2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyiyim şükür bir sorun yok. Benim bir arkadaşımın yeni bebeği oldu ona yaptıklarım çok güzel oldu oda hep senin bebeğin olsa yaşar herşey yaparsın diyordu ama biraz tembelim bir iki uğraşıp ara veriyorum tembelliğe alıştım. Ona bebek şekeri yaptım keçeden, bu baybe nest denen yatak gibi şeyden yaptım odasına perde diktim, beşiğine yan korumalar diktim. Kendiminkini daha pek bişey yaptım sayılmaz. Ama daha erken zaten. Ben el sanatları mezunuyum onunda etkisi var.
Doktorun cinsiyetle ilgili birşey dedi mi hiç. Kardeşimin eşide hamile bugün erkek demiş doktor bende önemli değil diyorum ama merak ettim bizimki ne acep biz kıza çok adapte olduk ama süperiz yapar mı acep

Bu arada babam kayserili ama yağlama yemedim hiç kayseri diyince aklıma pastırma sucuk mantı geliyor hepinize afiyet olsun , ilk üç ayda 3 kilo almışım, yağlama yemesem iyi olur gibi

bu sene turkiye ye de gelemiyorum ucaktan korkuyorum birde bu halde kotu olurum diye kizim icin araba yolculugununa katlanacam mecbur
anladım canım ama uçak en rahat yolculuk. yine de sen bilirsin tabiki. o zaman mutlaka dinlene dinlene gel arabada

ooo kilolu başlamışın ama kontrollü gidersen çok almazsın ben 2015 mart annesiyim 64 le başlayıp 71 le doğuma gitmiştim kuzucukta 3600
evet benim de hedefim 6-7 kilo çok almasam iyi hatta sağlıklı olacak. daha almadım ama galiba kilo alma işi ileriki aylarda oluyor değil mi?

kayseriye gittiğimizde teyzem hergün bir hamur işi yapardı erinmezdide mantı yağlama sıkma ıımm ıımm ay o günler geldi aklıma kaç senedir yemedimde
ben de bayaaadır yemedim. eşime dedim bugün gidelim yemeye diye o da ödü kopuyo sağlıksız beslencem gereksiz kilo alcam diye o yüzden olmaz dedi. elimde hıyar limona bandıra bandıra onu yiyorum şuan

Bu arada babam kayserili ama yağlama yemedim hiç kayseri diyince aklıma pastırma sucuk mantı geliyor hepinize afiyet olsun , ilk üç ayda 3 kilo almışım, yağlama yemesem iyi olur gibi

canım bulsak afiyet olacak inşallahöyle bir güzelliği nasıl tatmazsın büyük kayıp
maşallah ilk trimester için iyi kilo almışınnormalde kilo alımı ikinci trimesterde daha hızlı olur

evet benim de hedefim 6-7 kilo çok almasam iyi hatta sağlıklı olacak. daha almadım ama galiba kilo alma işi ileriki aylarda oluyor değil mi?
ikinci 3 aylık dönemde hızlı olduğu söyleniyor canım, gene de bünye meselesi

B bugza hastanedemısın canım. Benım randevu üç bucukta
Senin daha bir saatin var. Bn eve geldim.
Canım benim tesekkur ederim. Bugün hastanede birlikteydi. Eve bıraktı beni okulda minik bi bahcemiz var sulamaya gitti. Ugrayayim mi akşama dedi uğra dedim. Bebeğimizin oluşu ayrılmayı zorlaştırıyor. Konusucaz bir kere daha.
ayy yok kızmak olurmu ama ağzımın suları durmuo lahmacun alıp sarımsaklı yogurla götürsem aynı işi görürmüyüm diye düşünmeye başladım
Ya bak yaaaaa. Lahmacun geldi aklıma. Offfff!!!!
Yok söylemedi. Kan sonuçları çıkınca gel yine bi daha bakarız dedi.
B bugza çocuğun düğün günü yazacaksın herhalde detayları.
Catladin di mi ahahahahaha

aferim bize... aş ermeyenleri de erdirdik. tepriiikk ediyorummm

18.03.2009 canım oğlumun doğum tarihi ay inşallah kızdır ya
Tarihe göre yine erkek canım 2009 3. Ay tek sene 2017 tek sene hemde oğlunun doğum gününden önce doğacak erkek ..... ama ben dualar dan dolayi farklı olacağını düşünüyorum çok kız istediysen kız bebeğin olur ....ama sene hesabina göre yine erkek olur canim

canım çok sevindim inşallah aşarsınız

İşte bebek Deniz teyzeleri. Cinsiyet söylemedi. Polisi yukardaymis gorunmuomus. Ense kalınlığı mm dedi ama unuttum. Sınırlar içindeymis. Burun kemiği var. Kan verdim onun sonuçları çıkacak yine gidicem. Doktor herşey yolunda görünüyor dedi. Boyu usg kağıdında 11.7 cm yazio. Çok diil mi? 5-6 cm olması gerek diye biliyorum ben. Şimdilik herşey yo!unda çok şükür.
Babasıyla da sevinçten sarildik ya arada o da kaynadi.

Eklentiler

• 14682373128581675368388.webp
    10 KB · Görüntüleme: 41
  • 1468237371384-930287174.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…