devlet canım çalıştığım hastane, erkek meraklısı kocam (kendisi de aynı hastanede röntgen teknisyeni) samimi olduğu başka bir radyoloji uzmanına baktırdı o da bariz bir çıkıntı görmüyorum % 51 kız dedi benimki hala ısrar ediyor şurası pipi şunlar testis diye nasıl sinir oldum ya Allah a tekrar dua ettim inşallah kızdır diye bir oğlu var hala doymuyor erkeğe...
GunYdin kızlar igne batmasi olmustu dun sol tarafta bugun daha olmadi insallahta olmaz hepiniz tatilden dondunuz sıra bende bende 5 saatlik yola gidicem yolla cikmadan doktora gorunsem mi hani bi tehlike fln varmi gidebilirmiyim diye gerci onlara gore hersey sertbes:)
Bbugza
geçmiş konuları inceliyordum okuyunca çok şaşırdım üzüldüm öncelikle hakkında ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin, onu da gönlünü razı eylesin... ben evleneli 4 yıl oldu canım şu zaman olmuş evliliğimin oturmadığını bile düşünüyorum bazen, zor günler zor zamanlar oldu oluyor da ama güzel şeyler emek istiyor, zaman istiyor üstelik birde kuzucuk var, olayları yaşayan sensin sen en doğrusunu seçersin böyle kararlar kolay kolay alınmıyor demem o ki eğer düzeltilebilecek ya da şans verebileceğin bir durum varsa tekrar denemendir... imtihan dünyası kimsenin hayatının dört dörtlük değil herkesin farklı ama mutlaka bir sıkıntısı vardır, yok eğer düzeltilemeyecek durumda ise zaten ayakları üstünde duran güçlü bir bayansın ailende yanında bu süreci en kolay şekilde atlatmanı dilerim
canım kayseri mutfağından ince bazlama üzeri kıyma soğan domates salça soslu nefis bir tat ister yoğurtla ister limonla yiyebilirsin çok fena canım çekti benimde yazmışlar, canı çekenler kızmasın bana
evde olsam inan başına geçicem ama işteyim eve gidince de kuzucuk kucağımdan inmez daha cumartesi geldim kayseriden, o kadar sordular canın ne çekiyor yapalım edelim diye hiç aklıma gelmedi taaki burayı okuyana kadar, bende epeydir yemedim çok fena oldum