herkese merhaba, bu sayfayı hamileliğimin başından beri hiçbir sayfayı kaçırmadan okuyorum. hepinizi de neredeyse yakında tanır gibi oldum. ancak ben korkumdan bir türlü girmeye cesaret edememiştim, bugün zincirlerimi kırdım.
ben de ileri yaş annelerindenim, yaşım 36, ilk gebeliğim. geçen hafta yapılan ikili testim ve NIFTY testim temiz çıktı. bir rahat nefes aldık. yaklaşık 3 yıldır viyanada yaşıyorum, halen orada ki sistemi çözemediğim için ve almanca bilmediğimden benim işler biraz el yordamıyla ilerliyor. eşim her ne kadar avuturyalı olsa da ben her işi kendi başına halletmeye alıştığımdan ondan da pek yardım istemiyorum. bakalım inşallah doğru zamanda hastanede olmayı başarırım :)
Hamilelik başlaırnda olan o mide bulantıları, aşırı hazım problemlerim, yorgunluktan evi 2 ay evi bok götürmesi semptomlarım filan çok şükür geride kaldı. Neredeyse hiç belirtim yok sadece göbeğim sivri bir şekilde çıktı. benim şu an tek sorunum bebeği çok istememize rağmen ne eşimde ne bende annelik babalığa dair hiçbir iç güdü yok. yani ne göbeğimi sevecek motivasyon ne hayaller kurduracak merhamet oluştu bende. benim gibi olanınız var mı?