2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ya gecirmis olmasaydin? Bu resmen vicdansizlik!! Tavrini kesinlikle koy. Yani tatilden ziyade, saglik bu ya. Yetiskinler icin su cicegi cok tehlikelidir.

sağol canım cevabın için rahatlattı beni. çok güzel oldu ya teşekkür ederim gerçi cordeliac beğenmedi ama

Yaa ben canlı halini gördüm ama tamam mı. Bel lastiği güzel değildi. Kotun görünüşü güzeldi. LCW'den aldığım keten pantolonun lastiği. Kotunki de bundan bir tik iyiydi belki. Büyük mü almışım nedir ayrıca totomda durmuyor. :/

Inanamiyorum, cok cok uzuldum.
Allah sabir versin, cok zor bir durum.
Ne diyecegimi bilemedim.
Bir sikayetin var miydi, yoksa rutin kontrolde mi ortaya cikti?
Kontrole 2_3 gün vardı sabah sancım vardı kanama olunca bişeylerin ters gittiğini anladım hemen hastaneye gittik kalbi durmuş öldüğü için zehirlenceksin dediler ben daha olayin şokundayken ameliyata girdim.çok kötü bir gündü Allah bidaha yaşatmaz inşallah.kıyafet almaya bile başladım..

D dorti dr gittinmi canim haber ver
.kizlar kasigim agriyor baya acaba neden ki .dr gidecem olmazsa .yarin dr gideli 2 hafta olacak 3 hafta sonra gel demisti .allahim kotu bisi yoktur insallah .

hıı anladım derdini şimdi kotun bel lastiği banada şuan bol geliyor göbiş büyünce doldururum oraları düşünüyorum canım karın bölgemi hiç sıkmıyor önemli olan o üstüne t-shirt çekicem zaten. keten pantolonunda güzelmiş pembe pembe :)

gunaydın canım
Tunaydin canim
Sabah erken kalktim. Tartiya sevindim. Yuruyus yaptim serinlikte. Mutfak dolaplarina bi girdim hala cikamadim. Dinlene dinlene yapiyorum bi de uzun surdu. Bi yandan da perde yikaniyor bi yandan da perdeyi asacagim cami siliyorum. Bir azim bir gayret bende. Yalniz olmak temizlige yaradi

Sanki yıkayınca sakız gibi uzayacak. :/ Hiç giymedim daha bunu. Aynısının farklı rengi var, onu da giydim. Ağı bacaklarıma indi. Defacto'nunkiler daha farklıydı. Dönünce alırım diye almadım. Dönmeye de üşendim sonra. :/ kot pantolon da boyfriend gibi durunca vazgeçtim. Siyah dantelli bi gebe tişörtü aldım bunun üstüne artık göbek biraz daha büyüyünce onunla kombinlerim.

Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum burda aynı durumu yaşayıp tekrar hamile kalan çok kişi var benimde bundan öncekinde kalbi durmuştu aldılar doktorum bu doğanın kanunu vücut sağlıksız gebeliği farkettiğinde sonlandırır farketmezse sakat doğar demişti 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi herşey yolunda inşallah sende tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın

Başın sagolsun,Allah yardımcın olsun canım,zor bi süreç umarım en kısa zamanda güzel haberler yüzünü güldürsün

İlk gebelikte tüylenmem olmamıştı ama ya bunda oluyor ya. İlk gebelikten sorma gitmiştim lazere. Şimdi neyle devam edicem bilmiyorum açıkcası

cnm cok cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten ben ne kadar anne karnindan ölu kalmis

Ne söylesek boş.cok uzuldum.Rabbim sabir versin.hic kolay degil yasadiklarin.ilk hamileliginmisdi.Rabbim insallah en kisa zamanda tekrardan saglikli sihhatli evlat versin.agrin kanaman durup dururkenmi oldu agir falanmi kaldirdin

Kizlar bebek hareketlerini hissetmeye baslayan oldumu

Kizlar bebek hareketlerini hissetmeye baslayan oldumu

Ben hissetmedim daha. Sadece arada bir de kasilmalarim olduğu zaman göbek deligimin altında sağ tarafta portakal gibi bir sertlik oluyor. Onun dışında tık yok. Yarın doktora gideceğim, yüreğim çıkıyor bu hissizlik yüzünden.

Muzun bebege kilo aldirdigini duymustum

O sertlik benim ilk hamileligimde olurdu.hep sagda toplanirdi.bunda karnim hep yumusak

Arkadaslar merhaba 17 haftalik hamileyim hareket ettimmi ayakta dolsstimmi vajinamin sag kisminda surekli zonklayan bir agri var bu durumu yasayan var mi biktim vallaya

Allahtan asisini yaptirmissin.bulassa bile cok hafif atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…