2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Annene çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir.
iyotsuztuz senin cinsiyet belli olmadı mı henüz.

En son 12+4te göstermedi canım.
15+4te gideceğim haftaya cuma .. Yine göstermezse şaşmam
Zaten evde soğuk savaş var bem erkek istiyorum eşim kız istiyor birbirimizin üstüne gidiyoruz devamlı

canım Rabbim şifa versin

kızlar bu arada doktorumun tahmini doğru ise çin takvimi tutmadı bende, rus takvimi tuttubi ara konuşulmuştu cinsiyeti öğrenenler çin takvimi tuttu mu diye soruyorlardı

aynen oyle canim uzun omurlu olsun saglikli olsun rabbim evlat acisi yasamasin yeter .tek onemli olan saglik hayirli ve uzun omurlu olmasi yinede rabbim bunlarla beraber gonljmuzdekinide versin insallah dorticim

Gecmis olsun canim

Can'ım ben koruya gidiyorum hrs ye dorti gidiyor. Benim arkadaşım da orda doğum yaptı

@yakar76 hosgeldiiiiinnnn

Kizlar ben de yeni randevumu gülnihal bulbulden aldim. 300 kayme muayene ucretiymis ama sabahtir agladigim icin artik bosvrdik. Bu kadin Dogal Dogum kitabinin yazari. Bakalim karsimiza neler cikcak. Haftaya perşembeye kdr cinsiyet sabrsizligyla dolucam

niye ağladın canım?

En son 12+4te göstermedi canım.
15+4te gideceğim haftaya cuma .. Yine göstermezse şaşmam
Zaten evde soğuk savaş var bem erkek istiyorum eşim kız istiyor birbirimizin üstüne gidiyoruz devamlı
Bakalım kim galip gelecek. Bizim evde de aynı durum var. Kızımla ikimiz arasında. O deli gibi kız kardeş için yanıp tutuşuyor. Ben oğlan hissediyorum dedikçe deliriyor. İçimden ben de kız olsun diye dua ediyorum. Ama ona belli etmiyorum.
Eşim ve oğlum tarafsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…