2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bu vazelin vucutta yag birakir nasil rahat edebilirsiniz ben niveanin vucut yagini kullaniyorum losyonuda kullanabilirsiniz dus sonrasi islak vucuda surebilirsiniz bacak basen gogus kol alti gobus buralar catliyor zaten bilginize

ayni durumdayiz niye boyle oluyo ki acaba

Çok geçmiş olsun Can'ım gerçekten zor ama hep ılık şeyler iç limonlu ballı su mesela kuru tutma boğazını

Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/Eki Görüntüle 1857809
Can'ım bunu duymadım ama bana doktorum solgar omega 3 verdi en iyisi bu ayrıca içindeki balık yağıda önemli hamilelikde hangi balıktan yapıldığı

gözun aydın canım

canım kendi dr uma gitmeyeceğim üniversite hastanesine prof a randevu aldım saat 4 e ona gideceğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin dünden beri sürekli ağlıyorum Allah ım kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah...

aglama üzülme canım insallah iyi olacak hersey bizi haberdar et dualarımız seninle

Aminnn. İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım. Rabbim hakkında en hayırlısını versin.

Can'ım ne desem boş ama ya amniyosentez yaptırırsın ya da nifty harmoni testinden birini doktorda önerir zaten eğer aldırmayı düşünmesen de için rahatlar test sonucuna göre
Amniyosentezinde ehil ellerde yapılması gerekli bence inşallah sonucun temiz çıkar hayırlı haberlerini bekliyceğim

Bu vazelin vucutta yag birakir nasil rahat edebilirsiniz ben niveanin vucut yagini kullaniyorum losyonuda kullanabilirsiniz dus sonrasi islak vucuda surebilirsiniz bacak basen gogus kol alti gobus buralar catliyor zaten bilginize

Yok hiç rahatsız olmadım aksine cildim çok kurudu benim ayaklarım bile hatta kaldı ki yoğun şekilde sürmüyorum zaten

haberlerde izledim simdi internet uzerinden düşük icin hap satiyorlarmis 5 6 aylik bebekleri bile düşürüyormus cok talep görmüş Ulan ben 5 yıldır bekliyorum cocugum olsun diye bacak arasına sahip çıkamayan ucubeler de canli bebeklerini zehirleyip öldüruyorlar aşırı sinirlendim yaaa

Kızlar az önce sol tarafıma ağrı girdi biraz uzanayım derkende sanki tekme gibi 3 defa pıt pıt bebeğimi hissettim içim tuhaf oldu ilk bebeğim bana mı öyle geldi acaba hisseden var mı başka??? anneme sordum ufak ufak hissetmen normal dedi

inşallah canım yazarım buraya mutlaka sonuçlarımı...

ben varım göz seyirmesi gibi benim bebis solda sol tarafimda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…