2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar şeker yüklemesini yaptıran oldu mu? Benim randevum haftaya da acaba en az kaç saat aç kalmak gerekiyor? Bir de su bile mi yassak? Öyleyse beni götürmek için ambulans gelmesi lazım da
Yok canım suyu bırak gozunu kapatıp 1 dk kestırmek bıle yok

Dennismasal su yasak değil ama ben daha öncesinde yaptırdığım zaman 3 gün 6 dilim ekmek ya da ona denk gelecek karbonhidrat ile besleneceksin demişti dr'um düzgün sonuç için. Yaptırdıktan sonra da epey aç kalıyorsun yalnız. Toplamı 12 saat gibi bir süre. Ben gizli şeker için yaptırmıştım.

Tebrik ediyorum doktorunu çok iyi bir iş yapmış ya bu arada bu kordon kanı olayı benim de kafamı karıştırdı ben de babamı 3 yıl önce kanserden kaybettim ancak yaşayan bilir 1 gün bile o kadar kıymetli ki

Canım paylaştığın resim doğru ama başaşağı kısmı yanlış sanki. Normalde bebeğin başı 32.haftaya kadar yukarıdadır, maksimum 36.haftadan sonra da aşağı dönmüş olur. Zaten senin eklediğin resimdeki çizgilerde bebeğin başının anne karnındaki konumunu gösteriyor. Bebeğin başı 36.haftaya kadar aşağı dönmezde yukarı da kalırsa yüksek ihtimal sezaryen oluyor. Ama erken haftalarda daha başaşağı duruyorsa erken doğum riski oluyor. Sizin doktorlarda o yüzden başı aşağıda yukarı çıkması lazım diyorlar. Link atıyorum bi incele istersen canım

https://dogumfotografevi.com/kosem/bebeklerin-anne-karnindaki-haftalara-gore-pozisyonlari/

Bende sağlık sigortası yaptırdım muayeneler tahliller doğum 1800 lira olacak sadece 4500 lira doğum olan hastanede :)

kargasa . Sen hangi ilde yaptırdın canım ayrıntılı yi, çünkü yazılan fiyatlara bakıyorum bide bize verilen rakamlara bakıyorum fiyatlar çok degisiyor

Valla gelecek bu sıpalarda bizide bizden alacak sanki

Biraz önce nette araştırırken Kağan Kocatepenin bir videosunu buldum sakın telaş yapmayın döndükleri için yarım saat sonra o pozisyondan dönmüş olabilir diyor. Ben yinede önlem olarak yatayımda

Bende diş sorunu yok hiç şuan,günde 2 bardak süt,akşam yemeğinde 7-8 kaşık yoğurt,sabah peynir kaşar tüketiyorum bu kadar.
sarra13 nerelerdesin? Doktora gidecektin en son sonucu yazdin mi ben goremedim. Sayfalar hizli ilerleyince arada kaynayan cok mesaj oluyor.

Gittim canım şükür bir şey yok.17 cm olmuş erkek olduğu iyice kesinleşti :))ilişki sonrası kanama için endişe duymamam gerektiğini söyledi. Ayrıntılı için çağırdı4 hafta sonra. Kilo almaman çok normal çocuğun gelişimi iyi dedi,suyu falan da iyiymiş.:)

Bizimkinin kafası hâlen 12-14 bandında bu tabloya göre. Dr'um bu haftalarda pozisyonu önemli değil. Başı aşağıda olsa dahi anne karnında daha yukarı bir seviyede olması gerekiyormuş. O yüzden pozisyonu önemli değil. Önemli olan doğum kanalına girmemiş olması demek istedim. O zaman dönüşleri daha zor olabiliyormuş. Ben hiç karnımda sertlik dışında hareket hissedemedim henüz tekme şeklinde en çok ona üzülüyorum. Genelde vajen içinde bası ya da bikini çizgisinde hissediyorum çocuğu hep. Hareket edince bacaklarımı kapatıyorum panikten.

Valla gelecek bu sıpalarda bizide bizden alacak sanki

Ya Nur kimde görsem bu oğlanlar hep sıkıntı çıkartıyor. Ya ilk dönemlerde lekelenme, ya ters pozisyon, ya iri doğum. Muhakkak bir maraz çıkartacaklar. Bu yarım saat olayı doğru benim arkadaşın makat pozisyonundaydı. Sezaryene gün almaya gitti. Ertesi gün sancılandı. 24 saatte dönüp doğum kanalına girmiş. 38 haftalık da doğdu.

Bende sağlık sigortası yaptırdım muayeneler tahliller doğum 1800 lira olacak sadece 4500 lira doğum olan hastanede :)
Doğumdan sonra bebeğin muayeneleri kapsıyor mu peki? Benim asıl amacım oglanin tedavilerini ozelde falan yaptırırsak ordan yırtmak. Burda bi çocuk doktoru var muayenesi 150 lira herkes çok memnun ama ben geniş tanışmadan gıcık oldum kadına. Çocuk hastanesine hiç gitmesin. Kosullari nasıl bilmiyorum. Önlem olsun diye meraklandim.

Biraz önce nette araştırırken Kağan Kocatepenin bir videosunu buldum sakın telaş yapmayın döndükleri için yarım saat sonra o pozisyondan dönmüş olabilir diyor. Ben yinede önlem olarak yatayımda
10 ağustostaki randevuda doktor bize de aynısını söyledi. Aaa kafası bu tarafa mi geçmiş dediydim. 10 dk sonra baksak yine değişmiştir yeri çok şimdi rahat rahat dolaşıyor içerde demişti.

32 haftadan sonra çalışmak gerek o videoları eğer ters dururlarsa.insallah normal olur da.

Yok yok şimdi doğumla gebelikle ilgili yapmazlar zaten. Benim derdim oğlanın ozeldeki tedavilerini sigortaya yıkmak. Bi araştıralım bu konuyu.

İlk 15 gün ki muayeneleri zaten dahil onun dışında cüzzi miktarda Bebek sigortası da yapıyorlar. Onu çocuk doğunca belirleyecekler fiyatını. Ama yaptırır mıyım bilmiyorum çok memnun olduğum bi çocuk doktoru var çünkü özel muayenesi var onun sigorta kapsamında değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…