2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yok Can'ım kusma bulantı yoktu.çok fazla halsizlik ve uyku hali vardı.bide her gün kalıp kalıp çikolata yiyen ben 2-3 ay ağzıma sürmedim.hala Can'ım istemiyor.tek bir şeye aşerdim oda iskender
hııhhh işte aynı benim belirtilerim bulunlarda bana erkegi çagrıştırdı ama cinsiyrtle alakası yok sanırım bünye meselesiii

amin canım inşallah

tatlım benim doktorum disardan gidiyo oraya aradilar beni doktorunuzdan fiyat alabilirsiniz dedi 15inde fiyat alicam doktorumdan

Buraya yazmayi unutma mavili olur mu . ben merak ediyorum seçeneklerden biri central çünkü. Sen Dr unu pek begeniyorsun makul olursa ücreti ona da gidebilirim zaten bi iki muayene olucam sonra doğumda geleceğim tekrar. Arada yokum

Kızlar sizin de memintolardaki damarlar belirginleşti mi? Ben beyaz tenliyim, bayağı belirlemeye başlamışlar.

Bir de sanki içindeki damarlar cayır cayır yanarak acıyor kimi yerlerinde. Özellikle geceleri, memintoların içindeki damarlar sıkıştığı için acıyor gibi hissediyorum. Sanki her an süt gelecek böyle.

Var mı böyle olan ya?

Ben de çok beyazim ve damarlar ortada aynen. Çok agri oluyor bazen. Süt gelirse korkmayin :) ben kizima hamileyken 4. Ay bitiminde sabah kalktim göğüs uclarim geceliği islatmisti. Panikle Dr a gittim. Sorun yok sadece sikma dokunma demişti. Ama o panigimi asla unutmam . ilk sut çok kiymetli benimki boşa gidecek diye :))

Aynen göbeğimin kasık kısmında her iki yanında da damarlar çıkmış.
Ya böyle öyle cayır cayır yanarak acıyor ki içi, sanki bir şey akacak da yolunu yapıyor gibi hissettim ben de.

Sen ufaklığı ne kadar emzirdin? 4. aydan gelmiş maaşallah. Sütün bol oldu mu peki sonrada?

Ay okuyunca kv me şükrettim. Hiç bi planı bana sormadan yapmaz (beni ilgilendiren konularda tabi) hayat geçen cuma biraz kanama olunca eşim haber vermiş köydeydi. Aradı geleyim kızım bende kal yat ben bakarım sana kızla da oynarız diye. Dedim yok anne sağol şimdilik o kadar önemli bişey yok olursa söylerim. Bayram'larda sarmamı bile sarar getirir.eh tabi bende onu herkesin içinde ömüre ederim hep. Eşim sülalede iki erkekten biri. Amca oğlu boşandı yani tüm herkesin içinde tek gelin benim. Bide üni mezunuyum ki şimdilik 4 yıllık okul mezunu bitek eşim ve ben varım. O yüzden herkes beni çok bilgili zannediyor :)) teyzesi halaları kuzenleri herkes çok ilgilenir benimle maşallah. Bende tabi onların her özel gününe sıkıntılı gününe koştururum. En azından 4 yıl böyle geçti şimdilik ilerde de öyle olur inşallah. Hatta ultrason resmine bakınca erkek doğmuş içine söylememiş gönlünde erkek var zannedip üzülmeyin kız olursa diye :)

Kızlar merhaba benim sat 22 Nisan Şuan 9. haftamızdayız 3. hamileliğim ancak bir önceki hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 6. haftamdan beri kanamam var Protestan kullanıyorum halen ve kanama azalarak kahveye dönüştü yine de az az sürüyor 2 kez kalp atışını duyduk çok şükür sanırım biraz netameli geçecek hamileliğim Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin sevgiler

Süt işinin onla alakasi yok kendimde ve cevremde gördüğüm kadarıyla. Kizimi 18 aylik olana kadar emzirdim artik emzik yerine beni kullanmaya basladiginda kestim zaten ise baslayacaktim iznim bitmişti memesiz uykuya dalamaz olmuştu . bakici ile sorun yasamasin uyku için diye Dr la konuşarak kestik. hic mama vermemize gerek kalmadi ama şimdiki aklim olsa süt meselesini o kadar sorun etmezdim. Mamadan o kadar kacmazdim. Süt olsun diye besiye alinmiş inek muamelesi yaptim kendime . pompa elimde stresle kaç cc gelecek diye gerildim gecelerce. İlk çocuk deneyimsizliği. Süt gelir yada gelmez olur yada olmaz hic kasmaya gerek yok.

Aha işte deneyimsiz bir anne adayı olarak emzirme konusundaki tüm korkularımı su yüzüne çıkardın.

Bir yandan emebildiği kadar emsin düşüncesi. Diğer yandan bunun ek gıdaya geçişte yaşatacağı zorluklar ve emerek beslenme şeklinin kendi başına yapabileceği (uyku gibi) şeyleri anneye bağımlı hâle getirmesi.
Bunları düşünerek ben de aman akışına bırak diyorum ya da hiç sütüm yetmezse diye korkarken buluyorum kendimi.

Eşim hiç emmemiş, ben de öyle. Mamayla büyümüşüz ikimizde. Bebiş için bundan ötürü de korkuyorum.

bide bak bende Çin takvimi tuttu.bide sen bak istersen ayrıca S sevyeter doğru tahminde bulunuyor benim kini bilmişti
bu çin takviminde hem oğlum hemde şimdiki doktor tahmini tutuyor bakalım kız demişti değişmez ise.

Şimdi de kimdi o oğlu olan diye düşünüyorum iyi mi. Olsun sana kız olsun. Sen benimlen çok eğlendin. Hayın domdom.
Benim bir oğluşum var ama acaba benlemi karıştırdın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…