2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Kız bununla Kars'ta gezsem millet totosuyla güler herhalde bana. Aksinde çok güzel. Karşıyaka'da kullanan görmüştüm bundan.

Ben bitane Stokke Crusi buldum. Sıfır ama tekerleginde defo var diye çok uyguna veriyorlar. Firma tekerleği değişse sadece hemen alırdım ama komple şasi değişir diyor sorduklarim. O zaman da sıfırı fiyatına gelir zaten. :/ Yoksa havada kapacaktım.

Kızlar şu sol kadığımdaki batma çok korkutuyor beni yaa
o bende de oluyor canım..doktorda ultrasonda hep soldan bakıyor..bebiş solda olunca cinsiyetinin ne olma ihtimali fazla oluyordu biliyor musun?ayrıca doktorum mesaj attı ikili tarama testi için şuan gelmen sıkıntı olmaz dedi sali gitcem bende artık..inşallah testlerimiz de temiz çıkar..

Ben de salı günü yaptıracağım canım inşallah hayırlı haberler alırız

oooo bakıyorum da bensiz sohbetler akmış gitmis ben deli gibi tatlı yiyorum hatungiller ye tatlıyı dogur Hakkı'yı demişler ☺ ikili testleriniz iyi cıkacak inşallah dua ediyorum hepinize tek tek

D dorti , canim benim de cok agrim, batmalarim oluyor. Hatta dün agridan kipirdayamadim bir süre. Bazen cok korkuyorum, bir şey oldu herhalde diyorum. Agri gecince rahatliyorum.
Kabizlik da cok ben de, sanirim gaz falan da sikistiriyor.
Kontrolum bu ayin sonunda, daha cok var, korkuyorum zaman zaman. Allah esirgesin.

Ben ilk gebeligimde deli gibi sakindim, canım istedi, dayanabildigim kadar yemeyeyim dedim. Sonra 26. Haftada seker cikinca kalakaldim tatlisiz.
Muhtemelen bunda da cikar, o yuzden canım istediği surece yiyorum. Zaten olculu bir insanim, sorun olmaz umarim. 2 dilimcik baklava yedim yani nolur ki ondan :)

Benim canım bayağı kontrolsüz istiyor Esra. :/ Zaten almam gerekenden fazla fazla kilo aldım. Felaket tellalı doktorumun uyardığı her şey de gerçek oldu, ondan korkuyorum aslında. Hiç yukselmeyen tansiyonum bile yükseldi. Şimdi çok canım isterse bitter çikolata yiyorum. Tansiyona da iyi geliyormuş.

Bende de insulin direnci var kesin gebelik sekeri cikacak..kabızlık da cabasi bir gram su icemiyorum vallahi... hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah

Yürüyemıyorum çok kötü batıyor. Bişey yoktur değilmi yaa. Geçmedı gıttı. Kabızda değilim. Gazda değil bu. İnşallah bişey yoktur

İnşallah canım. Bende tedırgınım hayırlısıyla şu testlerı falan bır atlatsaydık. Ohh deseydık

Bebek soldaysa genelde erkek dıyolar. Ama hiç belli olmuyor. Oyuzden ne desek yanlış olur canım. Senındemı sol tarafında şişlik var

Benım bu sancı bugun baslafı gecer dıye umursamadım. Ama ıyıce arttı. Şimdi ayaga kalkınca sol kadığım çok acıyor byurutmuyor bile. Korkuyorum kızlar
Ben de aslında oldukça yavas hareket ediyorum. Yavasca kalkiyorum yerimden ama kalkarken kasigima bir agri giriyor, bir sure toparlayamiyorum. Ve benim de en cok sol tarafima giriyor agri.
Demek ki olabiliyor, ikimiz de benzer seylerden şikayet ediyoruz.
Insallah guzel haberler alirsin yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…