Bana 63 gr dedi canım doğrudur dr dediğiMerhaba kızlar bende bugün doktor kontrolündeydim çok şükür her şey yolunda. 11+4 haftalığız erkeğe benziyor dedi doktorumuz ama net bir şey söylemek için erken dedi. Birde boyu 7cm ağırlığı 53 gr dedi internette 12.hafta için 14 gr diyor kafam karıştı baya fark var arada çünkü. Sizlere ağırlık söyledi mi doktorunuz?
Bana 63 gr dedi canım doğrudur dr dediği
Sana özel mesaj attım bakabilir misin canımben gataya gidiyorum, zaten bı sıkıntın olmazsa normal doğum yaptırıyolar hemen sezeryene almıyolar sen hangi hastaneye gidiyosun
Bence erkek.Merhaba hanımlar şimdi geldik Dr dan cinsiyeti söylemedi boyunuz 6.5 cm tam haftasını karşılıyor dedi iyimiş maşallah lütfen nub teorisini bilen anneler yardım çok merak ediyoruzEki Görüntüle 1858245 Eki Görüntüle 1858246
Sustum. Benim mazeretim yok valla simdi dusundum dusundum bulamadim. Agdaciya gidiyorum.Ya çocuğun her şeye mantıklı bir açıklaması var. Duygusal yaklaşım sıfır. Gerçi onun özel durumundan ötürü. Ya sen???
Vallahi ben senin yerine dogururum bugza ne oldu ne bitti diye. Ben o kulak cubuklarini priz deliklerini temizlemek için kullanıyorum.
Ben de öyleyim ya. Her yeri kirkladim resmen. Gerçi misafir gelecek totom zora geldi diye düşünüyorum ama.
Yarının yemeklerini yapıyorum şimdiden.
Afyon Manisa yakin da, Kars' a nasil gidersin bilemedim kardelen :)))
Yok bana kilo demedi daha kimse. Bi boyuna bakiolar o da iyi diolarMerhaba kızlar bende bugün doktor kontrolündeydim çok şükür her şey yolunda. 11+4 haftalığız erkeğe benziyor dedi doktorumuz ama net bir şey söylemek için erken dedi. Birde boyu 7cm ağırlığı 53 gr dedi internette 12.hafta için 14 gr diyor kafam karıştı baya fark var arada çünkü. Sizlere ağırlık söyledi mi doktorunuz?
Canım gecmiş olsun. Benı etıketlemiş kardelen yoksa tek tek bakacak vaktım yok. Annem rahatsız onunla ılgılenıyoruz bır haftadır. Görebıldıgım kadarıyla yazıp cıkıyorum. Internet yok annemın evındeCvs amniyodan daha riskli diye yaptirmiorum. Bi de Faik Hica bu konuda cok iyi. Belki 7000 kez yapmistir amnio. Su ana kadar hic dusuk yapan olmadi. Yillardir bilinen biri. Tarama testlerini surf prosedur diye yaptirdim biliosun. Bana kesin sonuc lazim. Cocuk saglam ya da sorunlu dicekler ben de ona göre kendimi ayarlicam. Haftaya carsamba amnio. Cuma da sonuc cikar dedik. Kan uyusmazligi ignemi de sivi alinca olucam. Kaybolma bi yerlere ya da haber ver yokum diye :x
Hadi bakalim. Merak etmisti herkes. Demek bu proflar hep boyle sakin ve aciklayici konysuolar. Faik Hoca da basta anlatti. Tarama testi teshis koymaz diye. Kesin sonuc amniodur diye. Riski yuksek olup saglam dogan. Riski dusuk olup sendromlu doganlardan bahsetti. Sonra ultrasonda tek tek inceledi senin doktor gibi. Her baktigi yerde ooo cok guzel.evet baya iyi diye diye yarim saat 45 dakika inceledi Deniz i. Cinsiyet söylemedi daha net gorunmuo. Tahmin edip yonlendirmeyeyim dedi. Benim sipa yuzustu yatio. Secdeye gitmis gibi. Cok inancli diye gulustuk hatta. Babasi da ordaydi. Biraz duygulandik tabi. Sonuc haftaya carsamba sivi alinio ardindan kan uyusmazligi ignesi ve haftaya cuma ak g.t kara g.t meydana cikiyo. Icime digan bisey olmadigi. Ben inatci ve lanet biriyim. Cocuk da % 50 benzese bile oyle kolay kolay hasta falan olmaz benim yavrum olsa da haftaya kadar duzeltir kendini :)))))
Burun kemigi var olusmus. Ense kalinligi cok iyi dedi. Usg de hersey yolunda gorunuyor dedi. Hatta biraz uzun olucak bu bebek dedi :))) babasina cekmis essek. Ben kisa ve roberto carlos bacakliyim. Babasi Andy Mcperson kilikli :))
Et canim et. Dua iyidir. Ben son bir yilda hayatimda etmedigim duayi ettim :) sana da burda olan ve olmayan herkese dua ediyorum. Ama dedigim tek sey "sen bilirsin ya hu" baska bisey demem cogunlukla.
Amin canim insallah. Arada erken söylediklerimi ukalalik olarak algilayanlar oluo sen iyi ki yazmisin dedin sevindim :))
Inkanlar el verdigi surece kullanma taraftariyim ben. Bu prof anne karnindaki bebegi kalp ameliyati yapmis biri. O kadar iyi yani. Guveniyorum cok. Kardesimin doktoruydu. Hala da spiralini vs hep ona gider. Biz parasizliktan gidemedik 300 lira muayenesi. Sevgili kocam zamaninda az yedirseydi oteki karilara ben simdi daha rahat davranabilirdim. Neyse girdim yine ayni kor noktalara.
Insallah canim bebekler saglikli olur. Olmazlarsa da demek ki olmasi gereken buymus deriz napalim.
Sisman ve göbek li olmayanlar daha kolay hissediolarmis dedi biri. Ben son aya kadar hissedemem :)))) cocuk o kadar tabakadan top atsa duyamam ahahahaa
Bir hafta geyik yapicam simdiden uyarayim hepinizi. Dorti bane gecmis olsun bile demedi daha sagolsun. Ozur de diledik ama kaldiramio demek ki. Ona da onun tarzinda laf aticam. Haberin olsun D dorti
Icinde torun sevgisi var demek ki. Bizimki onceki ikisinden cikolata biskuvi sakliodu gecen yaz gordum kendim :) bizim baba tarafindan kinse yok sekerim. Ne dede ne amca be abi ne baska bisey. Artik bizimkiler biraz simartir mecburen acigi kapatiriz. Senin icin sevindim. Kocan da agir bi karakter demek seni ve bebegini hiseettirmis ailesine. Tebrik ederim. Kiskanmadim :)))
Gonkune gore olsun. Ben kiz hisssediyorum artık kizim diye seviyorum. Kismet.
Bacak çekilmesi fıtıktan kaynaklanıyor bildiğim kadarı ile yavrucan. Göbek deliğinin sağında ya da solunda gerilmeyle karışık sertlik varmış gibi ağrı oluyor mu? Ya da kasıklarda. Bunu gittiğinde doktora ilet.
Şeker için de diyet verirler yüksek ihtimal.
Kahve içme çok. Içeceksen de kafeinsiz bir türünü bul. Reishi kahve falan var. Bilmiyorum serbest mi ama acaip güzel. Ben çok nadir latte içiyorum.
Önemli olan saglıklı olmadı. Erkek kız hiç önemli değil. Kızım erkek kardes dıye tutturdugu için bende oyle istedım. Ama hiç önemli degıl bben takılmıyorum bu konuya. Allah hayırlısını versın. Rabbım bızım için en ıyısını yazmış zaten. Önemli olan bu sadece.Canim koca kari hurafesi benden de....2011 nisanda kizin olduysa 2017 ocakta buyuk ihtimal kiz bebegin olur .erkek olsa erkek olur derler..bakalim seninki kizmi erkekmi...rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Sen hrs yemı gıdıyosun. Bende oraya gıdıyorum canım. Cevap yazarsan etıketlermısın benı. Bu ara fazla gıremıyorum. Hepsını tek tek okumak zor oluyor.ankaradaki arkadaşlar hangi hastanede hangi doktorlara gidiyorsunuz? hrs ye giden yok galiba hiç... ben doktorumdan çoook memnunum ama bu sefer hiç konuşamadıkbi sürü sorum vardı oysaki çok aceleci davrandı. diğer sorularımı soramadım. birde gerçekten normal doğum yapmak istiyorum.. biraz aklımda sorular var
Annene çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir.Canım gecmiş olsun. Benı etıketlemiş kardelen yoksa tek tek bakacak vaktım yok. Annem rahatsız onunla ılgılenıyoruz bır haftadır. Görebıldıgım kadarıyla yazıp cıkıyorum. Internet yok annemın evınde
Bence erkek.
Sustum. Benim mazeretim yok valla simdi dusundum dusundum bulamadim. Agdaciya gidiyorum.
Bir ara yazildiydi agda iyi diil diye sebebini biken var mi?
Afyon Manisa yakin da, Kars' a nasil gidersin bilemedim kardelen :)))
Yok bana kilo demedi daha kimse. Bi boyuna bakiolar o da iyi diolar
Canim doktorun cok guzel anlatmis ve ense1.1 burun kemigi ve herseyi saglikli cok sukur zaten ense ve burun onemli takilma rahat ol canim rabbim saglikla kizceni sana bagislasin ense 1.1 se kiz teorisi var 1.5mm alti kiz ustu ise erkek deniliyor ama ben saglikli diyorum cok sukur rabbime rabbim sizi korusun...dua ile ecmainKızlar günaydın hepinize tek tek teşekkür ederim...kusura bakmayın dr dan sonra annemlere geçtik abimler geldi istanbul dan hem de onlar da harap oldu benim yüzümden oraya gittik ve çok geç döndük giremedim pc ye...sadede gelecek olursak...dr a gittim önce odasında eski tahlillerimi inceledi öykümü dinledi sonra teste geçtik riskli çıkmış ama normal doğuranlar da var riski düşük çıkıp down sendromlu doğuranlar da var dedi tek tek anlattı 13+2 çıktım orda da bu haftada cvs (çocuğun plasentasından biyopsiyle örnek alıp inceleme) yapıyoruz ama % 2 düşük riski var dedi 3 hafta sonra sonuç çıkıyor, amniyosentez istersen 1. haftada yapılıyor onda da 200 de 2 düşük riski bulunuyor ama 2 si de kesin sonuç veriyor dedi. Afyon da 3 özel hastane var 3 de nifty testi yapıyor dedi...nift de anneden 20 cc kan alınıp ankaradaki anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor 10 günde sonuç çıkıyor % 99.2 gibi kesin sonuç veriyor fiyatı 1500-2000 tl arası değişiyor internetten araştırıp ankara daki lab. ileşime geçebilirsen fiyatı daha uyguna getirebilirsin hatta bazıları kurye gönderip kanı alıp ankara da bakıyorlar dedi. Ama bence ne olursa olsun doğurucam diyosan hiçbirine gerek yok bence dedi. Kafanda ilk önce bunun cevabını ver dedi. Ben de Hocam ben kesinlikle doğuracağım ama sonuç da kesinleşsin istiyorum dedim...sonra detaylı usg ye geçtik...herşeyine tek tek baktı ense 1.1 mm çıktı burun kemiği de gayet güzel oluşmuş dedi kalbine kan akışına ellerine ayaklarına bel kemiğine kafatasına dakikalarca baktı bütün vücudunu inceledi...herşeyi gayet güzel sağlıklı görünüyor ben bu şekilde görünüp de sakat doğan çocuk görmedim bence testin de % 99.9 temiz çıkacak dedi...biz rahatladık tabi biraz...cinsiyetini sorduk ben bu haftalarda bir tahmin yürütüyorum ama yanılma payı çok yüksek olduğu için yorum yapmıyorum dedi biz ısrar edince bişey söylemem gerekirse kız derim dedi sonra tekrar tekrar başka başka pozisyonlarda inceledi kesin bişey diyemiyeceğim bir dahaki gelişinizde kesinleşir dedi zaten şu an için önemli olan testinin temiz çıkması dedi...çok çok ilgilendi çok mütevazi çok insancıl çok bilgili bir kadındı çok memnun kaldık ve ne olursa olsun çocuğu aldırmama taraftarı...nifty testini yaptırmayı düşünüyorum temiz çıkarsa rahatlarım kesin sakat çıkarsa da kendimi ona göre hazırlarım psikolojik destek alırım eğitimini geleceğini araştırıp planlarım diye düşünüyorum...benden haberler böyle canlarım hepinizi çok çok öpüyorum... B bugza ,cordeliac , nuru4207 , @asli2434 , @nesbay , @ninocin , D dorti @omcoc , @Yusra neva , @SweetNovember30 , Ikra meyra , @fantasktik-fabi , @ahlas , @deniz_murat , mavili33 ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlarım...
Bence erkek.
: ) benimde içimden erkek geçiyor sağlıklı olsunda inş hayirlisi
Canim hesap bilgilerinden mesaja izin verirsen acilir kapali gorunuyor tatlimB bugza canım neden msj gelmediğini bilmiyorum canım ama yine de ilgin için çok teşekkür ederim kuzum... sen de üzülme 2 li testin çoğunda yaş ilerledikçe sonuçlar yüksek riskli çıkıyor ben nifty yaptırıcam amniyosentez i beklemek zor sonucun çıkması 19. haftayı bulacakmış çünkü bir de 200 de 1 düşük riski de korkutuyor beni canım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır ense kalınlığı ve burun kemiği için bişey söyledi mi dr un peki kuzum?
ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum amin hepimize inşallahRüyalar tersi çıkar derler. Sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi. Rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin.
yaa ay inşallah inşallah canım ben de kız istiyorum zati...çok sağol Allah razı olsun duaların için bacım cümlemizinkini korusun inşallah...Canim doktorun cok guzel anlatmis ve ense1.1 burun kemigi ve herseyi saglikli cok sukur zaten ense ve burun onemli takilma rahat ol canim rabbim saglikla kizceni sana bagislasin ense 1.1 se kiz teorisi var 1.5mm alti kiz ustu ise erkek deniliyor ama ben saglikli diyorum cok sukur rabbime rabbim sizi korusun...dua ile ecmain
tamam canım şimdi açtım teşekkür ettim çok cahilim vallahi...Canim hesap bilgilerinden mesaja izin verirsen acilir kapali gorunuyor tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?