2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ninocin Sağol canım benim tekrar tekrar. O hıçkırık tarzı şey geçti. Sana yazdığımdan beri de esniyorum. Az önce tekrar ölçtük, düşmüş.

Aynen öyle. Bebek küçükken ben doktorun kıymetini anlayamadım çünkü çok konuşmayı seven biri değil birazda ego var tabii ama bugün anladım ki onun kadar güvenebileceğim birini bulmam zor o yüzden oturduğum yerde oturmaya karar verdim.
Ölçüm farkı mutlaka olur zaten cihazların hassasiyetleride muhtemelen +_0.1 mm dir ama 2 mm lik bir ölçümde 0.7 mm fark varsa bunun adı ölçüm farkı olmaz. Tam da mesleki deformasyonuma denk geldi neyse tamam bayramüstü içimi karartmayacağım inşallah herşey iyi olcak sonuç nasılsa bayram sonuna kaldı

İşte o 0.7 mm'lik farktaki cihazdan kalan pay doktorun kabiliyeti oluyor.

Bırak lafazanlık yapmasın ama işini olması gereken biçimde yapsın.

Hem daha üçlüsü var dörtlüsü var. Içini rahat tut kuzum.

İşte o 0.7 mm'lik farktaki cihazdan kalan pay doktorun kabiliyeti oluyor.

Bırak lafazanlık yapmasın ama işini olması gereken biçimde yapsın.

Hem daha üçlüsü var dörtlüsü var. Içini rahat tut kuzum.
Pratisyen hekimin yapmayacağı kullanıcı hatasını yapan ünlü profesör doktor a burdan selam olsun
Yok yok bu benim yaşlı kurdun kıymetini anlamam için Allah'ın bir işaretiydi. Eşim ve annem ısrarla çok iyi dedi ama ben dinlememiştim.
Neyse kırk yılda bir tatil bulmuşum kendime bunu dert etmemeye söz verdim eşimde hiç yüz vermedi zaten. Anlayışsız Ada'm nolurdu beraber azıcık karalar bağlasak

Ya ben bu "eee ne olmuş ki?" şapşallığında erkeklerin karnına karpuz bağlayıp, suni sancı vermek istiyorum gerçekten. Anlasınlar.

Doğururken bana suni verirlerse, doktor bey n'aavlur şuna da iki doz pitosin verin yoksa doğurmam diye tehdit edeceğim.

Eltim gel nasıl koyduysan, öyle çıkart diye bağırmış kaynıma.
Allah'tan Hollanda'da. Anlamamış kimse. Ben yıllar sonra duyunca bile güldüm.

Benim doktor da operatör. Yanlış ölçüm yapan hanım da Doçent.

Yaa doktorlar herkese ense kalınlığı söylemiş benimki niye söylemedi

ninocin Sağol canım benim tekrar tekrar. O hıçkırık tarzı şey geçti. Sana yazdığımdan beri de esniyorum. Az önce tekrar ölçtük, düşmüş.
Ben de hayatımda baş ağrısı yasamadım bu aralar başım ağrıyo,kan çoğalıyor damarlar genışlıyo,iki kişi olunca böyle oluyo demek

Ben de hayatımda baş ağrısı yasamadım bu aralar başım ağrıyo,kan çoğalıyor damarlar genışlıyo,iki kişi olunca böyle oluyo demek

Bu gebelik haftalarında baş ağrısı normalmiş canım. Tam azma zamanı. Benim normalde migrenim var. Basınç farkına bağlı şiddetli baş ağrıları yaşarım ama hamile kaldığımdan beri bıçak gibi kesildi. Tık yok.
Ben de kan akışının artmasına bağlamıştım bunu. Bazen başımda bir ağırlık oluyor o kadar sadece.

Ağrı geldiği zaman hemen uyu. Hattâ boynunda, alnında tutulma, gerginlik tarzı his olduğu zaman sıcak havlu koy yat. Baş ağrısının öncüsü oluyor bu gerilmeler.. Baştan yakalayınca geçiyor da artınca zor.

Iyi olmana sevındım canım, gecen bı hamılelık sıtesınde okuyodum,mıgren dıyınce aklıma geldı,bu haftalarda baş ağrısının çok yasanabılıcegınden bahsedıyodu ama mıgrenı olanlara mujdemız var mıgren ağrılarınız kesılıcek yazıyordu,inşallah doğumdan sonrada hıç yasamazsın

Bazılarında çok kötü oluyor ya. Hamileyken daha feci artıyor. Yengem çok kötü çekmişti. Bebek strese girmesin diye majezik tarzı haplar veriyordu doktoru.
Allah kimseye çektirmesin, çok kötü bir sey baş ağrısı.

Onunla yaşayınca kolun bacağın gibi oluyor zaten. Ne tetikler, nasıl başlar anlıyorsun.

O yüzden bol bol dinlen annesi. Ilık suyla yıkan daima. Gerilim çok etkiliyor çünkü.

iyotsuztuz Can'ım beni de listeye ekler misin?
Antalya
Ofis Sorumlusu
Sat : 22.04.2016
Tahmini doğum tarihimiz : 27.01.2017
İkinci çocuk
Başlangıç kilom : 72

Teşekkürler

Kızlar göbiş durumlarınız nasıl benim baya çıktı hatta hamile pantolonları çok rahat oluyo ayyy keşke bir an önce daha da büyüse göbeğimde hafif kırmızı çatlak izleri başladı sabah akşam lierac sürüyorum sizler ne kullanıyosunuz

Eklentiler

• 20160703_004442.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 67
Migren annemde ve tüm kuzenlerde var ondan okadar iyi biliyorum kı, sessiz karanlık odalarda yatmalarını falan Allah yardım etsın,bi kuzene Dr mıgren tedavısı Botox yaptı çok faydasını gordu ama tabi 6 ay falan etkısı,
Sende dınlen canım seneye bu zamanlar ınsallah uyutmuycaklar

Nerdeeee iki defa çok fena tuttu migrenim. Bende çevremde duymuştum doğumdan sonra geçenler ama demek ki ben onlardan değilim

Yaa doktorlar herkese ense kalınlığı söylemiş benimki niye söylemedi
benimki sadece herşey güzel görünüyor gayet ince duruyor ensesi merak etme dedii ikiliyi yapamadık çünki geç kaldığımız için. bebişlerimiz sağlıklı merak etme tatlım Allaha emanetler

Son düzenleme:
C candy1907 fıstıkk naber hala sıcaklarlamı boğuşuyorsun? ya ne zamandır hamile mayosu bakıyorum sitelerde hiç güzel yok yada hem pahalı oluyor hem içime sinmiyor.
ama alman sayfalarına baktım zalando.de mesela çok güzel modeller var bende senin tersini yapacağım ordan sipariş edip anneme kargoyla göndermesini isteyeceğim ağustos sonunda gideceğiz tatile nasıl olsa daha vakit var ama göbişde iyice çıkar o zamana.
bu arada esprit maternity ye baktınmı hiç? biraz pahalı ama çok tatlı hamile giyimleri var.

Günaydınnn sevgilii hamişlerr bizde bugün öğleden sonra eşimin ailesini ziyarete gideceğiz bayram boyunca ordayız kv bana sarma sarmış çok istiyordum ne zamandır ve daha kim bilir nelerle beni besleyecekler kayseride umarım orda olduğum vakit çok bulantım olmaz çok kusmam ..14. haftaya giriyorum kusmalarım azaldı ama hala tam geçmedi hani bu haftalarda geçerdiii pffff

Ahahhaha bizimkine suni sancı verdiğimizi düşünemiyorum.
Eltin çok iyiymiş ya haklı kadın ne yapsın o sancı çekerken adamın öylece durmasına dayanamamıştır baba olmak bu kadar kolay olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…