Ddorti
dr gittinmi canim haber ver
.kizlar kasigim agriyor baya acaba neden ki .dr gidecem olmazsa .yarin dr gideli 2 hafta olacak 3 hafta sonra gel demisti .allahim kotu bisi yoktur insallah .
Yarın kısmetse kontrolüm var. Benımde sol kadıgımda batma var. Yururken bıle çok canım acıyor. Ben çok oldu gormeyeli bebeği. Sekız haftadan berı gormedım. Bende endişeliyim. İnşallah korktuklarımıza ugratmasın Rabbim. İkili testte yaparlar benım yarın. İnşallah bir aksilik yoktur.
Yarın kısmetse kontrolüm var. Benımde sol kadıgımda batma var. Yururken bıle çok canım acıyor. Ben çok oldu gormeyeli bebeği. Sekız haftadan berı gormedım. Bende endişeliyim. İnşallah korktuklarımıza ugratmasın Rabbim. İkili testte yaparlar benım yarın. İnşallah bir aksilik yoktur.
Ne söylesek boş.cok uzuldum.Rabbim sabir versin.hic kolay degil yasadiklarin.ilk hamileliginmisdi.Rabbim insallah en kisa zamanda tekrardan saglikli sihhatli evlat versin.agrin kanaman durup dururkenmi oldu agir falanmi kaldirdin
akasya11
ben tatlı için geberiyorum bu aralar. Normalde şerbetli tatlıları ağzıma sürmem hayatta. Şimdi ne varsa canım istiyor. Yemiyorum ya da çok çok az yiyorum bebeğin damağının tatlıya alışmasından korkuyorum açıkçası.
Onun dışında tiksinmediysen ayran, peynir, süt ve balık tüket. Ben gebeliğin başında neyi sevdiysem tiksindim, neden tiksindiysem seviyorum şu an. Bir de hindistancevizi sütü bebiş için çok faydaliymis.
Yarın kısmetse kontrolüm var. Benımde sol kadıgımda batma var. Yururken bıle çok canım acıyor. Ben çok oldu gormeyeli bebeği. Sekız haftadan berı gormedım. Bende endişeliyim. İnşallah korktuklarımıza ugratmasın Rabbim. İkili testte yaparlar benım yarın. İnşallah bir aksilik yoktur.[/QUOTE
Güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle
Tunaydin canim
Sabah erken kalktim. Tartiya sevindim. Yuruyus yaptim serinlikte. Mutfak dolaplarina bi girdim hala cikamadim. Dinlene dinlene yapiyorum bi de uzun surdu. Bi yandan da perde yikaniyor bi yandan da perdeyi asacagim cami siliyorum. Bir azim bir gayret bende. Yalniz olmak temizlige yaradi
akasya11
ben tatlı için geberiyorum bu aralar. Normalde şerbetli tatlıları ağzıma sürmem hayatta. Şimdi ne varsa canım istiyor. Yemiyorum ya da çok çok az yiyorum bebeğin damağının tatlıya alışmasından korkuyorum açıkçası.
Onun dışında tiksinmediysen ayran, peynir, süt ve balık tüket. Ben gebeliğin başında neyi sevdiysem tiksindim, neden tiksindiysem seviyorum şu an. Bir de hindistancevizi sütü bebiş için çok faydaliymis.
Canım oğlumda kilo kilo tatlı yedim ama hiç tatlı aramadı şöyle yoğurdu inek sütünü vs. verirken hiç şeker ve bebe büskivisi falan koymadım reddetmeden yedi korkma. tavsiyelerini denicem tiksinmiyorum saydıklarından fakat hergün yemeğide içim almıyor zorlucam artık :)
Canım oğlumda kilo kilo tatlı yedim ama hiç tatlı aramadı şöyle yoğurdu inek sütünü vs. verirken hiç şeker ve bebe büskivisi falan koymadım reddetmeden yedi korkma. tavsiyelerini denicem tiksinmiyorum saydıklarından fakat hergün yemeğide içim almıyor zorlucam artık :)
Hepsini her gün yeme. Ben bir ara her gün ayrana abandım. Tiksindim. Şimdi değiştire değiştire yiyorum. Şimdi şöyle düşün. Çocuğunun beslenmesi ve sağlığı için ne yediriyorsan, aynılarını ye ve uzak tuttuklarından uzak dur. Allah affetsin önüme yarım kilo baklava koysalar soluksuz yerim herhalde. Öyle bir istek.
Benim gözümün önünde, brokoli, ıspanak, pırasa falan seven bir çocuk hayali var. Ondan telaş ediyorum herhalde. Normalde bunları ben de aşırı derece severim.
kızlar nolur yardım edin şuan 12+5im salı doktora gidebilcem ancak..yani 13. haftanın son günü oluyor..bayram tatlilinden dolayı ikili tarama şimdiye kaldı..13. haftanın sonunda ikili tarama yaptıran var mı içiniz de? geç kalmış olur muyum.
kızlar nolur yardım edin şuan 12+5im salı doktora gidebilcem ancak..yani 13. haftanın son günü oluyor..bayram tatlilinden dolayı ikili tarama şimdiye kaldı..13. haftanın sonunda ikili tarama yaptıran var mı içiniz de? geç kalmış olur muyum.
Canım ben araştırmıştım 12_14 haftalar arası yapılıyor diye biliyom.hastanede ebe 13 hafta dedi.13 hafta içinde yaptır kaçırma.yaptıramasanda 3 test var onu yaptırırsın.
Kızıma hamıleyken amniyosentez yaptılar. Berbat bişeydi. Bir aya yakın sonuç bekledık. Öyle korkunç stresli bır dönemdiki. İnşallah gerek kalmaz bu defa. Çok sıkıntı yasadım çünkü o zaman.