aynen canım az az sık sık iş arkadaşlarımda böyle yaptığım için sen ne çok yiyorsun çok kilo alacaksin diyorlar ne zaman beni görseler bişeyler atıyorum ağzıma çünkiOh oh. Götür götür. Yarasın bebikoya annesi. Miden dolana kadar yeme. Gözün döner şimdi falan. Az az sık sık ye kuzum.
Ben sabah 7'de sokaklara attım kendimi simit aradım. Lanet yerde bi' tane fırında simit yok.
Havamı alıp geri döndüm.
ayy kiyamam sana ya bende cok severim simitOh oh. Götür götür. Yarasın bebikoya annesi. Miden dolana kadar yeme. Gözün döner şimdi falan. Az az sık sık ye kuzum.
Ben sabah 7'de sokaklara attım kendimi simit aradım. Lanet yerde bi' tane fırında simit yok.
Havamı alıp geri döndüm.
sağol canım ya inşallah geçer çok kustuk yeter artık :) iyi bayramlar şimdidenGünaydın canım ohhh tadını çıkar bol bol ye iç zaten mide kapasitemiz sınırlı almiyo herşeyi :) Ben iki haftadır bulantı konusunda rahatlamistim dün yine çıkardım16-17. Haftaları bulacak galiba tam rahatlamamiz
yaşından dolyaı ediyorsun biliyorum canım ama merak etme herşey güzel olacak bebişler sağlıcakla gelecek hayırlısıyla. teşekkür ederim sende bolca gez ye iç dinlenGünaydın canım. Bızım içinde ye vallahi. Afıyet olsun. Benım kontrolum 11 temmuzda kısmetse. Aslında daha önceydıde bayrama denk geldığı için mecburen ertelendı. Acaba benımkıde gec olmasın. 13 haftalık oluyorum sanırım haftaya ben. Çok heyecanlıyım. Tatıl bıtsın zaman gecsın dıye beklıyırum. İnşallah benımde sonuçlarım güzel çıkar. Stres yapıyorum bıraz işte.
yağlamayı çok sevmedım ben eşim çok seviyor ama senin yerine yerim bak :) mantıcıyım benGünaydın canım iyi besle kendini bebisini kayseride yağlama da yersin sen şimdi ooooyy
Ben de. Ben de. Sinir oldum ya. Şehrin bir ucundan diğer ucuna yürüdüm. Sokaklar bomboş, herkes tatile gitmiş. Fırınlar da simit çıkarmamış. Yağmurlu havada su aramak gibi oldu resmen. Kırk yılın başı üçgen peynir aldım. O da öyle boynu bükük kaldı.ayy kiyamam sana ya bende cok severim simit
aynen canım az az sık sık iş arkadaşlarımda böyle yaptığım için sen ne çok yiyorsun çok kilo alacaksin diyorlar ne zaman beni görseler bişeyler atıyorum ağzıma çünkiaaa o nasil bi yermiş öyle gel sana bitane ankara simiti ısmarlayım
canım yollayım burdan ankara simiti başka olur . şuan canım çektiBirden çok yiyince benim de midem bulanıyor. Sürekli kemirgen gibi dolanınca da senin duyduklarını duyuyorum. Amaaan ne anlar onlar bulantıdan. Çocuklu olanların hamileliği çok süper geçmiştir hep zaten.
Herkes tatile gitmiş diye simit yapmamış tapir suratlılar.
mantıyada bayılırım sucuk pastırma ooo yeeeaaaayağlamayı çok sevmedım ben eşim çok seviyor ama senin yerine yerim bak :) mantıcıyım ben
ya şaka değil gercekten cok üzüldüm gecenlerde benim canım kürt böreği istedi sosyetik yerdeyiz yaaa taner borek falan yok sinirden kudurdum ertesi gun ataşehirdeydim yedim rahatladım simit yap diyecegim ama yaparmısın ki oofBen de. Ben de. Sinir oldum ya. Şehrin bir ucundan diğer ucuna yürüdüm. Sokaklar bomboş, herkes tatile gitmiş. Fırınlar da simit çıkarmamış. Yağmurlu havada su aramak gibi oldu resmen. Kırk yılın başı üçgen peynir aldım. O da öyle boynu bükük kaldı.
canım yollayım burdan ankara simiti başka olur . şuan canım çektibuarada odalar harika tam istediğim gibi
bizim de ardahana tayinimiz çıktı. oraları hiç bilmiyoruz ve yollar kapanıyormuş. ardahandaki hamile bir kadın ocak sonunda şubat başında erzuruma gidebilir mi?Yanıltmış olmayayım, 17-20 civarı diye biliyorum ben. E az kaldı. Erzurum'daki profesörü de çok methettiler bu konuda. Burada da okudum, geçen sene 350 civarı alıyormuş. Erzurum buyuksehir 2 tane özel hastanesi var. Artvin, Ardahan, Kars vs. civar iller hep Erzurum'a gidiyor. Orada da durum buranın biraz iyisi.
Dar bir çemberin içine sıkışmış gibi hissediyorum bu konuda. 30. haftada gideceğim İzmir'e doğum orada olacak yüksek ihtimal. Hem doğum öncesi kurslara falan giderim diyorum bu sürede.
Annem de gelemiyor şu an buraya çalıştığı için, o gelse Tiflis'te tam teşekküllü bir özel hastane var, 4-5 saat falan sürüyor maksimum buradan da yerel halkta Gürcü'ceden başka dil yok. O da anamda var, ben fazla anlamıyorum. Fiyatlar daha makul seviyede üstelik. Anama gideyim sana da oradan görüntülü arama yapayım öyle şey edelim demeyi bile düşündüm. Kafayı kırdı bu çocuk diyecek diye çekiniyorum. Sahiden kırdım galiba.
ya şaka değil gercekten cok üzüldüm gecenlerde benim canım kürt böreği istedi sosyetik yerdeyiz yaaa taner borek falan yok sinirden kudurdum ertesi gun ataşehirdeydim yedim rahatladım simit yap diyecegim ama yaparmısın ki oof
bizim de ardahana tayinimiz çıktı. oraları hiç bilmiyoruz ve yollar kapanıyormuş. ardahandaki hamile bir kadın ocak sonunda şubat başında erzuruma gidebilir mi?
ardahanda 1 tane kadın doğum doktoru varmış. merak ediyorum ardahanda tüm hamile kadınlar ebe eşliğinde mi doğum yapıyor acaba? erzuruma yol çok uzun e kışın daha da yavaş gideceğiz. arabamız var ama ilk bebeğim olacak çok korkuyorum. Doktorumla konuşacağım son ay uçağa izin verirse ankaraya dönüp burda doğum yapiim diyorum ama ya riskliyse. çok korkuyorumBuzlanıyor, evet ama gider. Açılıyor sürekli yollar. Eşim de Göle'ye gider kışın sürekli. Hattâ sınır köylerine falan giderler hastaya. -27'de buzdanadam olarak eve döndüğü zamanlar oluyor. Anayollarda pek sıkıntı olmuyor. Şahsi araç yoksa sıkıntı olabilir.
Ardahan'dan daha yakın diye buradaki üniversiteye gelen de çok.
ardahanda 1 tane kadın doğum doktoru varmış. merak ediyorum ardahanda tüm hamile kadınlar ebe eşliğinde mi doğum yapıyor acaba? erzuruma yol çok uzun e kışın daha da yavaş gideceğiz. arabamız var ama ilk bebeğim olacak çok korkuyorum. Doktorumla konuşacağım son ay uçağa izin verirse ankaraya dönüp burda doğum yapiim diyorum ama ya riskliyse. çok korkuyorum
ohhh iyi sevindim valla afiyet olsun ikinizede yarasın canımBuldular buldular.Benim meslek zaten her türlüsünü yapıyorum da. Kim uğraşır şimdi onla. Yoğur, mayala, şekil ver, haşla, buharla falan. Normalde evde yaptığım şeyleri bile siparişle yaptırır oldum. Adam yarın eve gelecek. Öf kim ona yemek pişirecek diye kara kara düşünüyorum. Gelme, kal daha falan dedim.
Normalde böyle uyuz değildim ben. Çocuk olunca da böyle devam etmez insallah.
Kürt böreği pof. Pudra şekerini ver üstüne.
yok canm iyi oldu ekmek yoktu o bahaneyke dışarı çıkmış oldum .Oy kıyamam. Özür dilerim canım, canını çektirdim. Sağolasın canım. Eşimin kuzenini aradım. O bulmuş, getiriyor.
Değil mi ama çok dingin, soft. Insanın o besiklere girip uyuyası geliyor. Siyah deyince insanlara tuhaf geliyor ama. Çocuğu tek renk içinde boğmak istemiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?