2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

tabi okurum canım hatta okudum bile, inşallah güzel haberlerle gelirsin bende yarın gideceğim, gelince yaz mutlaka merak ederiz

bayramda sıkıntın olmuş canım geçmiş olsun daha iyi misingüzel haberlerle gel inşallah

normalde cihangir de oturuyo ama artvin borckadan gelecek bayram icin gitmisti gezmeye gelsin bakalım

Yok canım ben hala yıyemıyorum. Ne çikolata ne şeker ne tatlı. Geçmıyor bır turlu tıksınmem. İlk defa oluyor bu. Senın cınsıyet bellı oldumu canım
Ama seninle aramızda 2 hafta var, ben tam arefe günü tatlı yemeye başladım :) belki seninki de geçer bu aralar. Gerçi önceki durum daha iyiydi yani şimdi gelsin tatlılar gelsin kilolar oldu 3-4 hafta önce gittiğimizde 2 ayrı günde erkeğe benziyor demişti ama sonra 2 hafta önce de 2li test için gittik ve belli değil demişti. Randevuyu da 27 temmuza vermişti ama biz yarın için randevu aldık, görmeden duramıyoruz :)

memleket kayseri galibabenim de canım çektirdiniz valla

bayramda sıkıntın olmuş canım geçmiş olsun daha iyi misingüzel haberlerle gel inşallah

Domuz gibiyim. Hatta o kadar iyi oldum ki hamile değilim gibi hissedip korkuyorum. Az önce ilk kez değişik bir kıpırtı oldu sol kasığımda böyle balık çırpınıyor gibi çok hafif. Gaz değil onu iyi biliyorum çünkü. İnşallah bebektir diyorum. Onun dışında hiçbir belirti yok. Bugün görseydik sağ salim.

kız bebiştir oinşallah görürsünüz hayırlısıyla da rahatlarsınaz bir farklılık olsa hemen yorumluyoruz anne yüreği işte rahat etmiyor, bende yarın göreceğim inşallah çok özledim çook

Çok geçmiş olsun bizimde komşumuzun eşi ve bebeği geçirdi sağolsun öğrenir öğrenmez bana söyledi bizden uzak dur dedi. Ama onlarsız çok sıkıldım

kız bebiştir oinşallah görürsünüz hayırlısıyla da rahatlarsınaz bir farklılık olsa hemen yorumluyoruz anne yüreği işte rahat etmiyor, bende yarın göreceğim inşallah çok özledim çook

Çok değişik bir histi ama gerçekten. Bir an önce hepimiz görelim yahu. Tüm anneler böyle. Doktorum bile o kadar dolu ki bugün. İnsan araya tatil girince bebiş de tatile girmiş gibi hissediyoruz haliyle.

GunYdin kızlar igne batmasi olmustu dun sol tarafta bugun daha olmadi insallahta olmaz hepiniz tatilden dondunuz sıra bende bende 5 saatlik yola gidicem yolla cikmadan doktora gorunsem mi hani bi tehlike fln varmi gidebilirmiyim diye gerci onlara gore hersey sertbes:)

Kacgundur burun sisligi kuruluk catlama alaninda az kanama goruyordum sebebi cikmis takvim gercekten ise yariyo

Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz. Eğer burun kanaması yaşarsanız burnunuzun iki yanından (kemik dokularının bittiği yerden) bastırmanız kanın durdurulmasında faydalı olacaktır. Başınızı biraz geriye yatırmanızın da faydası olacaktır.

Devletmı özelmı canım hastanen. Sevyeter arkadasımız yorum yapıyordu sanırım. Gözünaydın canım. İnşallah bende bugun iyi haberler alırım. Dua et ne olur çok heyecanlıyım
devlet canım çalıştığım hastane, erkek meraklısı kocam (kendisi de aynı hastanede röntgen teknisyeni) samimi olduğu başka bir radyoloji uzmanına baktırdı o da bariz bir çıkıntı görmüyorum % 51 kız dedi benimki hala ısrar ediyor şurası pipi şunlar testis diye nasıl sinir oldum ya Allah a tekrar dua ettim inşallah kızdır diye bir oğlu var hala doymuyor erkeğe...

sağol canımmm darısı başınıza inşallah hepimizinki sağlıklıdır...

Devletmı özelmı canım hastanen. Sevyeter arkadasımız yorum yapıyordu sanırım. Gözünaydın canım. İnşallah bende bugun iyi haberler alırım. Dua et ne olur çok heyecanlıyım
inşallah senin de güzel geçer ve herşey yolundadır sağlıklıdır bebişin canım...sen de haber et mutlaka...

canım herkes tatile çıktı bayramda :) bir birbuçuk saatte bir arabayı durdurup 10-15dk yürü doktorlarda bu şekilde izin veriyorlar zaten. birşey olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…