Bende ıyıyım hamdolsun. Çok heyecanlıyım çünkü bugun kontrolum var. İnan tıtrıyorum şimdiden. Çok oldu gormeyeli bebeği çünkü. Sol kasığımda bır acı oluyor. Yururken zorluyor benı. Ondan korktum bıraz. Bakalım ne dıyecek doktor. Bana bır Ayetel kürsi okurmusun canım
Hayırlı olsun canım. Bebiş epey büyümüş.
Radyoloji uzmanları daha iyi inceliyormuş zaten. Bebişin fotosunu at. Anlayan arkadaşlar bakarlar. Biz de bugün babayla gideceğiz. Cinsiyeti söyler artık diye umuyorum.
aynen canım kilo almadım ama maşallahı var göbüşümünsayılı gün yetmiyor çok iyi olacak inşallah insan ailesini böyle zamanda daha çok arıyor hassaslıktan mıdır nedir daha bir düşkün oluyor, senin kayınpeder uzak yerden mi geliyor torun sevgisi böyle işte görsün bakalım kuzuyu
Ama seninle aramızda 2 hafta var, ben tam arefe günü tatlı yemeye başladım :) belki seninki de geçer bu aralar. Gerçi önceki durum daha iyiydi yani şimdi gelsin tatlılar gelsin kilolar oldu 3-4 hafta önce gittiğimizde 2 ayrı günde erkeğe benziyor demişti ama sonra 2 hafta önce de 2li test için gittik ve belli değil demişti. Randevuyu da 27 temmuza vermişti ama biz yarın için randevu aldık, görmeden duramıyoruz :)
bayııılırıııımmmmm :) bizin burda (ankarada) tek yiyebildiğim yer 'kayseri mutfağı' adındaki restorant. Bide anneciğim yapardı.. ahh ahh memleketten ayrıldığımdan beri onun elinden de yiyemiyom.. ben de beceremem.. ayy gidim de yiyim canımı istettiniz
Domuz gibiyim. Hatta o kadar iyi oldum ki hamile değilim gibi hissedip korkuyorum. Az önce ilk kez değişik bir kıpırtı oldu sol kasığımda böyle balık çırpınıyor gibi çok hafif. Gaz değil onu iyi biliyorum çünkü. İnşallah bebektir diyorum. Onun dışında hiçbir belirti yok. Bugün görseydik sağ salim.
Domuz gibiyim. Hatta o kadar iyi oldum ki hamile değilim gibi hissedip korkuyorum. Az önce ilk kez değişik bir kıpırtı oldu sol kasığımda böyle balık çırpınıyor gibi çok hafif. Gaz değil onu iyi biliyorum çünkü. İnşallah bebektir diyorum. Onun dışında hiçbir belirti yok. Bugün görseydik sağ salim.
kız bebiştir oinşallah görürsünüz hayırlısıyla da rahatlarsınaz bir farklılık olsa hemen yorumluyoruz anne yüreği işte rahat etmiyor, bende yarın göreceğim inşallah çok özledim çook
Komsu falan degil canim, amcamin karisi.
Sicaktan alerji çıkardı diyor bir de.
Bak su cicegiyse ufaktan cikayim ben disari falan dedim, yoo yoo isilik olmus diyor.
Allaha havale ediyorum, bildigi gibi yapsin.
Doktorumla görüştüm daha önce gecirdigim icin sorun olmazmis.
kız bebiştir oinşallah görürsünüz hayırlısıyla da rahatlarsınaz bir farklılık olsa hemen yorumluyoruz anne yüreği işte rahat etmiyor, bende yarın göreceğim inşallah çok özledim çook
Çok değişik bir histi ama gerçekten. Bir an önce hepimiz görelim yahu. Tüm anneler böyle. Doktorum bile o kadar dolu ki bugün. İnsan araya tatil girince bebiş de tatile girmiş gibi hissediyoruz haliyle.
GunYdin kızlar igne batmasi olmustu dun sol tarafta bugun daha olmadi insallahta olmaz hepiniz tatilden dondunuz sıra bende bende 5 saatlik yola gidicem yolla cikmadan doktora gorunsem mi hani bi tehlike fln varmi gidebilirmiyim diye gerci onlara gore hersey sertbes:)
Kacgundur burun sisligi kuruluk catlama alaninda az kanama goruyordum sebebi cikmis takvim gercekten ise yariyo
Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz. Eğer burun kanaması yaşarsanız burnunuzun iki yanından (kemik dokularının bittiği yerden) bastırmanız kanın durdurulmasında faydalı olacaktır. Başınızı biraz geriye yatırmanızın da faydası olacaktır.
Devletmı özelmı canım hastanen. Sevyeter arkadasımız yorum yapıyordu sanırım. Gözünaydın canım. İnşallah bende bugun iyi haberler alırım. Dua et ne olur çok heyecanlıyım
devlet canım çalıştığım hastane, erkek meraklısı kocam (kendisi de aynı hastanede röntgen teknisyeni) samimi olduğu başka bir radyoloji uzmanına baktırdı o da bariz bir çıkıntı görmüyorum % 51 kız dedi benimki hala ısrar ediyor şurası pipi şunlar testis diye nasıl sinir oldum ya Allah a tekrar dua ettim inşallah kızdır diye bir oğlu var hala doymuyor erkeğe...
Hayırlı olsun canım. Bebiş epey büyümüş.
Radyoloji uzmanları daha iyi inceliyormuş zaten. Bebişin fotosunu at. Anlayan arkadaşlar bakarlar. Biz de bugün babayla gideceğiz. Cinsiyeti söyler artık diye umuyorum.
Devletmı özelmı canım hastanen. Sevyeter arkadasımız yorum yapıyordu sanırım. Gözünaydın canım. İnşallah bende bugun iyi haberler alırım. Dua et ne olur çok heyecanlıyım
ayy yok balıkesirliyim. üniversiteden sonra ankarada kaldım. Buradaki bir yerde keşfettim yağlamayı. biz ottan başka bişi bilmiyoz. ne güzel şeyler var yaaa. Canım ülkem
GunYdin kızlar igne batmasi olmustu dun sol tarafta bugun daha olmadi insallahta olmaz hepiniz tatilden dondunuz sıra bende bende 5 saatlik yola gidicem yolla cikmadan doktora gorunsem mi hani bi tehlike fln varmi gidebilirmiyim diye gerci onlara gore hersey sertbes:)
canım herkes tatile çıktı bayramda :) bir birbuçuk saatte bir arabayı durdurup 10-15dk yürü doktorlarda bu şekilde izin veriyorlar zaten. birşey olmaz inşallah.