2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Allalllaa neden oyle oluomus ki. Kasintilar stresten oluo benim tahminim. Kendimden biliyorum. Burun sismesi kanaması bu haftalarda basliomus diye dun okudum bi yerde. Bisey hormonu yapiomus ikinci trimestrerde ama ismini hatirlayamadim simdi. Bulursam yollarim. Nefes almakta da zorluk cikarirmis ve kanama vs yaparmis bu hormon. Daha dun okudum da kadinlar sirf hormondan ibaret ne yazik bize demistim kendi kendime. Adamlarda bi hidrolik hormonu var ne guzel.
Ultrason zararli diil allahtan bolca gordun bebisi iste bosver :)) cinsiyet soylediler mi?
Amin canim hepimiz insallah Sağol
Amin insallah

resimde gonderdim bak yesillik deniz adalar ☺
Gordum gördüm. Senin mi buralar hep. Oha dicem de demiyim :))) kiz ben burda tum izcileri toplar kamp yaparim. Bana luks yatakta yatmak daha cok koyuyo sekerim cadirda mati serip tulumu attim mi daha rahat özgür oluyorum. Gelince evde de kaliriz tabi. Ayip ettin. Hele bi o gunler gelsin hayirlisiyla gezmek kolay is

maceraperest gördüm seni☺ sen gel Denizimizi de gezdiririz nerde yatmak istersen orda yativerirsin artik

Hidrolik hormonu ha.
Geçen gittiğimde %70 erkek diyen doktor baktı yine. Bağdaş kurduğunu gösterdiği için sormadım, o da bir şey demedi zaten.
Edepli bir çocuğum var. Saklamak için akıl almaz pozisyonlara girebiliyor.

Can'ım Asperger nedir merak ettim

sende gel tatlım çift balkon 5 kisi rahat yemek yiyebiliyoruz Allah gönlune gore versin inşallah

aayyy bak gelmiş kadar oldum sağol canım beniminşallah 1 yıldır tutuşuyorum ev diye ee nasip olursa 4 kişi olucaz evin yeri konum süper ama 2+1 sığmıyoz biz

Bacak çekilmesi fıtıktan kaynaklanıyor bildiğim kadarı ile yavrucan. Göbek deliğinin sağında ya da solunda gerilmeyle karışık sertlik varmış gibi ağrı oluyor mu? Ya da kasıklarda. Bunu gittiğinde doktora ilet.

Şeker için de diyet verirler yüksek ihtimal.
Kahve içme çok. Içeceksen de kafeinsiz bir türünü bul. Reishi kahve falan var. Bilmiyorum serbest mi ama acaip güzel. Ben çok nadir latte içiyorum.

Yüreğin ferahlamıştır Can'ım birazda olsa
Sonuda güzel olur İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah.

aayyy bak gelmiş kadar oldum sağol canım beniminşallah 1 yıldır tutuşuyorum ev diye ee nasip olursa 4 kişi olucaz evin yeri konum süper ama 2+1 sığmıyoz biz
dogru diyosun 4 kisi icin biraz küçük ayy insallah en kısa zaman da bulursun Allah gonlune gore versin bende evlendigimden beri hep 3+1 evlerde oturdum ve sikayet ediyodum ama simdi anca sığarız diyorum

:)))))) afferin yegenine dogru yolda gidiyor :)))) dokuz dogurmayiz kizim bak ben deliye vurdum geyigin dibini gorucem bu sure zarfinda. Düşünmemek daha iyi bu ara. Senin de misafirler oyalicak seni. Zaten bi temizlik sevdasi aldi beni benden sormayin a dostlar. Normalde yapılan temizliği ben iyalanmak icin abarttim. Kulak cubuklariyla pencerelerin ince oluklarini temizledim dun :))))
Senin bu edepli uslu bir kiz sanki. Benimki de kiza benzio. Erkekler coktan gosterdiler mal varliklarini o yuzden kizlarimiz diye sevelim bence artik

Cok güzel bir haber bu. Doktor cidden cok önemli. Bende mesela doktorumu degistirdim. Seni rahatlatan, normal bir sekilde konusan doktor cok önemli. Fazla strese girme canim, bak bebisi etkiler. Bence eger maddi durumunuz el veriyorsa nifty en iyisi. Yani ya daha rahatlarsin, yada en azindan hazirlikli olursun. Ama bence nifty temiz cikar. Icini ferah tut canim.

Canım 2011 hangı ay grubundaydın. Ben 2011 nisan grubundaydım
Canim koca kari hurafesi benden de....2011 nisanda kizin olduysa 2017 ocakta buyuk ihtimal kiz bebegin olur .erkek olsa erkek olur derler..bakalim seninki kizmi erkekmi...rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Ya çocuğun her şeye mantıklı bir açıklaması var. Duygusal yaklaşım sıfır. Gerçi onun özel durumundan ötürü. Ya sen???

Vallahi ben senin yerine dogururum bugza ne oldu ne bitti diye. Ben o kulak cubuklarini priz deliklerini temizlemek için kullanıyorum.

Ben de öyleyim ya. Her yeri kirkladim resmen. Gerçi misafir gelecek totom zora geldi diye düşünüyorum ama.
Yarının yemeklerini yapıyorum şimdiden.

B bugza cordeliac ben sizin postlarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum kızlar çok tatlısınız ikiniz de yüzyüze tanışmak isterdim...

Canım burunda şişiklik ve kanama olabilirmiş bu haftalarda dikkat et kendine.

Merhaba kızlar bende bugün doktor kontrolündeydim çok şükür her şey yolunda. 11+4 haftalığız erkeğe benziyor dedi doktorumuz ama net bir şey söylemek için erken dedi. Birde boyu 7cm ağırlığı 53 gr dedi internette 12.hafta için 14 gr diyor kafam karıştı baya fark var arada çünkü. Sizlere ağırlık söyledi mi doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…