2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben henüz bakmadım ama orta boy bişey alırım. Kendi çantam olur zaten benim eşyalarımı koymam.

Bebek için de sırt çantası tarzında görmüştüm onlar daha kullanışlı geliyor bana. Diğerleri bavul gibi geliyor

İnşaAllah arkadaşlar geri gonerler, sizlerinde muhabbetini konuşmasını seviyorum onlarında bıcır bicirdi ortam, kötü oldu gercekten, kocaman insanlarız aman be sanki 14 15 yaşındaki ergenleriz , dün ve bugün yazıları tek tek okudum, tüm olanlar bitenler , gerçekten çok enteresan insanlar varmış ciddi şekilde , olduğunu biliyordum da burda yoktur diye düşünüyordum, yazılacak coook şey var bi banda ben yerim neyse Allah akıl fikir , birde selamet versin inşaAllah

Sırt çantasını bende çok beğeniyorum ama spor kıyafetlerle çok hos ama biraz klasik bir kıyafet giydigimizde çirkin durmaz mi klasikten kastım kalem etek vs değil tabiki :))

Günaydın kızlar bakmayalı ne kadar gereksiz saçma şeyler dönmüş burada ya insanların fikirleri görüşleri konuşmaları neden birilerine bu kadar batar anlamam uğraşmış birde şikayet etmiş şahsına hakaret edilse bu kadar uğraşmaz neyse gerildim kızlar bende aşırı bir şişlik var yüzüğüm ayakkabılarım olmuyor sizde varmı Böyle birşey korkuyorum biraz baktımda Allah korusun gebelik zehirlenmesi diye birşey varmış :/

Ben oğlumdan kalan bebek çantasını kullanıcam canım kendi çantam ayrı oluyor kendi eşyalarımı koymuyorum onunkine

Senin daha ilk bebek bu haldesin
Bir de yasayip basina neler gelecegini bilenlerin halini düşün

Ciddi anlamda uğraşabilecek biriymiş.
Önemli biri herhalde işi de burda gizli takip ve sonunda mahkemelik etmek olsa gerek
Konu cidden sıkıntılı benim meslektaşlarımdan gece evden alınanlar oldu bu yüzden bu tür sohbete dahil olmayın pek. Hele ki bu hassas dönemimizde.kararsız arkadaşımız da kızıp siteyi bıraksa da hakkında dava açılmış

Can'ım ben baktım fakat beğenmedim ya kafam karışık aslında sırt çantası alacağım pullu kendiminde gündelik kullanacağı bişeyler buldum fakat küçük gelirmi çok gözü yok vs kafam karışık benim de

Canimmm 16 17haftada bende senin gibiydim ay bu neden oynamıyor tekme atmıyor vs vs, 18 +4 olduk 2 gündür tekme atmaya baladı günde belki sağlı sollu toplam 10 15 kere vuruyor MaşaAllah. İnsanın vücudu seyirir ya öyle seyirme gibi biraz daha kuvvetlisi :))
Biliyor musun şuan hem yazıyorum hemde gülüyorum çünkü bir yer den vuruyor küçük minnak davşanim :))))
Az sabreyle annesi 1.5 haftan kaldı Allah ın izniyle hissedeceksin hayırlısı ile :))

Sırt çantasını bende çok beğeniyorum ama spor kıyafetlerle çok hos ama biraz klasik bir kıyafet giydigimizde çirkin durmaz mi klasikten kastım kalem etek vs değil tabiki :))

Ben e bebekte lacivert ve kırmızı düz sırt çantası gibi bir şey gördüm.aynı zamanda üstten tutma sapı vardı.ikili kullanım gibi yani.ve kesimi kare gibiydi o yüzden çok spor gelmedi bana.
Bazıları cidden yürüşe çıkmışsın gibi gösteriyor ama ikili kullanıma sahip bir şey arıyorum ben :)

Ki ben kalem etek kumaş pantolon takılıyorum çoğu zaman :))

Canim ben bebek bakim çantası adi altinda satilan çantaları sevmiyorum. Ilk kızımda da almamistim.
Adidas, nike vs gibi mRkalarin sirt csntslarindan alacagim bol gözü olanlardan
Daha sik kiyafetler icin de daha sik cantalar var pullu vs. Onlara bakarim.

Ciddi misin kararız de burada degilmiydi bu konuşmalardan dolayımı dava açıldı...
Eyvah eyvah durum vahim Rabbim. Yardımcısı ,yardımcımız olsun inşaAllah

Ayaklarım değil ama yüzükler sıkıyor bende takmıyorum artık.
Benim en korktuğum şey yüzümün şişmesi

Bu pullulari merak ettim bende bi bakayım netten :))
Isıl ısıl. Güzelde olur aslında iyiki soyledin bu tarzları bilmiyordum ne yalan söyleyeyim :)

Ciddi misin kararız de burada degilmiydi bu konuşmalardan dolayımı dava açıldı...
Eyvah eyvah durum vahim Rabbim. Yardımcısı ,yardımcımız olsun inşaAllah

Evet ben hatırlamıyorum arkadaşı am akşam niye ban yediler diye baya yöneticilere yazdım.mesajları bulamamıştım çünkü. sağolsun Mune mesajları gösterdi.
Ve ben bunun suç olduğunu çok arkadaşımda gördüm.

Mune de korumak adına olduğunu söyledi ve sitede siyaset yasak konu oraya taşındığı için ban verilmiş.
Kararsız da bu tür bir olaya karışmış ve siteye öfkelenip gitmiş ama dava açılmış hakkında.
Demekki cidden uğraşan birileri var.

Dikkat etmek gerekir

Canım ben hissediyorum az çok dün hissettim mesela da babası ben niye hissedemiyorum az daha kuvvetli vursun modunda :)

Onlardan dün gördüm e bebek mağazalarında eşimde o tarz çantaları gösterdi tabikiii hemen kendime pay çıkardım bebekten sonra kendimde kullanırım büyüyünce kenera atacağım çanta olmasın diye bende hemen itirazlar başladı :)) benim gördüğüm kötüydü ama internet mağazasında güzel şeyler var, 2li olanlardan ama bizzat teshirini göremedim daha

Haklisin canım benim gerçekten çok dikkat etmek gerekiyormus bugün bunu anladim

canım bizimki 21 haftada eşim bi kaç gündür hissedio . Elini karnıma koyar koymaz bi tekme benimkinin boyunu hatırlamıyorum ama 410 gr dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…