Vasfiyeteyzeniz
epidural mi oldun??
işte bende ondan korkuyorum. diz ameliyatı neyse de bakman gereken bir bebek olunca nasıl idare edilir o baş ağrısıyla bilemiyorum.
Günaydin kizlar,
Allahin cezasi bogazim yine agriyor. Bayram oncesi kullandığım antibiyotik yetersiz geldi muhtemelen. Bebek dusunurken cok dua etmistim, hamileyken basima musallat olmasin bu bademcikler diye.
Gecen seferki kadar kotu degil doktora gitmeyecegim simdilik.
Bir kocakari ilaci duydum, okutturuyormussun falan birine.
Gidip resmen bunu yaptiracagim.
Dogurana kadar antibiyotik kullanamam herhalde, Allahim acir insallah bana.
Canım sen aynısefaya başladın mı? Canta boyu da çıkmış onun tüpte. Annem söyledi. Seyahatler için ideal. Ben bugün eczaneden ilaçlarımı alırken eczacı kadınla konuştum. Lierac'ın jel ve serumunu kombin halinde kullanımda etkili oluyormuş. Ikisi 180 tl idi.
ooo çok iyiymiş benim kullandığım 110 ml falan ve pahalı yani bende bundan alayım o zaman çok sağol canım :) zaten yoğun kıvamlılar anca besliyor yetiyor
Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/
xkardelenx
canım ne yaptın doktoruna ulaşabildin mi? zor ama içini ferah tutmaya çalış ablam hamileyken tiroitlerdendi galiba hep bebişin zeka özürlü olacağını söyleyip durdu doktorlar ama bebişte hiiiç bişey çıkmadı
selam candy :) ben daha hastaneye yazılmadım ayın 5ine Rudolfsstiftung ile randevumuz var. hastaneye mi yazılmak gerekiyor, ben bilmiyordum ya! ben beğendiğim bir özel doktora gidiyorum, o bize hastane araştırmamızı söylemişti ama biz gevşek gevşek bakıyorduk. sen nereye gidiyorsun?
ben şu an 13deyim ama 2 ay içinde 19'a geçicem. sen nerde oturuyorsun?
bende 20 deyim 19 bana cok yakin ben ozel hastaneye gidicegim icin yazilmadim ama normal hastaneler icin gec kalmis sayilabilirsin dolu oldugu zaman almiyorlar ayin 5indeki randevu ne icin kayit icin mi
Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/Eki Görüntüle 1857809
Canım sen aynısefaya başladın mı? Canta boyu da çıkmış onun tüpte. Annem söyledi. Seyahatler için ideal. Ben bugün eczaneden ilaçlarımı alırken eczacı kadınla konuştum. Lierac'ın jel ve serumunu kombin halinde kullanımda etkili oluyormuş. Ikisi 180 tl idi.
Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/Eki Görüntüle 1857809
bende 20 deyim 19 bana cok yakin ben ozel hastaneye gidicegim icin yazilmadim ama normal hastaneler icin gec kalmis sayilabilirsin dolu oldugu zaman almiyorlar ayin 5indeki randevu ne icin kayit icin mi
valla eşim ayarladı randevuyu ve bana söylediği bize hastaneyi anlatacaklarmış, artık ne demekse. sen hangi hastaneye gideceksin? ve o hastayeyi seçmenin özel bir nedeni var mı, fiyatlar ne kadar? benim bu hastayei seçmemin tek nedeni yeni evimize yakın olması. sen normal muayenelerini kime oluyorsun?
Benim doktorum reçete etti. Hamileliğin başından Imom omega kullandım. Foligi bırakınca direkt omega 3 ve decavit verdi. Ben erken olduğunu düşünmüyorum kişisel olarak bebeğin beyin gelişimi ve sağlığı için en önemli zamanlar ilk aylar. İlk üç ay depolar bosaldigi için, ikinci üç ay takviyeye başlanıyor. Sığır jelatini imiş bununda dış kaplaması.