2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tesekkur ederim canım bu bilgi için çok işime yaradi

Kiyamam duygusal hamis .. Kendini hic üzme canim. Senin esinle yasadiklarini hissettiklerini paylasman gayet doğal. Densiz insanlar dedikleri şeyleri tartmadan konuşuyorlar. Sonra yine üzülen hak etmeyen taraf oluyor. Bence koy bi cay bak keyfine. O komşuna da istersen bi SMS at helalles. Rahatsizim dersin. İçin rahat edecekse.
evet Can'ım ben ilk hamileliğimde çok fazla kusmuştum.bende de öyle olmuştu.korkma.çok zor Allah yardımcın olsun canım

Ya çok sağol asli. Çok korktum

İnşallah canım inş hepimiz sağ sağlık kucağımiza alalım bebislerimizi gerçekten Rabbimin mucizesini taşıyoruz suan şükürler olsun herseye

Ben gerçekten insanların kendi kaderini/yaşayacaklarını tayin edemediği durumların insanların ağzında çok basit, sarfedilmesi çok kolay bir hâle eğlence durumuna gelmesine katlanamıyorum.

Nasıl ki birinin bir patlamada ölmesi, bir kazaya kurban gitmesi onun elinde değilse,
bizim yaşadığımız şeyler de bizim elimizde değildir ki. Isyan etmek yerine tevekkül ettik hep. Hiç olmamış gibi yaşıyoruz ama biri muhakkak bir yerde karşımıza çıkartıyor işte temcit pilavı gibi.

Aslında hep gecistirmekten, cirkinlesmemek için üzerini örtüp ilisigini kesmekten oluyor bunlar. Ben artık buna inanıyorum.

Ben artık başkalarının yaptıklarına karşılık olarak verdiğim tepkilerden utanmaktan usandım gerçekten. Insanı zorla kötü olmaya itiyorlar.

cordeliac canım bence hiç üzülme lütfen ve sakin vicdan yapma hayatında seni negatiflige iticek ve seni üzecek insanları uzak tut ve mesafeni koy sonuçta sen kimseye bsy yapmamissin herkes sana yapmış yani hiç gerek yok kendini ezdirmeye bence nacizene fikrim canim

Ben de politik olamıyorum. Içimden nasıl geçiyorsa öyle davranıp sonra üzülüyorum ama, içim değişmiyor işte. Ben yine mesaj attım komşuya. Sabah giderken görüşelim, vedalaşalım diye. Yola gidecek neticede. Hatırladıkça pişman olmak istemem.

pisman olacagını düşünüyorsan tercih senin tabiki canım

Can'ım sen hiç takma.üzülen sen vicdan azabı çeken yine sen.sence de bi gariplik yok mu bu işte?? sen hamileliğinin tadını çıkar.boşver başkalarını.

Hamileliğin etkisi de var hakikaten. İnsan kendini olmaz şeylere üzülürken buluyor ama bunları gördükçe yatıp kalkıp aileme daha fazla dua ediyorum. Bu şekilde yasamadiklari için. Ben de mesaj attım zaten. Sabah yolcu edeceğim. Sayenizde içim rahatladı. Hep iyilikler sizinle olsun.

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum arkadaşım. Kendimi daha iyi hissediyorum şu an. Eninde sonunda bir şekilde insanı buluyorlar canım. Birini bertaraf etsen diğeri çıkıyor yumuşak karnını bulunca. Yapacak bir şey yok. Içimizdeki iyi niyeti kaybetmeyelim. Yeterli.

Can'ım sen hiç takma.üzülen sen vicdan azabı çeken yine sen.sence de bi gariplik yok mu bu işte?? sen hamileliğinin tadını çıkar.boşver başkalarını.

Var elbette. Zaten o dışarıdan bakınca hiçbir şeyi sallamıyor, tasasız insanlar şekli yüzünde tasa yaratacak mevzu arıyorlar. Bugün bir de sabahtan beri olumsuz bir yığın şey birbirini beklemiş gibi peşpeşe gelince de doldum ama şimdi daha iyiyim.

Sizler de iyi olun hep. Kimseden kötülük bulmayın İnşallah, dilerim.

Bugün iki kez kustum ikisinde de bir miktar kan geldi . muhtemelen bogazim tahriş oldu diye düşünüyorum kusmaktan ama inşallah başka bi şey yoktur. Böyle olan oldu mu hiç
Ben hamılelıkten önce mıdemı bozduğumda olmuştu ama çok kan gelmıştı.dr un ılk sorduğu baştan ıtıbaren mı kan kustun,kusmanın sonundamı geldi dıye,benım sonunda gelmeye başlamıştı.endoskopıde de yoğun mıde asıdınden yemek borusunda yanma Kaynaklı çıkmıştı

İnsanlar karşısındaknın yaralarını kanattıkça,kendı yaralarını ıyıleştırıyolar sankı,bende üst üste tedavı ve düşük Yaşadığım ıcın en yakınım dedıklerımın bıle öyle laflarına Şahit oldumkı,suan hamıle olduğumu kımse bılmıyor hala,kırmalarına ızın vermıyorum,kıranları hayatımdan uzaklaştırıyorum kım oldukları umrumda bıle degıl,boşver sen suan kımseyı dert etme

Hepgurbet ben kaçırmışım sorununu. Kan kustuğun besinle birlikte mi geldi? Yoksa daha sonra ağzını temizlerken mi? Miktarı nasıldı.

Yapabiliyorsan bir kulak çubuğu ile bademciklerini, yutak kısmını, diş etlerine hafifçe bastırarak kontrol et. Kan var mı. Varsa tahriş olmuştur. Ayna karşısında sadece bakarak anlayamazsın. Hamilelikte diş etleri de hasssaslasir, belki o basınçla kanamış olabilirler.

Hiçbiri yoksa ihmal etme Kbb'ye git.

Canım benim, o kötü günler geride kalmış. Sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun. En yakınından işitmek daha da zor elbette. Hayatımızda olmasını seçebildiğimiz insanlar var bir de seçemeyip yüzyüze olmak zorunda olduklarımız. Ikincisi seçenektekiler ile mecburiyet durumu olmasın da, gelen secebildiklerimizden gelsin daima. Ona çare var.

Hep savunduğum bir şey var, birisinin kötülüğüne mutlu olabilen daima ondan çok daha kötü durumdadır.

Hani hep derler ya derdi olan insanlara, yaşama sevincinizi kaybettiyseniz gidin hastanelerin onkoloji servislerini gezin, huzurevlerine bakın diye. Çok kızarım ben buna. Başkasının çaresizliği kimseye mutluluk getirmez, egosunu tatmin eder sadece.

Sen de üzme sakın kendini.

Kızlar göbeğiniz büyümeye basladi mi? Bende fark edilir şekilde belli de kendi göbeğim mi yoksa artık çıkmaya mi başladı ayrimini yapamadim

Kızlar göbeğiniz büyümeye basladi mi? Bende fark edilir şekilde belli de kendi göbeğim mi yoksa artık çıkmaya mi başladı ayrimini yapamadim

Evet. Artık saklanamayacak duruma geliyor hepimizin yavaş yavaş. Zaten bebek ufak olsa da hem çatı genislediği, hem de bebek yukarıya doğru çıkmaya başladığı için kaslar esnediginden büyürmüş göbek.

Yaaa kizlar mide bulandirici kusura bakmayın ama en bastan ilk kusmayla sonuna kadar geldi kan. Hani toplam miktari ne desen pet sise kapagi kadardır ancak. Ama kusma boyunca ara ara geldi.

Pamukla bakmaya calissam kesin yeniden kusarim disimi bile kustuktan sonra ne kadar fircalarsam o . onun dişinda agzima fircayi bile yaklastiramiyorum

Bu saat oldu üçüncü kusmam . hepsi kanli. Sabah buralardaki en yakin hastaneye gidicem inşallah bi şey yoktur

Ateşîn fılan var mı? Yada önceden mıde peoblemın,bu zamana kadar çok kusarak mı gecırdın hamılelıgı öyleyse Telaş yapma deforme olmuştur ama Dr gıt mutlaka.asıtli şeylerdende kaçın

Basın sağolsun canım. Kv ile yazdıklarını okurken sinir oldum seni sessiz buldukça üstüne geliyo galiba yapma ezdirme kendini. Şimdi torun torun der torunu dünyaya gelince bu gelin gidin beklentileri artar hiç dusunmez torununun düzenini vs sen bebek olmadan mesafenin koymaya bak
Canım iki kere okudum nerede vicdan azabı duyulacak bişi yapmışsın diye hiçbişi göremedim ben. Hakkaten kötü kalpli insanlarmış hele hastalık mevzusunu açana ne desem bilemedim kendi garantisi mi varmış yaşayacağına hastalanmayacagina dair? Ben neden yaptıklarına dair şunu söyleyebilirim senin yasantinda kendi hayatında eksik gördükleri çok şey var ki bunu çekemiyorlar saçma sapan yerden eksik varmış gibi gösterip onunla avunuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…