2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana 63 gr dedi canım doğrudur dr dediği

Bence erkek.
Sustum. Benim mazeretim yok valla simdi dusundum dusundum bulamadim. Agdaciya gidiyorum.
Bir ara yazildiydi agda iyi diil diye sebebini biken var mi?
B bugza cordeliac ben sizin postlarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum kızlar çok tatlısınız ikiniz de yüzyüze tanışmak isterdim...
Afyon Manisa yakin da, Kars' a nasil gidersin bilemedim kardelen :)))
Yok bana kilo demedi daha kimse. Bi boyuna bakiolar o da iyi diolar

Canım gecmiş olsun. Benı etıketlemiş kardelen yoksa tek tek bakacak vaktım yok. Annem rahatsız onunla ılgılenıyoruz bır haftadır. Görebıldıgım kadarıyla yazıp cıkıyorum. Internet yok annemın evınde

Başka bir noktada ağrım sertlik falan hiçbir şeyim yok tam bacağın başladığı üst kısımdan başlıyor ağrı ve çekilme
Şimdi ölçtüm 2 cm fark var ödem var sanırım
Doktora haftaya cuma gidicem ona bi sorucam belki normaldir

B bugza cordeliac ben sizin postlarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum kızlar çok tatlısınız ikiniz de yüzyüze tanışmak isterdim...

Ben de isterim canım canım da B bugza 'yı biliyorsun. Ben İstanbul'a gelsem, o Yozgat'a gider. (Azıcık eserekli biliyorsun. )
O gelip çemkirmeyince benim günüm iyi geçmiyor.

Canim koca kari hurafesi benden de....2011 nisanda kizin olduysa 2017 ocakta buyuk ihtimal kiz bebegin olur .erkek olsa erkek olur derler..bakalim seninki kizmi erkekmi...rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Önemli olan saglıklı olmadı. Erkek kız hiç önemli değil. Kızım erkek kardes dıye tutturdugu için bende oyle istedım. Ama hiç önemli degıl bben takılmıyorum bu konuya. Allah hayırlısını versın. Rabbım bızım için en ıyısını yazmış zaten. Önemli olan bu sadece.

Sen hrs yemı gıdıyosun. Bende oraya gıdıyorum canım. Cevap yazarsan etıketlermısın benı. Bu ara fazla gıremıyorum. Hepsını tek tek okumak zor oluyor.

Annene çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir.
iyotsuztuz senin cinsiyet belli olmadı mı henüz.

merhaba hanımlar
9+3 günlük hamileyim. 3. gebeliğim. bizimki sürpriz bir bebek. hoşgelmiş sefa getirmiş diyorum. 10 yıllık bir aradan sonra resmen ilk gebelik gibi heyecanlandım. unutmuşum herşeyi.
doğum ocak sonu şubat başı dedi dr ama sezeryan olduğundan ocak sonu olur büyük ihtimalle. aranıza katılmak istedim. inş hepimiz sağ salim alırız yavrulurımızı kucuğımıza

Canım benim doktorum rahimi uyarır diye izin vermemişti ama ben bacaklara yaptım. Tekrar gittiğimde sordum ama kasilmalarim var diye bikini ve genitale kesinlikle izin vermedi. Venus embrace kullanıyorum orada. Ağda gibi etki etti. Hâlen çıkmadı valla. Hatta ipl cihazı aldik, dün eşimde denerken içim gitti ben bunu çoook uzun süre kullanmayacağım diye. Onunla kendime atış yapsam ışığından çocuğun gözleri şaşı olur yemin ediyorum.

Canim doktorun cok guzel anlatmis ve ense1.1 burun kemigi ve herseyi saglikli cok sukur zaten ense ve burun onemli takilma rahat ol canim rabbim saglikla kizceni sana bagislasin ense 1.1 se kiz teorisi var 1.5mm alti kiz ustu ise erkek deniliyor ama ben saglikli diyorum cok sukur rabbime rabbim sizi korusun...dua ile ecmain

Canim hesap bilgilerinden mesaja izin verirsen acilir kapali gorunuyor tatlim

yaa ay inşallah inşallah canım ben de kız istiyorum zati...çok sağol Allah razı olsun duaların için bacım cümlemizinkini korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…