2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende aynısefa çiçeği kremi aldım çok güzel nemlendiriyormuş 8 lira bişey rossmandan vazelin kıvamlı oda

ben farmasinin aynısefasını kullanıyorum miktarı az ve pahalı, rossmandakinin miktarı nasıl canım merak ettim? olmazsa onu deneyim

canım adaçayı ile gargara yapsana ağız boğaza çok şifalı

Bende aynısefa çiçeği kremi aldım çok güzel nemlendiriyormuş 8 lira bişey rossmandan vazelin kıvamlı oda

Canım sen aynısefaya başladın mı? Canta boyu da çıkmış onun tüpte. Annem söyledi. Seyahatler için ideal. Ben bugün eczaneden ilaçlarımı alırken eczacı kadınla konuştum. Lierac'ın jel ve serumunu kombin halinde kullanımda etkili oluyormuş. Ikisi 180 tl idi.

Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/

xkardelenx canım ne yaptın doktoruna ulaşabildin mi? zor ama içini ferah tutmaya çalış ablam hamileyken tiroitlerdendi galiba hep bebişin zeka özürlü olacağını söyleyip durdu doktorlar ama bebişte hiiiç bişey çıkmadı

bende 20 deyim 19 bana cok yakin ben ozel hastaneye gidicegim icin yazilmadim ama normal hastaneler icin gec kalmis sayilabilirsin dolu oldugu zaman almiyorlar ayin 5indeki randevu ne icin kayit icin mi

Kızlar bu omega kapsullerden kullanan var mı? Bunu ağzımızda patlatıp yağını tutsak olur mu? Bunların gliserinli dış kaplaması mideyi mahvediyor. Ondan soruyorum. :/Eki Görüntüle 1857809
Canım birinci hamileliğimde efa daily kullandım dışı da balık jelatini
Şimdi omega kullanmıyorum erken daha

Kızlar karnıma sabah mustela , duşa girdikçe bebe yağ, akşam lierac sürücem

Ayrıca 12+0 dı dün ikili testte cinsiyetini öğrendim KIZIM oluyo. Bir oğlum vardı. Çok sevindim.

Dünden beri başladım. Seyahat boyunun kıvamı bunun kadar hoşuma gitmedi bende bunu aldım o yüzden. Kokusu kıvamı baya hoş

bende 20 deyim 19 bana cok yakin ben ozel hastaneye gidicegim icin yazilmadim ama normal hastaneler icin gec kalmis sayilabilirsin dolu oldugu zaman almiyorlar ayin 5indeki randevu ne icin kayit icin mi

valla eşim ayarladı randevuyu ve bana söylediği bize hastaneyi anlatacaklarmış, artık ne demekse. sen hangi hastaneye gideceksin? ve o hastayeyi seçmenin özel bir nedeni var mı, fiyatlar ne kadar? benim bu hastayei seçmemin tek nedeni yeni evimize yakın olması. sen normal muayenelerini kime oluyorsun?

Benim doktorum reçete etti. Hamileliğin başından Imom omega kullandım. Foligi bırakınca direkt omega 3 ve decavit verdi. Ben erken olduğunu düşünmüyorum kişisel olarak bebeğin beyin gelişimi ve sağlığı için en önemli zamanlar ilk aylar. İlk üç ay depolar bosaldigi için, ikinci üç ay takviyeye başlanıyor. Sığır jelatini imiş bununda dış kaplaması.

Free bhcg sonucuna gire cinsiyet tahmini vardi bi ara konusuluodu. Nasildi o biken hatirkayan var mi? 74.5 sonucum. 50nin alti erkek ustu kiz miydi neydi galiba?
Evet 50 alti erkek ustu kiz canim

canım gözün aydın :)

Free bhcg sonucuna gire cinsiyet tahmini vardi bi ara konusuluodu. Nasildi o biken hatirkayan var mi? 74.5 sonucum. 50nin alti erkek ustu kiz miydi neydi galiba?
canim yazdigin gibi benim ki 38 erkek gibi duruyo ama herkeste tutmuyo onun cinsiyetle bi ilgisi yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…