Bbugza
Canım sorun ne bilmiyorum biraz geriye de bakım ama göremedim.
Ama ani karar verme. Hamilelik hormonları şense yanlış anlıyor olabilirsin. Eşinin de hataları olabilir. Ama affedilebilir hatlarsa,çözülebilecek konularsa kestirip atma. Herkesin ilk iki yılı sıkıntılı geçmiştir. Evlilik 3. Yılda ancak düzelmeye oturmaya başlıyor inan.
hihami
merhaba canım nasılsın bişey soracağım tarihlerimiz aynı olduğu için senin karın ne durumda? benimki sanki bir hafta 10 gündür hiç değişmedi büyümedi gerçi kiloda almamışım. sende nasıl? korkmam gerekmiyor dimi? son kontrolde doktor daha erken normal demişti bir andamı pörtliyecek ne :) perşembe günü gelsede artık bebişi görsem hayırlısıyla
Ah kızlar ne nazı bulantı dan ölüyorum resmen yemek görmek aadını duymak dahi istemiyorum iilginç olanda sen iki hafta bbulantı yyaşama iki ggündür kusmaktan harap ol alt kkarnimda sşiddetli aağrım var sizde de var mı birde bBu sabah koyu sarı renkli lekelenmem oldu her yerde kapalı doktora gitmedim ama evham yaptım işte
lekelenmeden bişey olmaz canım senin haftalarında kasık ağrılarım benimde çok oluyordu normalmiş. kusmalar bulantılar ım da aynı seninki gibiydi azalmaya başladı çok şükür ama sabahları bulantıyla uyanıp kusuyorum genelde hala bazen kahvaltıyı yaptıkdan sonrada hala kusuyorum ama öğlene doğru bğnye kendine gelince geçiyor bunada şükür
hihami
merhaba canım nasılsın bişey soracağım tarihlerimiz aynı olduğu için senin karın ne durumda? benimki sanki bir hafta 10 gündür hiç değişmedi büyümedi gerçi kiloda almamışım. sende nasıl? korkmam gerekmiyor dimi? son kontrolde doktor daha erken normal demişti bir andamı pörtliyecek ne :) perşembe günü gelsede artık bebişi görsem hayırlısıyla
iyi bari canım rahatladım biraz kotlarımı giyemiyorum bende sadece düğmelerini kapatınca rahatsız ediyor onun dışında banada hepsi oluyor hala memişlerde çok şişmedi henüz
iyi bari canım rahatladım biraz kotlarımı giyemiyorum bende sadece düğmelerini kapatınca rahatsız ediyor onun dışında banada hepsi oluyor hala memişlerde çok şişmedi henüz
Ben mide bulantilarindan dolayı kilo vermistim baya o yüzden kilo almadim sende durum ne :) belki erkendir daha ama benim baya büyüdü ya da bana öyle geliyor canım. Bebisin cinsiyeti belli mi :)
Günaydın 13+2 den :) -2.5 kilodayım ama -3.5 kilodaydım bulantılar geçince Bayramda hemen 1 kilo aldım tabi ki hemen dikkat etmeye başladım. Ne kadar uzun süre kilo almazsam o kadar iyi benim için kilo verdim ama karnım çıkmaya başladı ikinci hamilelik olduğundan heralde üzerime oturan bişey giysem hamileyim diye bağırır göbüş
Ben mide bulantilarindan dolayı kilo vermistim baya o yüzden kilo almadim sende durum ne :) belki erkendir daha ama benim baya büyüdü ya da bana öyle geliyor canım. Bebisin cinsiyeti belli mi :)
bende öyle tatlım kusmalardan 55 den 52 kg düşmüştüm çok zor günlerdi hala devam azaldı ama baya şükür. şimdi tekrar başlangıc kilomdayım ondan çok belli olmuyor diyorum bende. son gittiğimizde doktor kıza benziyor demişti bakalım 14 temmuzda tekrar gideceğiz kesinleşebilir bu sefer sağlıklı olsunda. senin bebiş belli ettimi?
bende öyle tatlım kusmalardan 55 den 52 kg düşmüştüm çok zor günlerdi hala devam azaldı ama baya şükür. şimdi tekrar başlangıc kilomdayım ondan çok belli olmuyor diyorum bende. son gittiğimizde doktor kıza benziyor demişti bakalım 14 temmuzda tekrar gideceğiz kesinleşebilir bu sefer sağlıklı olsunda. senin bebiş belli ettimi?
Bana erkek dedi ama 16. Haftada kesinleşir dedi 13. Haftada demişti erkek diye.bulantı bnmde geçti artık eskisi gibi yiyorm bundan snra gelsin kilolar :)
Bana erkek dedi ama 16. Haftada kesinleşir dedi 13. Haftada demişti erkek diye.bulantı bnmde geçti artık eskisi gibi yiyorm bundan snra gelsin kilolar :)
Canım nasılsın nasıl gıdıyor. Senın mıde bulantın olmamıştı değilmi. Bırde senın karnının ne tarafında şişlik oldu. Benım arkadasın erkek bebeği. Sol tarafı şişmiş onun.
Gunaydin arkadaslar,
Bayramda kızım su cicegi geciren bir cocukla temas halinde oldu malesef. Ailesi saklamis cocugun cicek olduğunu.
1 agustosta da tatile gidecektik.
Kulucka süresi uzun surerse tam tatil zamanına denk geliyor malesef.
Cok uzgun ve sinirliyim.
Senede bir kez tatil firsatimiz oluyor, onu da böyle kacirabiliriz.
Aşısı vardi ama asi korumuyor her zaman.
Dua edip beklemekten baska çarem yok malesef, yoksa gidemeyecegiz.
Gunaydin arkadaslar,
Bayramda kızım su cicegi geciren bir cocukla temas halinde oldu malesef. Ailesi saklamis cocugun cicek olduğunu.
1 agustosta da tatile gidecektik.
Kulucka süresi uzun surerse tam tatil zamanına denk geliyor malesef.
Cok uzgun ve sinirliyim.
Senede bir kez tatil firsatimiz oluyor, onu da böyle kacirabiliriz.
Aşısı vardi ama asi korumuyor her zaman.
Dua edip beklemekten baska çarem yok malesef, yoksa gidemeyecegiz.
Canım içini karartma belki de bulaşmamıştır. Bizimde öyle bişey oldu öpkem oybadılar akşam hemen yıkadım bulaşmamış çok şükür. Belki bulaşmamıştır. Bide bazı çocuklar çok hafif atlatıyor komşumun kızı sadece iki leke çıkarıp atlattı.