2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Başlangıç kilon ve şimdiki kilonu da verirsen tmmdir
Ben de yazayım :) tam okuyamadim telefondan anlayamadim ama :))) 26 yasindayim istanbulda yaşıyorum. Içmimarim,ilk bebegimiz cinsiyeti kız, sat 18 nisan 2016.
tahmini doğum 23 ocak 2017.başlangıç kilom 55 simdiki kilom 57 bebeğim 20 haftalik:*

Sağlıkla hayırlısıyla atlatırız inş. Canım

İnşallah olması gerektiği gibi olurlar o zamanlarda. Su an dönüp duruyorlar suda.

10 ağustostaki randevuda doktor bize de aynısını söyledi. Aaa kafası bu tarafa mi geçmiş dediydim. 10 dk sonra baksak yine değişmiştir yeri çok şimdi rahat rahat dolaşıyor içerde demişti.

Valla canım inş değişmiştir bile ben panik anneye bu söylenir mi İyice psikopata bağladım valla

Lohusalık alan var mı kızlar ? En çok hangi tarzlar kullanılıyor acaba ?
Hastanede giymek için gecelik var bende bi tane de pazardan dandik bisey alicam kan vs bulaşır diye. Ustumuze bi hırka yeter bence hastanede. Gecelik alttan bakicaklari için rahat olurmus. Eve gelince de normal pijama eşofman diil mi?

Valla anam hep senin gibi kızın olsun diye dua etti yıllarca. Ne çektiğini anlicakmisim. Ama bu sefer tutturamadı. Sirnaga tayinim in çıkma sebebi de kendisidir :)

Öyle ebe ara da bul şimdi. Benim sağ ocağındaki ebemin nefes almaya mecali yok diil ki bana masaj yapsın!!!

Ekledim

Canim cok erken yapılınca oluyormuş rahim kasılması. Hemşire ben 16 haftalikken bebeğin çok küçük olduğu için şimdi yapamam dedi.korkma yani.

Yükleme yapıldıktan sonra değil, öncesinde
Ben gecen sene insulın dırencı ıçın yaptırdığımda açlık şekerini ölçüp yuklemeyı yapmışlardı ve eğer sıvıyı ıçerken mıden bulanır cıkartırsan,1.5-2 saat gıbı Ölçüm aralarını beklerken uyuklarsan yada bişey yer içersen test gecersız olur demişlerdi

Şişlik,gaz,kabızlık çeken analar dermanını yazsın lütfen 2 gündür çatlıcam

Bildiğin kahkaha attım ya burda sayende :))))) ittire ittire atio :)))
Uyumadıgım anlarda farkedıyorum sınsı sınsı ittirişini ,sabahta bu yastıklarda hep yerlerde ne dıye alıyosan yatağın içine dıyıp,hem suçsuzluğunu ıspatlıyo hemde yastıkların gereksızlıgını kanıtlıyor aklınca

Kızlar ptesi tetenoz için s. Ocağına gıttımde kan testıde yapmak istedıler hıv den romatızmaya kadar herseye baktırmış Dr. Bende ıyı güzel dıyodum
Bugun sonucu aldım Tiroid hastası Olduğum için Tiroid sonucum tuhafıma gıttı yani o sonuca göre ilaç dozumun baya arttırılması gerekıyodu.bende özele gıdıp sadece troıd testını tekrar yaptırdım
Ikisinin Arasında acayıp fark var,yani özele göre suan içtiğim ilaç yeterli
Şimdi 3. Bi hastaneyemi gıdeyım yoksa yıllardır gıttıgım özel hastaneye mi ınanayım bılemedim
Daha önce böyle tahlıl sorunu yansıyanınız var mı?

Canım sağlık ocağının sonuçlarına çok güvenilmiyor ne yazık ki... Arkadaşın kan grubunu yanlış çıkartmışlar o yüzden genelde yaptırmıyorum ben

Canım ben de tetanozu yaptırmayacağım. Doktorum uzun yıllardır tanıdığım ve işinin ehli birisi. Tetanoza gerek var mı dedim. Yok ama için rahat edecekse 24.haftada yaptır dedi. Ben de gerek yok diyosanız yaptırmam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…