sende gel tatlım çift balkon 5 kisi rahat yemek yiyebiliyoruz Allah gönlune gore versin inşallahevinin manzarası süpermiş canım balkonda büyükse çok keyifli olur orada vakit geçirmekbende yeni bir ev istiyorum
Allalllaa neden oyle oluomus ki. Kasintilar stresten oluo benim tahminim. Kendimden biliyorum. Burun sismesi kanaması bu haftalarda basliomus diye dun okudum bi yerde. Bisey hormonu yapiomus ikinci trimestrerde ama ismini hatirlayamadim simdi. Bulursam yollarim. Nefes almakta da zorluk cikarirmis ve kanama vs yaparmis bu hormon. Daha dun okudum da kadinlar sirf hormondan ibaret ne yazik bize demistim kendi kendime. Adamlarda bi hidrolik hormonu var ne guzel.Kızlar iki günde bir tüp kan nasıl bozulur bilen biri bana açıklayabilir mi?
Dermatojiden randevu almıştım. Ellerimdeki dayanılmaz kaşıntıyı göstermek için. Sabah telefon geldi. Ikili tarama için numara vermiştim hastaneye. Kanınız bozulmuş, gelin yeniden kan verin diye.
Ankalab diye bir özel lab'a gönderiyormuş hastane ikili testi kanlarını. Biriktiriyorlar herhalde. Aynı koşullarda saklasak da bazı örneklerde oluyor dedi. Hop yeniden ense ölçüldü. Kan alındı. Bi' haftada üçüncü kez ultrasona girmiş oldum sayelerinde.
Usg ölçümü aynı cihazla yapıldığı hâlde salı günü 12+5 6.5 cm olan bebek iki gün sonra bugün 13+3 7.4 cm. nt iki ölçümde de 1.05 idi. Değişen bir şey olmadı. Boşuna boşuna usg'ye girdim. Kendi doktorumun yaptığı ilk ölçümde 1.07 idi. Hastanenin tribi yüzünden üç kere ensesi ölçüldü çocuğun. Çıldıracağım resmen.
Dünden beri burnum kanıyor, burnumun içi ağrıyor. Ellerim kaşınıyor. Üzerine bir de ne kadar aksilik varsa beni buluyor.
15 gün sonra çıkacakmış sonuç bir de.
Amin canim hepimiz insallah SağolEE çok şükür güzel haberler bunlar Dr olumsuz bi şey söylememiş . gözün Aydin canim inşallah diğer testler de olumlu cikar için rahatlar.
B bugza canim seninde güzel cikacak gör bak . senin için çok onemli biliyorum daha önce okumuştum bu konuda fikrini sonuclarin için dua ediyorum inşallah saglikla kucaginda görürsün evladini
Amin insallahBugza yastan dolayı rısk çıkacağını hep soyluyordun zaten,tabiki sonucu Gören'e kadar zaman gecmıyo ama ıyı haberler alıcaz inşallah,bakalım ben de nifty sonucu beklıyorum
Allah hepimizin yüzünü guldursun
Gordum gördüm. Senin mi buralar hep. Oha dicem de demiyim :))) kiz ben burda tum izcileri toplar kamp yaparim. Bana luks yatakta yatmak daha cok koyuyo sekerim cadirda mati serip tulumu attim mi daha rahat özgür oluyorum. Gelince evde de kaliriz tabi. Ayip ettin. Hele bi o gunler gelsin hayirlisiyla gezmek kolay isresimde gonderdim bak yesillik deniz adalar ☺
maceraperest gördüm seni☺ sen gel Denizimizi de gezdiririz nerde yatmak istersen orda yativerirsin artikAllalllaa neden oyle oluomus ki. Kasintilar stresten oluo benim tahminim. Kendimden biliyorum. Burun sismesi kanaması bu haftalarda basliomus diye dun okudum bi yerde. Bisey hormonu yapiomus ikinci trimestrerde ama ismini hatirlayamadim simdi. Bulursam yollarim. Nefes almakta da zorluk cikarirmis ve kanama vs yaparmis bu hormon. Daha dun okudum da kadinlar sirf hormondan ibaret ne yazik bize demistim kendi kendime. Adamlarda bi hidrolik hormonu var ne guzel.
Ultrason zararli diil allahtan bolca gordun bebisi iste bosver :)) cinsiyet soylediler mi?
Amin canim hepimiz insallah Sağol
Amin insallah
Gordum gördüm. Senin mi buralar hep. Oha dicem de demiyim :))) kiz ben burda tum izcileri toplar kamp yaparim. Bana luks yatakta yatmak daha cok koyuyo sekerim cadirda mati serip tulumu attim mi daha rahat özgür oluyorum. Gelince evde de kaliriz tabi. Ayip ettin. Hele bi o gunler gelsin hayirlisiyla gezmek kolay is
Allalllaa neden oyle oluomus ki. Kasintilar stresten oluo benim tahminim. Kendimden biliyorum. Burun sismesi kanaması bu haftalarda basliomus diye dun okudum bi yerde. Bisey hormonu yapiomus ikinci trimestrerde ama ismini hatirlayamadim simdi. Bulursam yollarim. Nefes almakta da zorluk cikarirmis ve kanama vs yaparmis bu hormon. Daha dun okudum da kadinlar sirf hormondan ibaret ne yazik bize demistim kendi kendime. Adamlarda bi hidrolik hormonu var ne guzel.
Ultrason zararli diil allahtan bolca gordun bebisi iste bosver :)) cinsiyet soylediler mi?
Amin canim hepimiz insallah Sağol
Amin insallah
Gordum gördüm. Senin mi buralar hep. Oha dicem de demiyim :))) kiz ben burda tum izcileri toplar kamp yaparim. Bana luks yatakta yatmak daha cok koyuyo sekerim cadirda mati serip tulumu attim mi daha rahat özgür oluyorum. Gelince evde de kaliriz tabi. Ayip ettin. Hele bi o gunler gelsin hayirlisiyla gezmek kolay is
Can'ım Asperger nedir merak ettimMisafirim çok. Yarın hem gündüzden, Hem de 1 hafta yatılı misafirim gelecek ayrı ayrı. Eşim de yeğeniyle problem yaşadı dün gerildi biraz. Onun yanında telefon kurcalamak istemedim ilgisiz gibi. Işleri de yoğun, barut gibi bu aralar.
Bugün sonunda devlette onerdikleri doktora denk gelebildim ikili de dahil tüm prenatal testler için. Crl 8.4 cm'i geçtikten sonra hiçbir şey ifade etmiyor koyduğu tanı. Amniyosentez tercih ediyoruz bunun yerine dedi. Çocuğum yine dayak yedi. Uyuduğu için. Paso uyuyor. Yoga bağdaşı kurup yatmış bu sefer de. Yalnız bu sefer doppler ile doktor pıt pıt pıt vurunca vurduğu yerde kasılma oldu ve uyandı dedi, dönmüş. Bebeği hissettim sonunda.
Çarşamba gününe kadar seninle birlikte dokuz doguracagiz artık Buğza hanım. Bu arada bütün taramalari sağlam çıktığı hâlde Asperger olan bir boncuğumuz var bizim. Yeğenim. Benimkine kadar sevip mıncıkladığım tek çocuktur. O kendini sevdirmiyor, senin gibi ukalanın biri o da. sjhfjsjcjjdksskksl.
sende gel tatlım çift balkon 5 kisi rahat yemek yiyebiliyoruz Allah gönlune gore versin inşallah
Kızlar selam.
Biraz geçmişe gittim ikili sonuçları gelmiş birçoğumuzun
Bende hala bir hamilelik belirtisi yok ama göbüğüm var işte
Bu arada hissediyorum ne yazık ki tokluk şekerlerim fırlıyor. Ne b.k yicem bilmiyorum inşallah insüline geçmem
Sağ bacağım çekiliyor sizde var m??
İşe başladım sayılır. İş demek kahve kaçamakları demek benim için ama eşim hep tepemde olduğundan içirmiyor
Öyle işte
Bugün rahatım bayağı
Yüreğin ferahlamıştır Can'ım birazda olsahaklısın canım benden önce dr başka bir hastayı muayene ediyordu...o çıkınca biz girdik...bize ondan bahsetti benim riskim 1/219 çıktı onunki 1/37 imiş ve kesin doğuracağım hiçbir test yaptırmayacağım diyor dedi...
dogru diyosun 4 kisi icin biraz küçük ayy insallah en kısa zaman da bulursun Allah gonlune gore versin bende evlendigimden beri hep 3+1 evlerde oturdum ve sikayet ediyodum ama simdi anca sığarız diyorumaayyy bak gelmiş kadar oldum sağol canım beniminşallah 1 yıldır tutuşuyorum ev diye ee nasip olursa 4 kişi olucaz evin yeri konum süper ama 2+1 sığmıyoz biz
:)))))) afferin yegenine dogru yolda gidiyor :)))) dokuz dogurmayiz kizim bak ben deliye vurdum geyigin dibini gorucem bu sure zarfinda. Düşünmemek daha iyi bu ara. Senin de misafirler oyalicak seni. Zaten bi temizlik sevdasi aldi beni benden sormayin a dostlar. Normalde yapılan temizliği ben iyalanmak icin abarttim. Kulak cubuklariyla pencerelerin ince oluklarini temizledim dun :))))Misafirim çok. Yarın hem gündüzden, Hem de 1 hafta yatılı misafirim gelecek ayrı ayrı. Eşim de yeğeniyle problem yaşadı dün gerildi biraz. Onun yanında telefon kurcalamak istemedim ilgisiz gibi. Işleri de yoğun, barut gibi bu aralar.
Bugün sonunda devlette onerdikleri doktora denk gelebildim ikili de dahil tüm prenatal testler için. Crl 8.4 cm'i geçtikten sonra hiçbir şey ifade etmiyor koyduğu tanı. Amniyosentez tercih ediyoruz bunun yerine dedi. Çocuğum yine dayak yedi. Uyuduğu için. Paso uyuyor. Yoga bağdaşı kurup yatmış bu sefer de. Yalnız bu sefer doppler ile doktor pıt pıt pıt vurunca vurduğu yerde kasılma oldu ve uyandı dedi, dönmüş. Bebeği hissettim sonunda.
Çarşamba gününe kadar seninle birlikte dokuz doguracagiz artık Buğza hanım. Bu arada bütün taramalari sağlam çıktığı hâlde Asperger olan bir boncuğumuz var bizim. Yeğenim. Benimkine kadar sevip mıncıkladığım tek çocuktur. O kendini sevdirmiyor, senin gibi ukalanın biri o da. sjhfjsjcjjdksskksl.
Senin bu edepli uslu bir kiz sanki. Benimki de kiza benzio. Erkekler coktan gosterdiler mal varliklarini o yuzden kizlarimiz diye sevelim bence artikHidrolik hormonu ha.
Geçen gittiğimde %70 erkek diyen doktor baktı yine. Bağdaş kurduğunu gösterdiği için sormadım, o da bir şey demedi zaten.
Edepli bir çocuğum var. Saklamak için akıl almaz pozisyonlara girebiliyor.
Kızlar günaydın hepinize tek tek teşekkür ederim...kusura bakmayın dr dan sonra annemlere geçtik abimler geldi istanbul dan hem de onlar da harap oldu benim yüzümden oraya gittik ve çok geç döndük giremedim pc ye...sadede gelecek olursak...dr a gittim önce odasında eski tahlillerimi inceledi öykümü dinledi sonra teste geçtik riskli çıkmış ama normal doğuranlar da var riski düşük çıkıp down sendromlu doğuranlar da var dedi tek tek anlattı 13+2 çıktım orda da bu haftada cvs (çocuğun plasentasından biyopsiyle örnek alıp inceleme) yapıyoruz ama % 2 düşük riski var dedi 3 hafta sonra sonuç çıkıyor, amniyosentez istersen 1. haftada yapılıyor onda da 200 de 2 düşük riski bulunuyor ama 2 si de kesin sonuç veriyor dedi. Afyon da 3 özel hastane var 3 de nifty testi yapıyor dedi...nift de anneden 20 cc kan alınıp ankaradaki anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor 10 günde sonuç çıkıyor % 99.2 gibi kesin sonuç veriyor fiyatı 1500-2000 tl arası değişiyor internetten araştırıp ankara daki lab. ileşime geçebilirsen fiyatı daha uyguna getirebilirsin hatta bazıları kurye gönderip kanı alıp ankara da bakıyorlar dedi. Ama bence ne olursa olsun doğurucam diyosan hiçbirine gerek yok bence dedi. Kafanda ilk önce bunun cevabını ver dedi. Ben de Hocam ben kesinlikle doğuracağım ama sonuç da kesinleşsin istiyorum dedim...sonra detaylı usg ye geçtik...herşeyine tek tek baktı ense 1.1 mm çıktı burun kemiği de gayet güzel oluşmuş dedi kalbine kan akışına ellerine ayaklarına bel kemiğine kafatasına dakikalarca baktı bütün vücudunu inceledi...herşeyi gayet güzel sağlıklı görünüyor ben bu şekilde görünüp de sakat doğan çocuk görmedim bence testin de % 99.9 temiz çıkacak dedi...biz rahatladık tabi biraz...cinsiyetini sorduk ben bu haftalarda bir tahmin yürütüyorum ama yanılma payı çok yüksek olduğu için yorum yapmıyorum dedi biz ısrar edince bişey söylemem gerekirse kız derim dedi sonra tekrar tekrar başka başka pozisyonlarda inceledi kesin bişey diyemiyeceğim bir dahaki gelişinizde kesinleşir dedi zaten şu an için önemli olan testinin temiz çıkması dedi...çok çok ilgilendi çok mütevazi çok insancıl çok bilgili bir kadındı çok memnun kaldık ve ne olursa olsun çocuğu aldırmama taraftarı...nifty testini yaptırmayı düşünüyorum temiz çıkarsa rahatlarım kesin sakat çıkarsa da kendimi ona göre hazırlarım psikolojik destek alırım eğitimini geleceğini araştırıp planlarım diye düşünüyorum...benden haberler böyle canlarım hepinizi çok çok öpüyorum... B bugza ,cordeliac , nuru4207 , @asli2434 , @nesbay , @ninocin , @dorti @omcoc , @Yusra neva , @SweetNovember30 , @mevhibe ikra meyra tuana , @fantasktik-fabi , ahlas , @deniz_murat , mavili33 ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlarım...
maşallah canımMerhaba hanımlar şimdi geldik Dr dan cinsiyeti söylemedi boyunuz 6.5 cm tam haftasını karşılıyor dedi iyimiş maşallah lütfen nub teorisini bilen anneler yardım çok merak ediyoruzEki Görüntüle 1858245 Eki Görüntüle 1858246
Saol canımmaşallah canım
Canim koca kari hurafesi benden de....2011 nisanda kizin olduysa 2017 ocakta buyuk ihtimal kiz bebegin olur .erkek olsa erkek olur derler..bakalim seninki kizmi erkekmi...rabbim gonlundekini nasip etsin insallahCanım 2011 hangı ay grubundaydın. Ben 2011 nisan grubundaydım
:)))))) afferin yegenine dogru yolda gidiyor :)))) dokuz dogurmayiz kizim bak ben deliye vurdum geyigin dibini gorucem bu sure zarfinda. Düşünmemek daha iyi bu ara. Senin de misafirler oyalicak seni. Zaten bi temizlik sevdasi aldi beni benden sormayin a dostlar. Normalde yapılan temizliği ben iyalanmak icin abarttim. Kulak cubuklariyla pencerelerin ince oluklarini temizledim dun :))))
Senin bu edepli uslu bir kiz sanki. Benimki de kiza benzio. Erkekler coktan gosterdiler mal varliklarini o yuzden kizlarimiz diye sevelim bence artik
B bugza:)))))) afferin yegenine dogru yolda gidiyor :)))) dokuz dogurmayiz kizim bak ben deliye vurdum geyigin dibini gorucem bu sure zarfinda. Düşünmemek daha iyi bu ara. Senin de misafirler oyalicak seni. Zaten bi temizlik sevdasi aldi beni benden sormayin a dostlar. Normalde yapılan temizliği ben iyalanmak icin abarttim. Kulak cubuklariyla pencerelerin ince oluklarini temizledim dun :))))
Senin bu edepli uslu bir kiz sanki. Benimki de kiza benzio. Erkekler coktan gosterdiler mal varliklarini o yuzden kizlarimiz diye sevelim bence artik
Kızlar iki günde bir tüp kan nasıl bozulur bilen biri bana açıklayabilir mi?
Dermatojiden randevu almıştım. Ellerimdeki dayanılmaz kaşıntıyı göstermek için. Sabah telefon geldi. Ikili tarama için numara vermiştim hastaneye. Kanınız bozulmuş, gelin yeniden kan verin diye.
Ankalab diye bir özel lab'a gönderiyormuş hastane ikili testi kanlarını. Biriktiriyorlar herhalde. Aynı koşullarda saklasak da bazı örneklerde oluyor dedi. Hop yeniden ense ölçüldü. Kan alındı. Bi' haftada üçüncü kez ultrasona girmiş oldum sayelerinde.
Usg ölçümü aynı cihazla yapıldığı hâlde salı günü 12+5 6.5 cm olan bebek iki gün sonra bugün 13+3 7.4 cm. nt iki ölçümde de 1.05 idi. Değişen bir şey olmadı. Boşuna boşuna usg'ye girdim. Kendi doktorumun yaptığı ilk ölçümde 1.07 idi. Hastanenin tribi yüzünden üç kere ensesi ölçüldü çocuğun. Çıldıracağım resmen.
Dünden beri burnum kanıyor, burnumun içi ağrıyor. Ellerim kaşınıyor. Üzerine bir de ne kadar aksilik varsa beni buluyor.
15 gün sonra çıkacakmış sonuç bir de.
Rüyalar tersi çıkar derler. Sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi. Rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin.yarin Allah kismet ederse cinsiyet ogrenicez gece ruyamda doktorumu gordum %80 erkek diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?