2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim iki gun araliksiz birlikteydiler, yediler , ictiler, oynadilar. Ilk gun dokuntusu yoktu cocugun biz de bilmiyorduk tabi, ikinci gun benekler cikti.
Ben de annemlerdeyim 10 gun kadar kalacagim. Cocuk cikip cikip geldi laf anlamiyor, ailesi de umursamiyor.
Asiya guveniyorum yoksa mutlaka bulasmistir ama asinin koruyuculuk seviyesi önemli.
Insanlar cok dusuncesiz gercekten.

Lumea değilde güzellik merkezinde oldum Canım ben

Ipl mi oldun? Tekrar çıkışı nasıl oldu?
Ya dün eşimin ilaç aldığı bi' firma hediye çeki vermiş hepsiburada'dan, üstünü de karttan çekip Braun Silk Expert Ipl aldım. En çok satan buydu ve ergonomisi güzel diye açıkçası. Doğumdan sonra lazere gidemem, o zaman kullanırım. Lumea kullanan çok ama bu daha kullanışlı ama ten rengini otomatik algılayıp ona göre atış derecesini kendi ayarlıyormuş. Lumea'da elle ayarlaniyor ya. Otomatikte kullanınca geç dökülür mü onu merak ettim. :/ Senin azalma falan oldu mu?

Esra sen kız için endişeleniyorsun ama o çocuk, bünyesi daha dayanıklı. Çabuk atlatır. Uzun sürmüyor zaten. Sen de önemlisin şu durumda. Çocuğa temas ettin mi ve daha önce bu rahatsızlığı geçirdin mi çocukken :/

Benim daha kıllar tam bitmeden Hamile kaldım maalesef ama eskiye oranla yüzde yetmiş bitmiş durumda.

Benim daha kıllar tam bitmeden Hamile kaldım maalesef ama eskiye oranla yüzde yetmiş bitmiş durumda.

Benim de aynı oldu, yarım kaldı. Bir de salondakiler demesin mi hamile olduğu halde gelen müşteriler var diye. Daha gitmem oraya. Bikini ve koltukalti çok çok az ve seyrek var. Alt bacakta %50 falan. Işin kotusu üst bacağımda hamilelikten ötürü minik tüyler çıkmaya başlamış. Bacakta ağdaya devam, diğer hassas yerler içinde tek tük diye Venüs'ün Embrace diye bir bıçağı var onu kullanıyorum. Ağda gibi etki ediyor bende. Diğerleri de hortlayacak diye korkuyorum. Seninki ilk gebelikten önce mi yoksa bu gebeliginde miydi? Hormon durumu çok kötü ya.

Ben geçirdim canim. Kendim icin cok korktum ama doktorum sen gecirdiysen onemli degil dedi.
Aslinda kizim icin cok takilmamistim ilk basta, ama tatile denk gelince üzüldüm.
Yoksa eninde sonunda cikacak bu hastalik.

boyle sorumsuz insanlara sinir oluyorum birde sen hamilesin sende gecirmemis olabilirdin bebegin ve seninde hayatini riske atacakti sirf cocugunu başından atmak icin ki size gelsin oynasin insallah cbk atlattir yaz sicagi cok kotu

Mrh.kızlar dün bebeğimi kaybettik.halen inanamıyorum doktorlar kalbinin durduğunu söylediler.duanızı ihtiyacım var 3 aydır çektiğim eziyet boşuna gitti.olanların şokundayım gerçekmi inanamıyorum...

Günaydınn herkese
Bayramda 1 kilo daha vermişim arkadaşlar kusma falan olmaksızın bu süreçte 6 kilo verdim. Bebişe bir etkisi olurmu sizce birde bebiş kilo alması için neler yemeliyim sizce? sizler özellikle dikkat ettiğiniz hususlar varmı? perşembe kontrolüm var ozaman belli olur sanırım bebişin gelişimi. oğlum 2670 gr doğmuşdu

Inanamiyorum, cok cok uzuldum.
Allah sabir versin, cok zor bir durum.
Ne diyecegimi bilemedim.
Bir sikayetin var miydi, yoksa rutin kontrolde mi ortaya cikti?

Yok canim benimki de büyümedi korkma iyidir inşallah bebisler :) Benim ilk gebeligimde 7. Ayda çıkmıştı nerdeyse ve dediğin gibi bir anda pörtlüyo :) Bu arada aldığın kota bayıldım güle güle giy canım

sağol canım cevabın için rahatlattı beni. çok güzel oldu ya teşekkür ederim gerçi cordeliac beğenmedi ama

nasıl insanlar var yaa bilmiyorlar mı senin hamile olduğunu. ben su çiçeğimi o kadar zor atlatmıştım ki.. Ama 1 haftada normale dönmeye başlıyor. olay çıkarırdım komşu falan dinlemezdim herhalde. sen nolur nolmaz doktorunla bir konuş bence canım. Çok geçmiş olsun.

Komsu falan degil canim, amcamin karisi.
Sicaktan alerji çıkardı diyor bir de.
Bak su cicegiyse ufaktan cikayim ben disari falan dedim, yoo yoo isilik olmus diyor.
Allaha havale ediyorum, bildigi gibi yapsin.
Doktorumla görüştüm daha önce gecirdigim icin sorun olmazmis.

diyecek bir şey bulamadım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım. Rabbim aratmasın kendini hasta etme ve çok üzülme tamam mı? Bu da bir sınav belki de en zorlarından.. Çok geçmiş olsun (

Ne biçim insanlar var yaa. Kimse kimseyi düşünmüyor canım. İşte görüşmesen konuşmasan kötü sen olursun asosyal olursun. Dünya kötü insanlar kötü. Boşvericez, birde güvenmicez kimseye çocukta bi sıkıntı gördüysen iyileş sonra oynarsınız diyebilmeliyiz. birde çocuk zaten elbet bir gün olacaktı herşeyde bir hayır vardır, ben senin için endişelenmiştim. neyse ki doktor bir problem olmaz demiş

İnsan niye saklar aklım almıyor ya nasıl bi cahillik nasıl bi bencilliktir bu
Allah sabır versin canım inşallah tekrar sağliklıca bebiş sahibi olursun

sağol canım cevabın için rahatlattı beni. çok güzel oldu ya teşekkür ederim gerçi cordeliac beğenmedi ama
Aslında onun yorumuna da katılıyorum bazı pantolonları gerçekten çok kötü oluyo ben mesela bi kot almıştım o bel kısmı düştü de düştü göbeğim küçüktü bi de giyemedim hiç eşofman altı almıştım onu baya giydim mesela. Bi de gobegin hafif buyuyen zamanları için düğme kısmına lastik toka geçirip mevcut pantolonlarımi giymistim yazlık pantolon almaktan kurtuldum :)

Ikimizde neredeyse ayni tarihlerdeyiz. Cok üzüldüm gercekten Kanamanbirseyin varmiydi? Acaba doktormuyum iyi görmedi? Ikinci doktora gitseniz? Biz haberdar tut canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…