2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba annişler dr geliyorum 11 hafta 2 günlük olmuşuz doktor kız dedi amaa bayramdan sonra netleşir dedi böyle olan oldu mu hiç 11 hafta da kız deyip erkek olan

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
Maalesef öyle iyi kayın.de varsa da bize çıkmıyor
Sen de varsa ver bu iş böyledir
Halbuki size şimdi tam destek olması gereken Zaman

Sen erkek istiyordun yanılmıyorsam. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin

Sen erkek istiyordun yanılmıyorsam. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin

Erkek istiyordum ama kızsa da çok sevinicem tabi ki.
Bide göstermiyor ya gördüğüm her hangi bir şeye çok sevineceğim. Hani benek değil gergedanmış deseler yaşasın be hep gergedan istiyordum dicem. O haldeyim

Eki Görüntüle 1854173 merhaba annişler dr geliyorum 11 hafta 2 günlük olmuşuz doktor kız dedi amaa bayramdan sonra netleşir dedi böyle olan oldu mu hiç 11 hafta da kız deyip erkek olan
valla bana 10+2 de kız olabilir dedi.12+6 da kesin erkek dedi Can'ım hatta pipi nin çıktısını bile verdi.

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 82
ayy inşallah kızı erkegi yok saglıklı olsunda ne bileyim yinede gönlümde erkek bebek var rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canımm
seni çok iyi anlıyorum benim iki kızım var bunada erkek istiyordum çok şükür Allah'a erkek oldu.bu erkek takıntısı değil iki oğlum olsa idi birde kız çocuğu tatmak isterdim.hepimizin Hakkı'mda hayırlısı diyelim

Maalesef öyle iyi kayın.de varsa da bize çıkmıyor
Sen de varsa ver bu iş böyledir
Halbuki size şimdi tam destek olması gereken Zaman
Canım valla maşallah diyeyim ama benim kayınvalidem melek gibi çok şükür aynı binada oturuyoruz ben okula dönünce çocuğa da bakacak torun diye gözümün içine bakıyodu zaten kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda bizde asıl kayınvalide bnm annem saolsun biraz mükkemmeliyetçi zor bir insandır

allahım gönlüne göre vermiş saglıklı sıhhatli de kucagına alırsın inşallah canım beni cevremdekiler de etkiledi senin ki erkege benziyor diye hiç bulantı kusma ne yasamadım tatlıdan tiskindim acı ekşi çok yedim falan herkes erkek erkek deyince doktorda bacak aradı boş gibi çok erken ama kız gibi deyince bi anda şaşırıyor insan zannediyor ki oglun sana el sallıyor diyecek psikolojik olarak o kadar erkek diye hazırladılar beni

Kizlar ben geldim. Gördüm bebisi.hersey yolunda ikili tarama yapamadı doktorum çünkü hala farkı kapatamamis.11+1iz bugün ama 10+2 çıktık.son gittiğimizde 8+2 iken 6+3 çıkmıştık. Cinsiyet tahmininde bulunmadı yalnız. 2 hafta sonra cagirdi.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :):):)

Aynı bizim gibi. Benim annem çok fena kayınvalidedir. Tanışma döneminde canına okumuştur eşimin. Şimdi daha sakin ama pusuda bekliyor, arıza çıkarsa tırnakları çıkartırım diye. Allah var, eşim inanılmaz bir anlayışla yaklaştı. Annemin çocuklarını yalnız büyüttüğü için korumacı ve hırçın olduğunu düşünerek. Ben annemin olası gelinlerine çok üzülüyorum şimdiden. Bizde antrenman yaptı. Onlar da deplasmana çıkacak.

Öte yandan kayınvalide de dünyanın en tontiş insanlarından biridir. Sevimli hayalet Casper gibi var mı, yok mu belli değil.

Kaynana baskısı İç Anadoluda daha çok gibi sanki tecrübelerime göre. Gelini maalesef eve gelmiş hizmetçi gibi görüyorlar. İstisnalarda çoktur tabi. Benim kayınvaldem de ben evine gidince mutfağın önünden bile geçmez. Bir bardak kaldırmaz. Konya lı. Bizim Antalya da böyle olaylara çok rastlamadım. Ya da denk gelmedim bilemiyorum Bizim 4 tane gelinimiz var. Annem hiçbirşeylerine karışmaz. Bende olması gereken de o

bana da ilk hamileliğimde öyle yapmışlardı.halbuki ilk Bebek cinsiyet ne olursa olsun yani.ama beni erkeğe hazırlamışlardı.sonra dr kız diyende çok şaşırmıştık.

Eki Görüntüle 1854173 merhaba annişler dr geliyorum 11 hafta 2 günlük olmuşuz doktor kız dedi amaa bayramdan sonra netleşir dedi böyle olan oldu mu hiç 11 hafta da kız deyip erkek olan

Maşallah bıdığa, burnusu bile belli oluyor annesi.

Daha tahmin için erken, kız tahminleri ilerleyen haftalarda netleşiyor. Doktor varsayımda bulunmuş sadece.

senin hamilelik belirtilerin nelerdi canım kusma bulantı falan oldu mu canın ne istedi
yok Can'ım kusma bulantı yoktu.çok fazla halsizlik ve uyku hali vardı.bide her gün kalıp kalıp çikolata yiyen ben 2-3 ay ağzıma sürmedim.hala Can'ım istemiyor.tek bir şeye aşerdim oda iskender

Gözunaydın canım. İnşallah cinsiyeti senın ıstedığın gıbı olur. Sen çokmu bulantı kusma yasamıştın. Hastanede serum vermişlerdı değilmi.
evet bir kere aldım canım serum daha gitmedim ..erkek istyorduk çok ama inan önemli değil sağlıklı olsun yterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…