2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aynen canım az az sık sık iş arkadaşlarımda böyle yaptığım için sen ne çok yiyorsun çok kilo alacaksin diyorlar ne zaman beni görseler bişeyler atıyorum ağzıma çünki aaa o nasil bi yermiş öyle gel sana bitane ankara simiti ısmarlayım

ayy kiyamam sana ya bende cok severim simit

sağol canım ya inşallah geçer çok kustuk yeter artık :) iyi bayramlar şimdiden

yaşından dolyaı ediyorsun biliyorum canım ama merak etme herşey güzel olacak bebişler sağlıcakla gelecek hayırlısıyla. teşekkür ederim sende bolca gez ye iç dinlen benim doktor istemedi net di bu konuda ama belki seninki yapar yinede ikiliyi canım

ayy kiyamam sana ya bende cok severim simit
Ben de. Ben de. Sinir oldum ya. Şehrin bir ucundan diğer ucuna yürüdüm. Sokaklar bomboş, herkes tatile gitmiş. Fırınlar da simit çıkarmamış. Yağmurlu havada su aramak gibi oldu resmen. Kırk yılın başı üçgen peynir aldım. O da öyle boynu bükük kaldı.

Birden çok yiyince benim de midem bulanıyor. Sürekli kemirgen gibi dolanınca da senin duyduklarını duyuyorum. Amaaan ne anlar onlar bulantıdan. Çocuklu olanların hamileliği çok süper geçmiştir hep zaten.

Herkes tatile gitmiş diye simit yapmamış tapir suratlılar.

canım yollayım burdan ankara simiti başka olur . şuan canım çekti buarada odalar harika tam istediğim gibi

ya şaka değil gercekten cok üzüldüm gecenlerde benim canım kürt böreği istedi sosyetik yerdeyiz yaaa taner borek falan yok sinirden kudurdum ertesi gun ataşehirdeydim yedim rahatladım simit yap diyecegim ama yaparmısın ki oof

canım yollayım burdan ankara simiti başka olur . şuan canım çekti buarada odalar harika tam istediğim gibi

Oy kıyamam. Özür dilerim canım, canını çektirdim. Sağolasın canım. Eşimin kuzenini aradım. O bulmuş, getiriyor.

Değil mi ama çok dingin, soft. Insanın o besiklere girip uyuyası geliyor. Siyah deyince insanlara tuhaf geliyor ama. Çocuğu tek renk içinde boğmak istemiyorum ben de.

bizim de ardahana tayinimiz çıktı. oraları hiç bilmiyoruz ve yollar kapanıyormuş. ardahandaki hamile bir kadın ocak sonunda şubat başında erzuruma gidebilir mi?

Buldular buldular. Benim meslek zaten her türlüsünü yapıyorum da. Kim uğraşır şimdi onla. Yoğur, mayala, şekil ver, haşla, buharla falan. Normalde evde yaptığım şeyleri bile siparişle yaptırır oldum. Adam yarın eve gelecek. Öf kim ona yemek pişirecek diye kara kara düşünüyorum. Gelme, kal daha falan dedim.

Normalde böyle uyuz değildim ben. Çocuk olunca da böyle devam etmez insallah.

Kürt böreği pof. Pudra şekerini ver üstüne.

bizim de ardahana tayinimiz çıktı. oraları hiç bilmiyoruz ve yollar kapanıyormuş. ardahandaki hamile bir kadın ocak sonunda şubat başında erzuruma gidebilir mi?

Buzlanıyor, evet ama gider. Açılıyor sürekli yollar. Eşim de Göle'ye gider kışın sürekli. Hattâ sınır köylerine falan giderler hastaya. -27'de buzdanadam olarak eve döndüğü zamanlar oluyor. Anayollarda pek sıkıntı olmuyor. Şahsi araç yoksa sıkıntı olabilir.

Ardahan'dan daha yakın diye buradaki üniversiteye gelen de çok.

ardahanda 1 tane kadın doğum doktoru varmış. merak ediyorum ardahanda tüm hamile kadınlar ebe eşliğinde mi doğum yapıyor acaba? erzuruma yol çok uzun e kışın daha da yavaş gideceğiz. arabamız var ama ilk bebeğim olacak çok korkuyorum. Doktorumla konuşacağım son ay uçağa izin verirse ankaraya dönüp burda doğum yapiim diyorum ama ya riskliyse. çok korkuyorum

Riskli doğumları Kars'taki üniversiteye yahut Erzurum'a sevkediyorlar. Buradaki üniversiteden herkes memnun ama devlet hastanesi için aynı şeyleri söyleyemem. Ola ki buraya sevk yazarlar. Devletten uzak durun.
Bir diğer ihtimal de şu var. Gürcistan'la Türkiye'nin hasta sevki konusunda transit anlaşması var. Çok ileri durumlarda oraya sevk oluyor çok daha yakın olduğu için. Ardahan'dan Turkgozu, oradan da en yakin hastane Borjomi'de maksimum 1 saat 40 dakika falandir.

Ben de burada dogum yapmayacagim zaten bir aksilik cikmazsa. Olasi ihtimalde ben de Gurcistan'i tercih ederim.

ohhh iyi sevindim valla afiyet olsun ikinizede yarasın canım

galerideyim eşim kök söktürüyo şuan çok gerildim haklıda kimse iş yapmıyo başında durmayınca ooof boşuna geldim buzdolabımız bozuldu slmaya gidicez 1 saatligine geldim gelmez olaydım

meyrax canim buraya ya da Erzurum'a gelecek olursan,

Burada özel muayenesi olan Doçent Mukaddes Kurt var. Orada dahi doktor deyince ismini duyabileceğin biri. Üniversiteden yeni ayrıldı. Klinik açtı.
Herkes çok sevse de ben enerjisinden pek memnun kalmadım ya da iyi bir gününe denk gelmedim.

Tuncay Ok var. Özel. Bu benim doktorum. Bunu da çoğu kişi küstah bulur ama ben çok memnunum ilgisinden. Kanka gibi olduk.

Devlet hastanesinde Cem Tereci var. Yeni geldi. Devleti sevmesem de orada çalışan arkadaşların tavsiye ettiği tek isim. Bizim bi' calisanimizin 6 yıldır çocuğu olmuyordu. Arkadaşın tavsiyesiyle eşini ona yolladık, küçük bir operasyonla aynı ay hamile kaldı.
Hakkını yememek için yazıyorum. Randevuları full'dur hep zaten.

Erzurum'da çok tavsiye edilen Prof. Metin Ingeç var. O da üniversiteden yeni ayrılma. Detaylı Usg'ye ben de buna gideceğim.

Bir de Erzurum araştırmada Bünyamin Börekçi. Genelde tüp bebek yapıyor. Doğuma girer mi bilmiyorum ama. Özel hastaneleri baltalamis bir doktor. Başarısız tedavisi neredeyse yok gibi.

Yardımcı olabildiysem çok sevinirim. Gerçekten çok kıt bir yer bu konuda. Erzurum diye aldanma orada da iki özel hastane var.

Bir de bu civarlarda hekim kadın denen ebe/şifacı bozması tipler var. Ben ummayacağım insanların gittiğini duydum. Muhakkak tavsiye eden olur. Kapat ağzını geç.

yok canm iyi oldu ekmek yoktu o bahaneyke dışarı çıkmış oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…