- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Off ya bizim muhabbetin aynısı resmen. Benim de aylardır canım midye dolma ve çiğ köfte çekiyo ikisini de yiyemiyorum. Eşimle çocuk sütten bi kesilsin bir tepsi mideye dolma yicem diye konuşmuştuk :)Evet zararlı. Bi doguralim bi de sütten keseyim oğlanı bi tepsi midye ve yanında bira almazsan kavga ederiz dedim adama. İçimde duruyor. Ama nerden baksan iki sene var daha!!!! Offf offffff
sarra13 canim bak bilgi icin soyliyim bebegin kilosunu olcemiyorlar normalde. boyunu filan olcerken cikan degerlerden birsey tahmin ediyorlar. daha once cordeliac cok guzel anlatmisti. evet aletler hassas da sonucta doktor mouse imlecini 1 milim kisa tutsa 2 taraftan cocuk direk bir kac gun kucuk gozukup hafif olculuyor. o nedenle doktor normal dediyse takma kafana. bir de icinde bulundugumuy haftalar cocugun kilosunun katladigi zamalar.
@Sabirsiz61 hosgeldin :)
Off ya bizim muhabbetin aynısı resmen. Benim de aylardır canım midye dolma ve çiğ köfte çekiyo ikisini de yiyemiyorum. Eşimle çocuk sütten bi kesilsin bir tepsi mideye dolma yicem diye konuşmuştuk :)
Yumuşak yumuşak okumaya devam o zaman desene :) Huşu içinde olsun kuzum konuşurken bile dikkat ederim artıkcanim kitap okuma ses tonunla biriyle telefonda konusurken ki ses tonun farkli, cocuk huzurlu olsun diye o tonla oku demislerdir :) cocukla konussan da olur mesela. bana da arkadaslar uyuma muzigini simdiden almamiyi ve ben yatarken onu calmami tavsiye ettiler.
bende guya vivaldi dinleyecektim, sikiliyorum kardes ben klasik muzikten. ama mesela rock dinletmeyin diyorlar. aklinda bulunsun. ben dun rising star izledim internette biraz, insallah oglum arabesk dogmaz. bazi yerler oyle korkunctu ki sesini kapattim cocugumun ruh ve kulak sagligi icin :)Yumuşak yumuşak okumaya devam o zaman desene :) Huşu içinde olsun kuzum konuşurken bile dikkat ederim artık
Yalnız müzik olayına karar veremedim bir türlü. Okuduklarıma göre Bebek anne karnında duyduğu sesleri doğduktan sonra da duyunca kendini hala anne karnında sanıp güvende hissediyormuş. Barok klasik müzik falan dinletin diyorlar ama ben normalde pek klasikçi değilim. Hani diyorum şimdi ben nasıl müzikler dinlemeyi seviyorsam onlardan dinletsem de doğunca acil durumlarda hem ona dinletir hem kendim dinler sakinleşirim :))
Bugza mesela senınle günümüz aynı bılıyosun ve o hafta aynı gun gıtmıştık Dr aSen kendin almiyosun ki bebek nasıl alsın? Her bünye farklıdır lafı işte burda ortaya çıkıyor. Doktora sor bi ama az olsa söylerdi. Birbirimizle kıyaslama çok iyi diil. 17 haftalıkken 197grdi 14.3 cmdi Deniz. Dr iyi dedi değerlere normal dedi. Seninki de sıkıntı olsa söylerdi dert etme. Muz ye ananas ye biraz için rahatlasin.
Ananası abartma ama günde 1-2 dılımDoktor zaten almaman gerek gebelik normal şartlarda ayda 1 kiloyla ilerler hep 5. Ay sonrası kilo alımın olur ayda bir ilerler dedi. Normal dedi ama 200 leri duyunca benimki aç mı diye düşünüyor insan. Ananas yiyim bari
Ananası abartma ama günde 1-2 dılım
Mıgrosta hazır kesıyolar
Sendemii. Sunrise82 den haberim vardi da seni bilmiyordum. Esim teklif etti benimde hosuma gidince kararimizi verdik. Hayirlisi olsun :)
Başlık ne?
Yaw öyle de o kadar da sakin veletten sıkılmaz miyiz ilerde? Uyutcaz klasik muzik accaz ben de uyurum ki. Sqkn ses tonuyla konuşun diyorlar. Ama ben normalde bağırarak konuşuyorum çocuğa neden farklı bir ben olayım??? Demicek mi ana senin içine canavar mi kaçtı diye????Kızlar benim aklıma birşey takıldı. Hani artık bebişler sesimizi duyuyor ya, kitap okuyun falan diyorlar. Birkaç gündür okuyorum bende ama şimdi benim anlamadığım benim kitap okuduğumu anlıyor mudur ki? Yani ben belki birisiyle sohbet ediyorum telefonla konuşuyorum, kitap okursam normal konuşmamdan farkı neresindedir? Hayır yani bebeğe kitap okumanın bir adabı falan varsa biliyim diyorum
Aslında normal hayatımız nasıl devam ediyorsa öyle devam etsek de suni yapay olmasak daha iyi ve tutarlı olmaz mıyız?Yumuşak yumuşak okumaya devam o zaman desene :) Huşu içinde olsun kuzum konuşurken bile dikkat ederim artık
Yalnız müzik olayına karar veremedim bir türlü. Okuduklarıma göre Bebek anne karnında duyduğu sesleri doğduktan sonra da duyunca kendini hala anne karnında sanıp güvende hissediyormuş. Barok klasik müzik falan dinletin diyorlar ama ben normalde pek klasikçi değilim. Hani diyorum şimdi ben nasıl müzikler dinlemeyi seviyorsam onlardan dinletsem de doğunca acil durumlarda hem ona dinletir hem kendim dinler sakinleşirim :))
Valla Can'ım 17. Haftada kaçtı bilmiyorum ki benim oğlan 19. Haftada 420 ydi onu biliyorum ama. Doktor normal dediyse normaldir tatlim. Kebap ağır gelmiştir muhtemelen yoksa zehirlensen kusmana engel olamazsınBen değil bebek almıyor 154 gram nedir 200 olsaydı bari(Yoksa kalınlaşıyorum git gide))
Acayip midem bulanıyor bi de gittiğim kebapçıdan zehirlendim mi ne kusmak istiyorum sürekli bugünden beri
Kız buna göre benim oğlan bana benziyor kisa ve şişko :))) senin boy kaç? Kilo kaç?Bugza mesela senınle günümüz aynı bılıyosun ve o hafta aynı gun gıtmıştık Dr a
Benımde 180 gr 16 cm çıkmıştı
Yani aynı gun olmamıza rağmen farklı
Ondan Dr ıyı dedıkten sonra hepsi fabrıka ürünü degılkı bı ölçüde olsun
Dediğin gibi yaptı bi arkadasım sevdiği için hep yabancı pop dinledi hamileliği boyunca Bebek şimdi uykuya dalamasa yada arabada ağlasa fln direk yüksek ses yabancı pop acıyor anında susuyorYumuşak yumuşak okumaya devam o zaman desene :) Huşu içinde olsun kuzum konuşurken bile dikkat ederim artık
Belki de bu bizim de kendimizi törpülememiz için bir şanstırAslında normal hayatımız nasıl devam ediyorsa öyle devam etsek de suni yapay olmasak daha iyi ve tutarlı olmaz mıyız?
Heh işte tam da demek istediğim buydu bana da zulüm olmasın müzik hem bebikim hem ben mutlu olayımDediğin gibi yaptı bi arkadasım sevdiği için hep yabancı pop dinledi hamileliği boyunca Bebek şimdi uykuya dalamasa yada arabada ağlasa fln direk yüksek ses yabancı pop acıyor anında susuyor
Bak bu da mantıklı. Şöyle hanım hanım cici bir anne olsak bahaneyle :) hem erkeksi kaba yonlerimiz de biraz yumuşamış olurBelki de bu bizim de kendimizi törpülememiz için bir şanstırMüzik konusunda bende senin gibi düşünüyorum klasik falan bana göre değil ruhum sıkılıyor bi süreden sonra. Hem belki çocuğumu da sıkıcak ne malum :) Ama volume kısma olayı bana da iyi gelebilir. Annem hep der senin hiç gizlin saklın olmaz maşallah konuşurken o kadar tane tane ve yüksek sesle konuşuyorsun ki kimse seni duymakta zorlanmaz diye :)) pozitif yönde olduktan sonra ben değişime açığım valla yaş kemale eriyor pammık gibi bi anne olsam hiç fena olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?