kızlar nolur yardım edin şuan 12+5im salı doktora gidebilcem ancak..yani 13. haftanın son günü oluyor..bayram tatlilinden dolayı ikili tarama şimdiye kaldı..13. haftanın sonunda ikili tarama yaptıran var mı içiniz de? geç kalmış olur muyum.
Canım ben araştırmıştım 12_14 haftalar arası yapılıyor diye biliyom.hastanede ebe 13 hafta dedi.13 hafta içinde yaptır kaçırma.yaptıramasanda 3 test var onu yaptırırsın.
inşallah..ben yarın başka bir yere gideyimolmazsa boş yere beklemeyeyim..benim bebek önden gidiyor birazda şimdi de önden gittiyse 13 hafta geçmiştir bile..hayırlısı hakkımızdaa...
Benim de ikili testim yapılmadı daha biz zaten 5-6 gün geriden geliyoruz. Takvimi düzeltmedim. Doktor ilerleyen haftalarda gelişimi zamanını yakalar dedi. Yetişir mi yetişmez mi bilmiyorum o yüzden. Bir ara yaptırmam gerek diye düşünüyordum. Allah esirgesin, olumsuz çıksa da aldırmam. O yüzden yumuşadım bu konuda.
Şu an tek önceliğim sağlıklı ve canlı olduğunu görmek açıkçası. Yetişemezse de öyle olsun. Ne yapalım.
kızlar nolur yardım edin şuan 12+5im salı doktora gidebilcem ancak..yani 13. haftanın son günü oluyor..bayram tatlilinden dolayı ikili tarama şimdiye kaldı..13. haftanın sonunda ikili tarama yaptıran var mı içiniz de? geç kalmış olur muyum.
Benim de ikili testim yapılmadı daha biz zaten 5-6 gün geriden geliyoruz. Takvimi düzeltmedim. Doktor ilerleyen haftalarda gelişimi zamanını yakalar dedi. Yetişir mi yetişmez mi bilmiyorum o yüzden. Bir ara yaptırmam gerek diye düşünüyordum. Allah esirgesin, olumsuz çıksa da aldırmam. O yüzden yumuşadım bu konuda.
Şu an tek önceliğim sağlıklı ve canlı olduğunu görmek açıkçası. Yetişemezse de öyle olsun. Ne yapalım.
N'aber Cord mu olacaktı kuzum? Vallahi ne olsun yarını bekleyip duruyorum bebeği görmek için. Garip bir endişe var üzerimde. Ay seninle belirtilerimiz hep aynı olmuş. Ben de evi yıkıyorum iki gündür resmen. Bebek hissetmek yok. :/ Sanki hiç hamile değil gibiyim. Acaip.
Sen kiloları ver tabiî hanımefendi.
Ne yapacan manken anne mi olacaksın nedir.
N'aber Cord mu olacaktı kuzum? Vallahi ne olsun yarını bekleyip duruyorum bebeği görmek için. Garip bir endişe var üzerimde. Ay seninle belirtilerimiz hep aynı olmuş. Ben de evi yıkıyorum iki gündür resmen. Bebek hissetmek yok. :/ Sanki hiç hamile değil gibiyim. Acaip.
Sen kiloları ver tabiî hanımefendi.
Ne yapacan manken anne mi olacaksın nedir.
Ford da fena olmamış ama
Ne mankeni benden büyük beden mankeni our anca . Başta sigarasizliktan aldığım o kilolarından yürüyüş yapıyorum iyi geliyor. Yarın doktordan gelince kalan işleri de yapicam. Bayram temizliği anca bende.
Ne zaman hissetcez sende? Hatta kim önce hissedecek iddia yapalım. Kazanana bi paket bebek bezi
İşte hamilelikle ilgili şaşırtıcı durumlardan bazıları:
1
Yuva Kurma İçgüdüsü Hamile kadınların çoğu yuva kurma içgüdüsünü hissederler, yani temizlik ve dekorasyon işlerine girişerek evlerini bebek için hazırlama konusunda güçlü bir istek duyarlar
Ya da siz de, örneğin dolapların, çekmecelerin içini düzenlemek gibi zaman ayıramadığınız bazı projelerinizi tamamlamak istiyor olabilirsiniz
Doğum tarihiniz yaklaştıkça, kendinizi mutfak dolaplarını temizlemek ya da duvarları silmek gibi, hamileliğin dokuzuncu ayında yapılabileceğini aklınızdan bile geçirmeyeceğiniz işleri yaparken bulabilirsiniz! Doğum sonrası iyileşmek ve bebeğinize bakmak için daha fazla zamanınızın kalmasını sağlaması nedeniyle bu evi hazırlama isteğiniz faydalı olabilir, ancak aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz
bende öyle sanıyordum onun için rahattım..ama gelince elimdeki kağıtlara felan faktım araştırınca da çoğu yerde 13. hafta bitenede kadar yazınca panik oldum ister istemez.
Ford da fena olmamış ama
Ne mankeni benden büyük beden mankeni our anca . Başta sigarasizliktan aldığım o kilolarından yürüyüş yapıyorum iyi geliyor. Yarın doktordan gelince kalan işleri de yapicam. Bayram temizliği anca bende.
Ne zaman hissetcez sende? Hatta kim önce hissedecek iddia yapalım. Kazanana bi paket bebek bezi
Sen bu gidişle doğuma kadar kilo almaz. Doğumda da hazırda olanları verirsin.
Ay bilmiyorum. Kelebek gibi kanat çırpsa, arı gibi vizildasalar keşke bir an önce. Az önce kasılma oldu yine yemin ediyorum sevindim ya şaka gibi. Çok tedirginim bakma.
Kız ne bezi. Deniz'e emzik zinciri yaptırırım ben ismine özel. Yeter ki anasını kafes dövüşçüsü gibi tekmelesin hemen.
Ha bak ne buldum bu arada. Pratik bebek arabası istiyorduk ya.
bende öyle sanıyordum onun için rahattım..ama gelince elimdeki kağıtlara felan faktım araştırınca da çoğu yerde 13. hafta bitenede kadar yazınca panik oldum ister istemez.
Sen bu gidişle doğuma kadar kilo almaz. Doğumda da hazırda olanları verirsin.
Ay bilmiyorum. Kelebek gibi kanat çırpsa, arı gibi vizildasalar keşke bir an önce. Az önce kasılma oldu yine yemin ediyorum sevindim ya şaka gibi. Çok tedirginim bakma.
Kız ne bezi. Deniz'e emzik zinciri yaptırırım ben ismine özel. Yeter ki anasını kafes dövüşçüsü gibi tekmelesin hemen.
Ha bak ne buldum bu arada. Pratik bebek arabası istiyorduk ya.
Var var gelmiş Türkiye'ye. 1.500 distributor fiyatı. Tek kötü yanı 13 kg/81 cm yani 1 yaştan sonra kullanılmıyor. 1+ yaş için oturma aparatı olsa ekstra hiç düşünmem. Bir dünya ödül almış. Bu haliyle bile düşündüm. Sonradan baston alırım diye. Çok pratik.