2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende herşeyimi kendim yapmak istiyorum elimden geliyor. Şu cinsiyeti kesinleştirsek hemen başlıcam zaten anca yetişir bende uzun süre adapte olamıyorum uyku basıyor şimdiden başladım aslında ama kendime iğne oyasından mevlüt örtüsü yapıyorum doğumdan sonra kullanmak için baybnest bende yapıcam kumaşım bile hazır süslemesindeki renklere karar vermek için bekliyorum mama önlükleri işlicem etaminden falan falan ilk bebekde nedense cahillikmi desem acemilikmi desem hiç bir çabam yoktu alırım olur biter diyorudum ama bu sefer herşeyi kendim yapmak istiyorum inşallah yetişir son aylarda insan oturmakda bile zorlanıyor çünkü.

ayy hadi maşallah diyorum. belki de kafadan ayağa kadar ölçmüşlerdir kuzum. doktor herşey yolunda dediyse ona inan. erkek bebekler mi daha hızlı uzuyordu öyle birşey okudum sanki.

hayırlısı artık ne yapayım

ayy hadi maşallah diyorum. belki de kafadan ayağa kadar ölçmüşlerdir kuzum. doktor herşey yolunda dediyse ona inan. erkek bebekler mi daha hızlı uzuyordu öyle birşey okudum sanki.
Aynen canım erkek bebeklerin gelişimi daha hızlı oluyormuş başlarda kızlar daha topalakmış diye duydum bende

Bende altı yedı saatlık yola gıtyım geldım arabayla. Ayaklarını uzat rahat otur. Arada bırde mola verın. Bıraz yuru mutlaka. Korkma rahat ol
artik oyle yapicam ben iste araba kullanmayinca migdem bulaniyor sofor koltugunda sorun yok ama onde arkada migdem bulaniyor o kadar yol da araba kullanamam hayirlisi olmadi yokdan geri donerim :)

anladım canım ama uçak en rahat yolculuk. yine de sen bilirsin tabiki. o zaman mutlaka dinlene dinlene gel arabada
ucak rahat evet ama kasiyorum kendimi uckata beni gorseniz bildigim bilmedigim butun dualari okuyorum :)

Ben kiza benzettim :)) tabiki tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah takvimdeki boy ve kilo dogru gidiyor 26 grm 54.mm yaziyor senin takvimde canim

Son düzenleme:
Canim doktor kotu birsey gorse soylerdi gayette saglikli gorunuyor deniz masallah cok tatli eger bi tane cocuk dusunuyorsan inşallah kizin olur ömur boyunca sana her zaman yoldaslik yapar esinle olan sorunlarinizida kisa zamanda cozersiniz

maşallah kuzuya bende yarın gideceğim darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah

Ben kiza benzettim :)) tabiki tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah takvimdeki boy ve kilo dogru gidiyor 26 grm 54.mm yaziyor senin takvimde canim
Evet 54 mm olmalı usg kağıdında 11.7 cm yazio. Akıl kalmadı kafada Dr söyledi bibsayi ama hatırlayamıyorum su an. Kan sonucunu alırken sorarim artık.
Canim doktor kotu birsey gorse soylerdi gayette saglikli gorunuyor deniz masallah cok tatli eger bi tane cocuk dusunuyorsan inşallah kizin olur ömur boyunca sana her zaman yoldaslik yapar esinle olan sorunlarinizida kisa zamanda cozersiniz
Birini anca yapabildik :) iki isterim de şunu bi halledelim saglikla da.
maşallah kuzuya bende yarın gideceğim darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah
Amin canım hepimize inşallah.

Ikili sonuctada yazar boy canim birde ferebthcg 50 ustu ise kiz alti ise erkek diyorlar bende tuttu ikiz kizlarima hamileyim rabbim nasip ederse insallah saglikla cumlemize nasip etsin rabbim

Ağzın bal yesin.parmaklarin dert görmesin şekerim. Erkektir di mi :))))

Aynen canım erkek bebeklerin gelişimi daha hızlı oluyormuş başlarda kızlar daha topalakmış diye duydum bende
Bunun kolu bacağı hareketliydi hep. Bi de zipliyodu astronot gibi :)))) erkek o zaman mi acaba

. Yok canım dikkat ediyordum zaten ne zamandır uğraşıyorduk ilk gebeliğimdi.birden oldu herşey.
Canim benim hic canini sıkma.ilk hamileliklerde bebek vucuda yabanci geldigi icin dusukle sonuclanabiliyor.ne guzel bak hamile kalabiliyorsun.her zaman daha beterini dusunmek lazim.benim arkadasim var esinde hic sperm bulamadilar yinede bir umut drdalar.gor bak bir kac ay icinde yine hamile kalacaksin.sana tavsiyem şu pihtilasma tahlilleri var onlari yaptir derim.bir sorun cikarsa hamile kaldiginda doguma kadar igne yapiliyorsun.en azindan bir sorun varsa bundan sonraki bebegini kaybetmemis olursun.fakulteye git bir arastirilsin.

kuzum gözün aydın maşallah kocaman yapmışsın Deniz i Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Sen hamilelik takvimindeki boya kiloya takilma.onunla uyusmuyor zaten.benim ilkindede bundada hic uyusmadi hep onden giderdi

Sen hamilelik takvimindeki boya kiloya takilma.onunla uyusmuyor zaten.benim ilkindede bundada hic uyusmadi hep onden giderdi
Dr bakarken dedi crl su kadar cmdiye sekretere ama ben salak siritmaktan ağlamaktan kafamda tutamamisim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…