aferim bize... aş ermeyenleri de erdirdik. tepriiikk ediyorummm
Bende herşeyimi kendim yapmak istiyorum elimden geliyor. Şu cinsiyeti kesinleştirsek hemen başlıcam zaten anca yetişir bende uzun süre adapte olamıyorum uyku basıyor şimdiden başladım aslında ama kendime iğne oyasından mevlüt örtüsü yapıyorum doğumdan sonra kullanmak için baybnest bende yapıcam kumaşım bile hazır süslemesindeki renklere karar vermek için bekliyorum mama önlükleri işlicem etaminden falan falan ilk bebekde nedense cahillikmi desem acemilikmi desem hiç bir çabam yoktu alırım olur biter diyorudum ama bu sefer herşeyi kendim yapmak istiyorum inşallah yetişir son aylarda insan oturmakda bile zorlanıyor çünkü.İyiyim şükür bir sorun yok. Benim bir arkadaşımın yeni bebeği oldu ona yaptıklarım çok güzel oldu oda hep senin bebeğin olsa yaşar herşey yaparsın diyordu ama biraz tembelim bir iki uğraşıp ara veriyorum tembelliğe alıştım. Ona bebek şekeri yaptım keçeden, bu baybe nest denen yatak gibi şeyden yaptım odasına perde diktim, beşiğine yan korumalar diktim. Kendiminkini daha pek bişey yaptım sayılmaz. Ama daha erken zaten. Ben el sanatları mezunuyum onunda etkisi var.
Doktorun cinsiyetle ilgili birşey dedi mi hiç. Kardeşimin eşide hamile bugün erkek demiş doktor bende önemli değil diyorum ama merak ettim bizimki ne acep biz kıza çok adapte olduk ama süperiz yapar mı acep
ayy hadi maşallah diyorum. belki de kafadan ayağa kadar ölçmüşlerdir kuzum. doktor herşey yolunda dediyse ona inan. erkek bebekler mi daha hızlı uzuyordu öyle birşey okudum sanki.Eki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
İşte bebek Deniz teyzeleri. Cinsiyet söylemedi. Polisi yukardaymis gorunmuomus. Ense kalınlığı mm dedi ama unuttum. Sınırlar içindeymis. Burun kemiği var. Kan verdim onun sonuçları çıkacak yine gidicem. Doktor herşey yolunda görünüyor dedi. Boyu usg kağıdında 11.7 cm yazio. Çok diil mi? 5-6 cm olması gerek diye biliyorum ben. Şimdilik herşey yo!unda çok şükür.
Babasıyla da sevinçten sarildik ya arada o da kaynadi.
hayırlısı artık ne yapayımTarihe göre yine erkek canım 2009 3. Ay tek sene 2017 tek sene hemde oğlunun doğum gününden önce doğacak erkek ..... ama ben dualar dan dolayi farklı olacağını düşünüyorum çok kız istediysen kız bebeğin olur ....ama sene hesabina göre yine erkek olur canim
Aynen canım erkek bebeklerin gelişimi daha hızlı oluyormuş başlarda kızlar daha topalakmış diye duydum bendeayy hadi maşallah diyorum. belki de kafadan ayağa kadar ölçmüşlerdir kuzum. doktor herşey yolunda dediyse ona inan. erkek bebekler mi daha hızlı uzuyordu öyle birşey okudum sanki.
artik oyle yapicam ben iste araba kullanmayinca migdem bulaniyor sofor koltugunda sorun yok ama onde arkada migdem bulaniyor o kadar yol da araba kullanamam hayirlisi olmadi yokdan geri donerim :)Bende altı yedı saatlık yola gıtyım geldım arabayla. Ayaklarını uzat rahat otur. Arada bırde mola verın. Bıraz yuru mutlaka. Korkma rahat ol
ucak rahat evet ama kasiyorum kendimi uckata beni gorseniz bildigim bilmedigim butun dualari okuyorum :)anladım canım ama uçak en rahat yolculuk. yine de sen bilirsin tabiki. o zaman mutlaka dinlene dinlene gel arabada
Ben kiza benzettim :)) tabiki tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah takvimdeki boy ve kilo dogru gidiyor 26 grm 54.mm yaziyor senin takvimde canimEki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
İşte bebek Deniz teyzeleri. Cinsiyet söylemedi. Polisi yukardaymis gorunmuomus. Ense kalınlığı mm dedi ama unuttum. Sınırlar içindeymis. Burun kemiği var. Kan verdim onun sonuçları çıkacak yine gidicem. Doktor herşey yolunda görünüyor dedi. Boyu usg kağıdında 11.7 cm yazio. Çok diil mi? 5-6 cm olması gerek diye biliyorum ben. Şimdilik herşey yo!unda çok şükür.
Canim doktor kotu birsey gorse soylerdi gayette saglikli gorunuyor deniz masallah cok tatli eger bi tane cocuk dusunuyorsan inşallah kizin olur ömur boyunca sana her zaman yoldaslik yapar esinle olan sorunlarinizida kisa zamanda cozersinizEki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
Evet 54 mm olmalı usg kağıdında 11.7 cm yazio. Akıl kalmadı kafada Dr söyledi bibsayi ama hatırlayamıyorum su an. Kan sonucunu alırken sorarim artık.Ben kiza benzettim :)) tabiki tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah takvimdeki boy ve kilo dogru gidiyor 26 grm 54.mm yaziyor senin takvimde canim
Birini anca yapabildik :) iki isterim de şunu bi halledelim saglikla da.Canim doktor kotu birsey gorse soylerdi gayette saglikli gorunuyor deniz masallah cok tatli eger bi tane cocuk dusunuyorsan inşallah kizin olur ömur boyunca sana her zaman yoldaslik yapar esinle olan sorunlarinizida kisa zamanda cozersiniz
Amin canım hepimize inşallah.maşallah kuzuyabende yarın gideceğim darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah
Ikili sonuctada yazar boy canim birde ferebthcg 50 ustu ise kiz alti ise erkek diyorlar bende tuttu ikiz kizlarima hamileyim rabbim nasip ederse insallah saglikla cumlemize nasip etsin rabbimEvet 54 mm olmalı usg kağıdında 11.7 cm yazio. Akıl kalmadı kafada Dr söyledi bibsayi ama hatırlayamıyorum su an. Kan sonucunu alırken sorarim artık.
Birini anca yapabildik :) iki isterim de şunu bi halledelim saglikla da.
Amin canım hepimize inşallah.
Ağzın bal yesin.parmaklarin dert görmesin şekerim. Erkektir di mi :))))ayy hadi maşallah diyorum. belki de kafadan ayağa kadar ölçmüşlerdir kuzum. doktor herşey yolunda dediyse ona inan. erkek bebekler mi daha hızlı uzuyordu öyle birşey okudum sanki.
Bunun kolu bacağı hareketliydi hep. Bi de zipliyodu astronot gibi :)))) erkek o zaman mi acabaAynen canım erkek bebeklerin gelişimi daha hızlı oluyormuş başlarda kızlar daha topalakmış diye duydum bende
Amin canım aminIkili sonuctada yazar boy canim birde ferebthcg 50 ustu ise kiz alti ise erkek diyorlar bende tuttu ikiz kizlarima hamileyim rabbim nasip ederse insallah saglikla cumlemize nasip etsin rabbim
Canim benim hic canini sıkma.ilk hamileliklerde bebek vucuda yabanci geldigi icin dusukle sonuclanabiliyor.ne guzel bak hamile kalabiliyorsun.her zaman daha beterini dusunmek lazim.benim arkadasim var esinde hic sperm bulamadilar yinede bir umut drdalar.gor bak bir kac ay icinde yine hamile kalacaksin.sana tavsiyem şu pihtilasma tahlilleri var onlari yaptir derim.bir sorun cikarsa hamile kaldiginda doguma kadar igne yapiliyorsun.en azindan bir sorun varsa bundan sonraki bebegini kaybetmemis olursun.fakulteye git bir arastirilsin.. Yok canım dikkat ediyordum zaten ne zamandır uğraşıyorduk ilk gebeliğimdi.birden oldu herşey.
kuzum gözün aydın maşallah kocaman yapmışsın Deniz i Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahEki Görüntüle 1856978
Eki Görüntüle 1856978
Sen hamilelik takvimindeki boya kiloya takilma.onunla uyusmuyor zaten.benim ilkindede bundada hic uyusmadi hep onden giderdiEvet 54 mm olmalı usg kağıdında 11.7 cm yazio. Akıl kalmadı kafada Dr söyledi bibsayi ama hatırlayamıyorum su an. Kan sonucunu alırken sorarim artık.
Birini anca yapabildik :) iki isterim de şunu bi halledelim saglikla da.
Amin canım hepimize inşallah.
Amin canım hepimize inşallahkuzum gözün aydın maşallah kocaman yapmışsın Deniz i Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Beni etiketle ama öğrendiğinde sene hesabı yaptığımi hatirlat bakalım sendede tutacakmihayırlısı artık ne yapayım
Dr bakarken dedi crl su kadar cmdiye sekretere ama ben salak siritmaktan ağlamaktan kafamda tutamamisim :))))Sen hamilelik takvimindeki boya kiloya takilma.onunla uyusmuyor zaten.benim ilkindede bundada hic uyusmadi hep onden giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?