2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar 13. haftaya girdim Dr um gyno ferro sanol verdi gece iç dedi 2 gündür yorgunluktan unutuyorum . Sizler kan hapı yada vitamin destegine başladınız mi yan etkileri var mı ilaç icmeyi hiç sevmem

Slm kızlar 13. haftaya girdim Dr um gyno ferro sanol verdi gece iç dedi 2 gündür yorgunluktan unutuyorum . Sizler kan hapı yada vitamin destegine başladınız mi yan etkileri var mı ilaç icmeyi hiç sevmem
Kan hapı ve d vitamini verdi Dr um kullanmak istemediğimi söyledim ama kan değerim biraz düşmeye başlamış,doğal gıdalardan takviye etsem dedim( ilk gebeligimde hiç kan hapı kullanmadım bol bol kırmızı et yedim beslenmeme dikkat ettim doğum sonrası ve emzirirken hiç sınırın altına düşmemişti ) tahlil sonucunda gördüğün değer normal sinirda olsa da depolarının durumunu bilemeyiz kullanman lazım dedi 2 güne 1 kullanıyorum

Günaydın canım. Bızım içinde ye vallahi. Afıyet olsun. Benım kontrolum 11 temmuzda kısmetse. Aslında daha önceydıde bayrama denk geldığı için mecburen ertelendı. Acaba benımkıde gec olmasın. 13 haftalık oluyorum sanırım haftaya ben. Çok heyecanlıyım. Tatıl bıtsın zaman gecsın dıye beklıyırum. İnşallah benımde sonuçlarım güzel çıkar. Stres yapıyorum bıraz işte.

Günaydın canım ohhh tadını çıkar bol bol ye iç zaten mide kapasitemiz sınırlı almiyo herşeyi :) Ben iki haftadır bulantı konusunda rahatlamistim dün yine çıkardım 16-17. Haftaları bulacak galiba tam rahatlamamiz

Ahahhaha bizimkine suni sancı verdiğimizi düşünemiyorum.
Eltin çok iyiymiş ya haklı kadın ne yapsın o sancı çekerken adamın öylece durmasına dayanamamıştır baba olmak bu kadar kolay olmamalı

Sorsan biz de sünnet oluyoruz derler.
Sen bir de bizimkini gör. Deli gibi iğne fobisi var. Kendine iğneyle alakalı bir işlem yapılmadan önce yapacak kişiyle arkadaş oluyor canımı yakmasın diye.

Işi gereği de sürekli brucella, listeria gibi hastalıklar için kontrol olması gerekli. Geçen hastaneye gördüm, iğne yapacak çocukla kanka olmuş resmen önceden. Yemeğe falan götürmüş. Kafasını örtüp kan aldırdı. Hayır işin tuhafı kendi de iğne yapıyor. Ertesi gün de kan alan personele tatlı götürüp dağıtmış. Yine işim düşer diye.

Ay bir kere haberlerde okumuştum. Erkek sağlık personeli hamile kadınların ne çektiğini anlamak için kendine pitocin vurmuş. Sonuç? Adam ben hayatımda böyle acı çekmedim diyor.

Oh oh. Götür götür. Yarasın bebikoya annesi. Miden dolana kadar yeme. Gözün döner şimdi falan. Az az sık sık ye kuzum.

Ben sabah 7'de sokaklara attım kendimi simit aradım. Lanet yerde bi' tane fırında simit yok.
Havamı alıp geri döndüm.

:) Akşam oldumu dana gözü denılen uçan kocaman böcekler cıkıyır dısarda oyyy o nasıl bişey öyle. Kız görsen korkarsın.

Ay sus sus biliyorum onları. Ben uçan böceklere tikliyim. Şu ışığa gelen güve kelebekleri bile bizim terasa girince evi darmaduman ederdim panikten. Ne hikmetse hep de benim üstüme gelirdi pislikler.

Maşallah göbüşe yani bebişe. Baya bi belli olmuş. Benim daha dümdüz. Arasıra bi çıkıyor. Sanırım gaz sorunu olunca oluyor bu. Kızım sorup duruyor anne karnın ne zaman büyüyecek diye. Seni hiç hamile görmedim çok merak ediyorum diyor prensesim

S sevyeter nasılsın canım. Son durumlar ne sende. Doktora gıdecektın ne dedı canım
Canim seni etiketlemistim .haftasına uyumlu çıktı 3 hafta sonra gel dedi şimdilik iyiyim .20 lik gömülü disle son azı diş kökü carpismis baskı yapıyor yemek yiyemiyorum dis dişe degdiremiyorum .ağrıdan ne yapcam bilmiyorum. Cenem bile agriyo .1.5 kilo verdim. Inşallah en kisa zamanda geçer sabahlara kadar uyuyamiyorum. Böyle gidiyor .iştah yok hamilelik belirti yok hala.sen nasılsın canım

Günaydın canım iyi besle kendini bebisini kayseride yağlama da yersin sen şimdi ooooyy

D deniz_murat canım çatlak için erken değil mi? Bir de çatlak kremi sürerken masaj yaparak yedirme sakın. Dairesel bir hareketle sür ve bırak. Kimden duysam Lierac faydalı ama tek başına yetmiyor diyor.
Aynı safa kremini dene. Çok kullanan ve memnun olan var. Sen İzmir'desin. Rossmann'da var. Kocaman kutu fiyatı da çok uygun. Gebelik bitene kadar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…