2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım sana da çok geçmiş olsun çabucak olacak bitecek hemen iyileşeceksin inşallah

canım geçmiş olsun . Doğuma kadar devam etcek dikiş olayı sadece bir sferlikmi .

ay gördüm ben o haberi . Doktoru 38 haftalık dio. Kadın yanlış hesaplıo sanırım

Bilemiyorum eşim dedi o kadar ay çocuk içerde ne yapıyor bizimki durmaz dimi diye ama galiba şuana kadar en geç doğum 12. Ayda gerçekleşmiş.

Valla etkileniyor muyum ne rüyamda ben doğurmucam diyordum doktora rekor kırmak istiyorum

Umarım sorun yaşamazsın canım :)

Bide herkesten önce sen doguruomuşşsun YOk yok okadar düşünme benim arada aklıma gelio daha zmanı var deyip bastırıorum düşüncelerimi :)

Bide herkesten önce sen doguruomuşşsun YOk yok okadar düşünme benim arada aklıma gelio daha zmanı var deyip bastırıorum düşüncelerimi :)

Valla bilemiyorum 37-38 de doğurmuş anam,teyzem bende 2-3hafta önce gelir bu diye düşünüyorum durmaz gibime geliyor

Doğumu düşününce kasıklarım sızlıyor şimdiden rüya etkiledi beni daha geçenlerde nolcak herkes doğuruyor diyordum

Arkadaşlar günaydın son yaşanan banlanma olaylarına çok üzüldüm gerçekten, bir burası kalmıştı müdahale edilmeyen tam olmuş. B bugza cordeliac ve aslı cığım hepinizi öpüyorum canlarım lütfen topikten ayrılmayın biz bize devam edelim...

Bugza ayrıldı sanırım.
Üyelik iptali istemiş öyle gördüm mesajlarda

Günaydın,
Bir hastalandım neler olmuş böyle. kim kimi neden şikayet etmiş banlamış anlamadım. şikayet etceğine yöneticiden beğen tuşunun yanına beğenme tuşu isteseymiş ya. koca koca insanlar yöneticiye o benim saçımı çekti diye şikayet etmesi saçma. sonra saçma bir topluma dönüşüyoruz. ilkokul mu burası ha orada bile arkadaşımızı öğretmene ispiyonlamazdık. okumak istemediğin yazıyı geçersin olur biter saçmalığa bak ya

Doğum yaklaştıkça heyecan ve korku artıyor canım :)

Çok yazık gerçekten basit insanlar kişilerle uğraşırmış. Ama hiç şaşırmıyorun artık böyle şeylere kuzey kore olma yolunda hızla ilerliyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Bende üzüldüm umarım bugza gitmemiştir ikizcan falan.
Ama bu konunun çok konuşulmaması taraftarıyım bu konu büyüdükçe burası dağılır daha da.
Site kurallarına ve anayasaya aykırı bir sohbete ilerlemiş.Bir daha dikkat edilir demek cidden uğraşacak kadar çok sevenler varmış. Bu sitede yargıya taşınan çok konu var o yüzden gebelik döneminde hele ki böyle sorunlar yaşamayalım.

Kim ettiyse başı göğe ermiştir.
Kurallara dikkat ederiz artık bu süreci bu tür gereksiz olaylar yüzünden sıkıntılı geçirmek istemiyorum.

Burası dağılmasın istiyorsakta sakin ve objektif kalıp,devam edeceğiz. Yoksa çok dallanıp budaklanırsa nasıl boyuta geliriz uyarı alır mıyız bir daha bilmiyorum

Konuyu bilmiyorum geriye doğru taradım ama bulamadımda açıkçası anayasaya aykırı değil bilemeyeğim ama gebelik başlığı altında nasıl bir kanunu çiğnemiş olabilirler ki arkadaşlar neyse umarım dönerler.

kızlar, sabahları bayılma hissimle ilgili doktora gittim çünkü çok fazla olmaya başlamıştı. hem kadın doğuma hemde kardiyolojiye muayene oldum. hiç bişeyim yokmuş. turp gibiyim kısaca. en son hamilelikte olur böyle şeyler yea ya geldi konu. en azından içim rahatladı ve bebişimi gördüm kocaman olmuş. babamızda bebeğimin beni tekmelemesi kıskanıyor o da hissetmek istiyormuş.

Bebek bakım cantalarina hic baktınız mi
Yada nasıl birşeyler düşünüyorsunuz kızlar. Şimdiden bakıyorum ama kafam allak bullak ne sececegimi bilmiyorum ben biraz büyük çantalara bakıyorum eşim bunlar büyük küçüklere bak daha kibar yolculugami çıkacaksın diyor. Ama çocuğun yedek kıyafetleri bezi biberon. Kremi benim eşyalarımı da koyarsam cüzdan vs sigmazki
Sizin fikriniz var mi yada baktığınız ürün

Olay devlet büyüklerini rüyada görmekten başlayıp fiziksel olarak aşağılama alaya gitmiş şu süreçte başlarını ağrıtabilir. Cumhurbaşkanına hakarete giriyor maalesef. Bu sevmiyorum beğenmiyorum demekle eşdeğer değil,geyik muhabbeti yapmış olmakta biri hakaret aşağılayıcı ithamlar içeriyor diyebilir.

1740 ya da 41 den itibaren başlamış konu.

Akşam bir arkadas yazdı bana da. Dün o saatlerde girdiğim halde görmemişim bende bulamadım mesajları önce, sonra sayfa atınca anca okudum.

Elini koyduğunda hissediliyor mu?

Yani ben bir iki kere hissettim.
Eşim her akşam soruyor biz bunu ne zaman hissetmez diye boyu kaç santim kaç gram olmuş.
Ben en son 3-4 hafta önce gittiğimde sormamışım unutmuşum.

Pazartesi günü kontrole gidicem ama nasıl acaba diye çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…