2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ayy yok balıkesirliyim. üniversiteden sonra ankarada kaldım. Buradaki bir yerde keşfettim yağlamayı. biz ottan başka bişi bilmiyoz. ne güzel şeyler var yaaa. Canım ülkem
evet mutfak zengin çok güzel tatlar var yağlamada süper bişeydir siz yazınca benimde canım çekti kesin yemeliyim

canım herkes tatile çıktı bayramda :) bir birbuçuk saatte bir arabayı durdurup 10-15dk yürü doktorlarda bu şekilde izin veriyorlar zaten. birşey olmaz inşallah.
bu sene turkiye ye de gelemiyorum ucaktan korkuyorum birde bu halde kotu olurum diye kizim icin araba yolculugununa katlanacam mecbur

oo iyimiş senin kilon :) maşallah diim.. o zaman ben kendime yanayım. ben de kilo almadım ama kilolu başladım hamileliğe 70 im şimdi

ooo kilolu başlamışın ama kontrollü gidersen çok almazsın ben 2015 mart annesiyim 64 le başlayıp 71 le doğuma gitmiştim kuzucukta 3600

Merhaba kızlarr :) bende şuan 12 haftalık hamileyim istanbulda yaşıyorum. Bu ikinci hamileliğim ilkinde çok erkenden düşük yaptım malesef. Kesem gözüktü değerlerim güzel, mide bulantım hafifledi. Koku hassasiyetim tavandı evde duramıyordum çıldırıyodum nerdeyse şimdi oda hafifledi arada oluyor. Bu şeyler bitsede hamileliğim tadını çıkarsamm buarada ümraniye afiyet hastanesi doktor emine eray ateşliye gidiyorum doğumda çok bilindik bi hastane şimdiden kendimi tanıtıyorum çünkü uzunca bir süre bu postta olacağım :)))

canım Allah yardımcın olsun zor süreç inşallah sağlıkla atlatır yeniden sağlıkla hamile kalmanı nasip eder Rabbim

İyiyim canım herşeye rağmen gezip tatil yapmaya çalışıyorum. Tansiyonum düşüyor sürekli özellikle küçüğü 4 e sabitledi kendini gözüm kararıyor doktora sordum sıcaklardan oluyor normal ama bayılacak kadar oluyorsa şekerden olabilir dedi şekeri tuzu tamamen kesti hayatımda yapmadığım diyeti yaptırıyor bana pislik adam Az yiyince gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi.
Sen nasılsın

Kızlar aklıma takıldı bu kasık batması. Banada çok oluyor ama ben her battığında bebeğim iyi diye seviniyorum yanlış mı düşünüyorum acaba herkes korkmuş bu durumdan? Bir de 2 gündür kasık batmasından farklı birşeyler daha hissediyorum ama çok erken değip yormuyorum. Tatil yaradı gibi tostosa

yaa Allah yardımcin olsun canım ya inşallah gecer tum sıkıntılarin ben iyiyim 3 gündür bel ağrısi çekiyorum

12 haftalik gebeyim..Beni biraksaniz aksama kadar uyurum da Deniz gibi 16 aylik kizim var 06:30 oldu mu gozler aciliyor
Suan yanimda 1 saattir uyumaya devam ediyor cok saskinim
Ah canim uykusuz gunler gelicek demek. Sana da kolay gelsin.
Ben ilk hamileliğimde öyleydim. Sonuç hiç uyumayan bir bebek

Bunda çok uykum var bu seferde oğlum bırakmıyor
Kiz dilini issir uyumayan bebek demeyelim. Sever bunlar uykuyu sadece erken kalicak teyzesi. Sonra inek gibi uyur insallah
Günaydın canım bende 12 lere kadar uyurdum ama maalesef her gun 7 de ayaktayim bıktım valla şuan pastane de kahvaltı ediyorum
Bir tek dagda kamptayken erken kalkardim daha once o da temiz hava etkisi. Bu cocuk dagci olacak anasi gibi.
Hastaneden yaziyorum. Detaylar bir sonraki postta :)))) bekle azcik
Bende de romatizmal Ağrı'lar var. Normalde kas gevsetiviyle masaj yapar eşim sıcak tutarız baya hafifler ama şimdi yasak diye kullanamıyorum uykuya geçmem 2 saati buluyor ağrıdan. Keşke yasak olmasa
Bi kere surdum aksam. Sabaha hicbisey kalmadi. Kendi doktorumla gorusmedim henuz. Ama riske atmicam daha da surmem.
Kiz ne beceriklisin sen yaaa. Biz anca resimden begenir para biriktiriiz almak icin sen kendin yapmissin masalllah. Eline saglik. Bebis nasil. Is yaptigina gore iyisin galiba.

Merhaba,

hayrlı olsun,sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…