ayy yok balıkesirliyim. üniversiteden sonra ankarada kaldım. Buradaki bir yerde keşfettim yağlamayı. biz ottan başka bişi bilmiyoz. ne güzel şeyler var yaaa. Canım ülkem
canım herkes tatile çıktı bayramda :) bir birbuçuk saatte bir arabayı durdurup 10-15dk yürü doktorlarda bu şekilde izin veriyorlar zaten. birşey olmaz inşallah.
Merhaba kızlarr :) bende şuan 12 haftalık hamileyim istanbulda yaşıyorum. Bu ikinci hamileliğim ilkinde çok erkenden düşük yaptım malesef. Kesem gözüktü değerlerim güzel, mide bulantım hafifledi. Koku hassasiyetim tavandı evde duramıyordum çıldırıyodum nerdeyse şimdi oda hafifledi arada oluyor. Bu şeyler bitsede hamileliğim tadını çıkarsamm buarada ümraniye afiyet hastanesi doktor emine eray ateşliye gidiyorum doğumda çok bilindik bi hastane şimdiden kendimi tanıtıyorum çünkü uzunca bir süre bu postta olacağım :)))
Kontrole 2_3 gün vardı sabah sancım vardı kanama olunca bişeylerin ters gittiğini anladım hemen hastaneye gittik kalbi durmuş öldüğü için zehirlenceksin dediler ben daha olayin şokundayken ameliyata girdim.çok kötü bir gündü Allah bidaha yaşatmaz inşallah.kıyafet almaya bile başladım..
İyiyim canım herşeye rağmen gezip tatil yapmaya çalışıyorum. Tansiyonum düşüyor sürekli özellikle küçüğü 4 e sabitledi kendini gözüm kararıyor doktora sordum sıcaklardan oluyor normal ama bayılacak kadar oluyorsa şekerden olabilir dedi şekeri tuzu tamamen kesti hayatımda yapmadığım diyeti yaptırıyor bana pislik adam Az yiyince gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi.
Sen nasılsın
Kızlar aklıma takıldı bu kasık batması. Banada çok oluyor ama ben her battığında bebeğim iyi diye seviniyorum yanlış mı düşünüyorum acaba herkes korkmuş bu durumdan? Bir de 2 gündür kasık batmasından farklı birşeyler daha hissediyorum ama çok erken değip yormuyorum. Tatil yaradı gibi tostosa
İyiyim canım herşeye rağmen gezip tatil yapmaya çalışıyorum. Tansiyonum düşüyor sürekli özellikle küçüğü 4 e sabitledi kendini gözüm kararıyor doktora sordum sıcaklardan oluyor normal ama bayılacak kadar oluyorsa şekerden olabilir dedi şekeri tuzu tamamen kesti hayatımda yapmadığım diyeti yaptırıyor bana pislik adam Az yiyince gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi.
Sen nasılsın
12 haftalik gebeyim..Beni biraksaniz aksama kadar uyurum da Deniz gibi 16 aylik kizim var 06:30 oldu mu gozler aciliyor
Suan yanimda 1 saattir uyumaya devam ediyor cok saskinim
Bende de romatizmal Ağrı'lar var. Normalde kas gevsetiviyle masaj yapar eşim sıcak tutarız baya hafifler ama şimdi yasak diye kullanamıyorum uykuya geçmem 2 saati buluyor ağrıdan. Keşke yasak olmasa
Kiz ne beceriklisin sen yaaa. Biz anca resimden begenir para biriktiriiz almak icin sen kendin yapmissin masalllah. Eline saglik. Bebis nasil. Is yaptigina gore iyisin galiba.
Merhaba kızlarr :) bende şuan 12 haftalık hamileyim istanbulda yaşıyorum. Bu ikinci hamileliğim ilkinde çok erkenden düşük yaptım malesef. Kesem gözüktü değerlerim güzel, mide bulantım hafifledi. Koku hassasiyetim tavandı evde duramıyordum çıldırıyodum nerdeyse şimdi oda hafifledi arada oluyor. Bu şeyler bitsede hamileliğim tadını çıkarsamm buarada ümraniye afiyet hastanesi doktor emine eray ateşliye gidiyorum doğumda çok bilindik bi hastane şimdiden kendimi tanıtıyorum çünkü uzunca bir süre bu postta olacağım :)))