2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Mutlaka huzursuzluk kin mutsuzluk her yerını kapladığı için böyle yapıyorlar ,benden başka mutsuz dertlı ınsanda var uzeyim benden daha mutsuz olsun dıyo sanırım,kendını böyle tedavı edıyo.oturdugum apartmanda gölgesıyle kavga edip sonra ben çok hassasım Üstüme gelıyolar ayağına yatan bı hasta var.bu gecen sene bı yerlerden benım durumumu öğrenmiş,ki ben yabanıyımdır,kendımı korumak sonradan üzülmemek adına kımseyle dost olup bişey paylaşmam.asansorde selamlastık,kendı katında ınerken arkasını donup bana sen böyle sıkılmıyomusun kendıne kedi falan bışey alsana ona bakarsın dedi gıttı,intıkam almak için kalabalıkta dış gorunuşunuyle dalga geçicektım,planlar kurdum,ama içim el vermedi ama günden sonra konuşmuyorum,Kafamı cevırıyorum,hemde eslerımız aynı yerde calışıyo,onun için hassas olma çok canım benım..
Biz suan kı güzel günlerımızı yasıyalım

cordeliac böyle şeylerle gerçekten canını sıkmaya değmez bazı insanlar malesef böyle laflarının nereye gideceğini seni nasıl etkileyeceğini hiç düşünmüyorlar şimdi daha hassasız o yüzden daha çok etkileniyoruz. Benim ilk düşüğümde aile dostlarımızın babası siz bide okumuş etmiş insanlarsınız kan uyuşmazlığınız var niye önlem almadınız diye eşime söylemişler sanki bi önlemi varmış gibi düşünsene ben zaten üzülmüşüm ne gerek var böyle saçmalamaya daha çok ağlatmaya. Tekrar hamile kaldığımda aman bu sefer dikkat edin dediler bende söyledim ben öbüründe de dikkatliydim ama ömrü yokmuş doktor sizlik bi durum yok kan uyuşmazlığı buna sebep olmaz dedi dedim anladılarsa tabiii. Malesef böyle insanlar hep hayatımızda olacak yeri gelince haddini bildirmekte lazım anladıkları dilden

canım bişey sorucam 13. haftana girmişsin 2li tarama testn yapıldı mı yapılcak mı? bayram tatili araya girdiği için mecburen benimkide 13. haftaya kalcak da bir sıkıntı olur mu diye merak ediyorum.

canim gozun aydin seninle gunumuz ayni bende yarin gidicem, boyu ne kadarmis kizinin ne dedi, bide ikili yaptirdin mi?
ikili testi bayramdan sonra yapıcak canım erken dedi boyunu söylemedi gayet saglıklı elleri ayakları tamamen belli oluyordu canım cinsiyet içinde erken dedi ama paçasının arası boş gibi kız olabiir dedi

bayram dönüşü gidicegiz canım şimdi erken dedi bizim doktor

Gunaydin dun aksam ikili taramam vardi kan verdim ve ense burun kemigi olculdu. Super dedi doktorum cook sukur. Ama kendi doktorum degildi farkli bi doktor vardi. Ne hissediyosun dedi kizim olucak insa llah sagligiyla birlikte dedim bende oyle dusunuyorum dedi ama yinee

Gunaydin arkadaşlar.
Sabahlari erkenden kalkmaktan sikildim soyle 9a kadar uyumayi ozledim ya.
Aliskanliktan mi hamilelikten mi bilmiyorum, cok erken uyaniyorum, gece de dogru duzgun uyuyamiyorum.

bayram dönüşü gidicegiz canım şimdi erken dedi bizim doktor
aynen canım bana da erken dedi..bayram dönüşü de geç olmaz umarım..burda bir arkadaş 13 haftadayım diye doktor ikili test yapmadı yazmış..ama öyle olsa niye çağırsın dimi doktor..inşallah temiz çıkar o testlerimizde..

bugün kendimi içim boşalmış gibi hissediyorum kızlar hiç hamile değilmişim gibiyim inşallah bir sıkıntı yoktur...

Allah korusun canım..insanın içinde hep öyle bir kurt oluyor ama merak etme iyidir bebeğin..
sağol canım inşallah... bir de sabahları uyandığımda sol kasığımda yumurta büyklüğünde bir sertlik oluyor sizlerde de var mı acaba son 2 haftadır falan böyle...

el kızının canı olmuyor maalesef canım ya, ektiklerini biçerler inşallah

kızlar 13. haftada 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda..bugün gittik tam sınırda tam belli olmaz dedi yapmadı tarama testi..ama araya bayram tatili giriyor..dönüştede 13 hafta olucak..nolcak bilmiyorum:S

bende aynı durumdayım

bugün kendimi içim boşalmış gibi hissediyorum kızlar hiç hamile değilmişim gibiyim inşallah bir sıkıntı yoktur...
arada banada oluyo, gecen hemsireyi aradim herkes bunu soruyo ama bisey olsada hissedemezsiniz ki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…