2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
daffodilays haklısın galiba, dün biraz araştırayım dedim., bırak video izlemeyi milletin hikayeleirni okuyunca bir an yapabilir miyim dedim. ondan sonra da bıraktım. benim düşündüklerimden biri epidural normal dğumdu. ama geçen sene dizimden bir ameliyat oldum epidural ile. arkadaş insan 1 ay boyunca baş ağrısından kusar mı? kabus gibiydi. (epiduralin bazı insanlarda olan yan etkisi) böyle bir şeyi çocuklu düşünemiyorum.

Hoşgeldin Can'ım aramıza

Ben 2. Trimesterde başlamıştım düşük riski yoksa daha erken de başlanabilir 3 hafta önceki kontrolde drum çok kizmisti egzersiz yapmıyorum diye. Biz de hamilelik algısı çok yanlış aslında zannediyoruz ki yatarak dinlenerek geçireceğimiz bi dönem aksine hareketli olmalıyız ki hem vücudumuz rahat etsin hem de normal doğum kolaylaşsin. 3 Trimesterde de devam edilebilir erken doğum riski yoksa

Can'ım folik asiti ben 11 de bıraktım doktor decavit verdi doğuma kadar kullan dedi

yaa aynı durum bende de var ve hatta kurudu küçük küçük dökülüyor etrafı ( zaten ağrısından duramıyom. hep böyle mi olacak
Ah bilsem Can'ım benimde dökülüyor ucu biraz göğüslerimi tanıyamaz oldum

kızlar karın bölgesi çatlakları için lierac aldım..ama diğer bölgelerimizi de nemlendirmek gerekiyormuş..siz ne kullanıyorsunuz vücudunuzu nemlendirmek için?

fantasktik-fabi ah o baş Ağrı'sı ilk doğumdan sonra 1 hafta Ağrı'sı başım ama ne. Sanki kafamda tonluk kaya taşıyorum. Ne dikiş Ağrı'sı ne Sezeryan hissetmedim baş Ağrı'sından

kızlar karın bölgesi çatlakları için lierac aldım..ama diğer bölgelerimizi de nemlendirmek gerekiyormuş..siz ne kullanıyorsunuz vücudunuzu nemlendirmek için?
Bence lierac için erken şimdi 5. Ayda falan başla simdi vazelin tarzı bişey kullan eğer çatlamaya başlamadıysan

Ben lierac aldım ama çatlama oldu şimdiden zaten tek başına kullanılması yeterli değilmiş bende normal nemlendirici aldım nutricina yoğun nemlendirici o daha iyi geldi

Kızlar Merhaba okuyorum ama yazamıyorum malum çocuklar kızim okula gidiyor oğlusumuda yarım gün krese verdim okullar arası mekik dokuyorum .yarın kontrolüm var bakalım cinsiyet öğrenebilckmyim kızım kız olsun istiyor bizim için farketmez ama tahminim erkek gibi hepimiz için hayırlısı ins

Bence lierac için erken şimdi 5. Ayda falan başla simdi vazelin tarzı bişey kullan eğer çatlamaya başlamadıysan

Bana bir arkadaşım önerdi beyaz vazelin, kimyacıdan aldık. Yengesi kullanmış hiç çatlamamış, kendisi kullanmış onun da hiç bir bölgesinde çatlak yoktu ki karnını gösterdi. Artık ikisinin de yapısı mı yoksa vazelinin mucizesi mi bende göreceğiz bakalım. Bu marketler de satılan gibi değil ama, 1 kiloluk beyaz plastik kavanoz içinde.

bana da erken gibi geldi canım ama doktor başla dediği için aldım..diğer taraflarına susam yada kakao yağı içeren bir nemlendirici kullanabilirsin dedi..

Bende aynısefa çiçeği kremi aldım çok güzel nemlendiriyormuş 8 lira bişey rossmandan vazelin kıvamlı oda

Ben lierac aldım ama çatlama oldu şimdiden zaten tek başına kullanılması yeterli değilmiş bende normal nemlendirici aldım nutricina yoğun nemlendirici o daha iyi geldi
şimdilik bende çatlama yok..ama başlayayım o zaman önlem için..nutricinayı beğenirim ondan alabilirim..

Vasfiyeteyzeniz epidural mi oldun??
işte bende ondan korkuyorum. diz ameliyatı neyse de bakman gereken bir bebek olunca nasıl idare edilir o baş ağrısıyla bilemiyorum.
Aynen. 1 Hafta sürdü baş Ağrı'sı ama gerçekten çok çok zordu. İlk hafta yanımda annem vardı zaten ağrı geçince hemen gönderdim. Ama ilk hafta tek olsam çok zorlanırdım

Günaydin kizlar,
Allahin cezasi bogazim yine agriyor. Bayram oncesi kullandığım antibiyotik yetersiz geldi muhtemelen. Bebek dusunurken cok dua etmistim, hamileyken basima musallat olmasin bu bademcikler diye.
Gecen seferki kadar kotu degil doktora gitmeyecegim simdilik.
Bir kocakari ilaci duydum, okutturuyormussun falan birine.
Gidip resmen bunu yaptiracagim.
Dogurana kadar antibiyotik kullanamam herhalde, Allahim acir insallah bana.

Can'ım şok sevindim erkek mi istiyordun senle tahmini doğum tarihimiz aynı ama benim doktorum kesinlikle cinsiyetle ilgili bir şey demiyor sordum daha erken falan diyor

canım çok sağol, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da Rabbimden hayırlısı özellikle belli bir cinsiyet istemedim ben, cinsiyet tahmini beklemiyordum sormadım da doktor kendi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…