdi Dr un.beni 3 hafta sonra çağırdı .folik asit yazmadı dekavittede var dedi folik asit .dekavittede devam et sadece dedi .Ben sadece 1 paket folbiol kullandım oda düzensiz .yumurtlama döneminde baslamistim kullanmaya 50 film tabletti yeterlimiki .

Bide mübarek ramazan pidelere doyum olmuo ben de diodum 3 ay kilo almam sonra almaya başlarım die ama dediğim gibi olmadı Allah sonumuzu hayr etsin bu gidişle 10 12 kilo hayal benimde hedefim oydu ama

Bide mübarek ramazan pidelere doyum olmuo ben de diodum 3 ay kilo almam sonra almaya başlarım die ama dediğim gibi olmadı Allah sonumuzu hayr etsin bu gidişle 10 12 kilo hayal benimde hedefim oydu ama
Öyle deme ay. Arkadaşım ilk 3 ay 4 kilo aldı. Sonra 2 kilo aldı. Bide 7 hafta erken doğurdu. Şimdi 2 hafta oldu doğum olalı hamile kaldığından 5 kilo az:)

Bu da bir bakis acisi.
Kötülük cogaldikca o kotuluklerin icine bir yavru atmak atese bile bile atmaya benziyor. Dedigin gibi iyilik bu nesille son bulursa cehenneme doner ve insanligin sonu olur. Zaten kotuler yasatma degil yoketme meraklisi. Sadece kendilerinin yasama hakki oldugunu dusundukleri icin diger tum insan hayvan ve bitkileri bile yoketme cabasindalar. Gurur duyduklari egolarini ve gururla taşıdıkları genlerini de cok gururla gelecek nesile aktarmayi da borc bikiyorlar.
Cok hassas bir konu. Dusubdukce kafayi yedirebilir. 38e kadar bu yuzden evlenip cocuk yapmadim. En temel sebebi bu.
Bencilligime yenik duatum. Yalniz yasamaktan ve tum isle gucle kendim ugeasmaktan yoruldugum icin evlendim. Ve yine kendi annelik duygumu tatmin etmek icin bebek yaptim. Esim sen bilirsin dedi. Onun iki oglu var zaten. Istersen yapalim dedi. Ve su an Deniz'e elimden gelenin en iyisini verebilmek için calisiyoruz.
Allah'in illa ki bizi aşan kararlari ve planlari var. Kimin dunyaya gelecegine O karar veriyor tabi ki. Ama bizim evimize doğmasına biz sebeo oluyoruz.
Endiseler endişelerrr..... cehalet mutluluktur lafi yine kazandi.

benim de alt dudağım diklemesine ortadan çatladı yarıldı resmen durmadan kanıyor, alt tarafı da uçuklamış bünye zayıflayınca oluyor sanırım kızlar...

Kizlar oglumun bakicisi hamile yeni daha 5 haftalik ikizmiş karin agrisi var ikiz hamileligi olanlar sizinde baslarda agriniz oldumu

Kizlar oglumun bakicisi hamile yeni daha 5 haftalik ikizmiş karin agrisi var ikiz hamileligi olanlar sizinde baslarda agriniz oldumu
Tek bebek ama hep oldu karin agrim, normal bence , herkes ayni seylerden sikayet ediyor

Benim tek Bebek'te bile karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı 8. haftaya kadar. Ay ne güzel ikizlere bayılıyorum ya inşallah sağlıkla ilerlerler

Tek bebek ama hep oldu karin agrim, normal bence , herkes ayni seylerden sikayet ediyor
Devlete gitmis ilgilenmemusler benim druma gidecek aksama.benimde yarin kontrolum.bakicima diyorumki artik siralayla dra gider dururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…